0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nobody στις Μαΐου 11, 2009, 11:49:14 amΤο θετικό για τους ΠΕ119-ΠΕ20 είναι ότι φέτος αυξήθηκαν οι θέσεις.Έχω μπερδευτεί τελείως... Γιατί εγώ δεν είδα θέση για ΠΕ19-20 στον Πίνακα Εισακτέων ανά Ειδικότητα και Πόλη για το 2009-10; Τί κάνω λάθος;
Το θετικό για τους ΠΕ119-ΠΕ20 είναι ότι φέτος αυξήθηκαν οι θέσεις.
Παράθεση από: carina στις Μαΐου 11, 2009, 01:50:54 pmΠαράθεση από: nobody στις Μαΐου 11, 2009, 11:49:14 amΤο θετικό για τους ΠΕ119-ΠΕ20 είναι ότι φέτος αυξήθηκαν οι θέσεις.Έχω μπερδευτεί τελείως... Γιατί εγώ δεν είδα θέση για ΠΕ19-20 στον Πίνακα Εισακτέων ανά Ειδικότητα και Πόλη για το 2009-10; Τί κάνω λάθος; Μήπως κατέβασες τους πίνακες του ΠΕΣΥΠ αντί για τους πίνακες του ΕΠΠΑΙΚ;
Η προκήρυξη ίσως την Δευτέρα και οι αιτήσεις απο 13/5 εως 5/6, καλή επιτυχία σε όλους.
Καλησπέρα, να κάνω και εγώ μία ερώτηση... μου επιτρέπετε;; Δικαίωμα να κάνουν αίτηση έχουν μόνο όσες ειδικότητες αναγράφονται στον ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΠΠΑΙΚ ;; Δηλαδή εγώ που έχω τελειώσει Φιλολογία δεν κάνω;
Παιδιά έχω την εξής απορία που δεν μπορώ να καταλάβω αν διευκρινίζεται στην προκήρυξη.Αν κάποιος έχει δύο πτυχία μπορεί να κάνει 2 αιτήσεις μία για κάθε ειδικότητα?
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Από την εμπειρία σας, πότε με το καλό ανακοινώνονται οι πίνακες των επιτυχόντων και μη? Από Σεπτέμβριο???