0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ solero. Και το διδακτικό έτος αρχίζει αρχές Οκτωβρίου να υποθέσω?? Δηλ εάν κάποιος δηλώσει μια πόλη διαφορετική από τον μόνιμο τόπο διαμονής του έχει 2 ολόκληρες (!!) εβδομάδες να βρει σπίτι, δουλειά και να κανονίσει τα περί μετακόμισης? Αθάνατο ελληνικό δημόσιο....Ελπίζω να με διαψεύσει κάποιος ως προς τον προηγούμενο συλλογισμό μου.....
Να ρωτήσω;Για να καταθέσουμε μεταπυχιακό τίτλο εξωτερικού αρκεί η βεβαίωση από ΔΙΚΑΤΣΑ ή χρειάζεται και αντίγραφο του μεταπτυχιακού ή μετάφρασή του;Επίσης πέρυσι θα έμπαινα 5η από τους 7 αν είχα τα φετινά μόρια.Πιστεύετε θα είμαι μέσα στους 8 φέτους ή ανεβαίνουν πολύ οι βάσεις;;;;;;Thx
Gia poia poli milas k ti eidikotita?Otan les tha empaines 5h apo tous 7 ennoeis me ta perusina dedomena alla me ta fetina sou moria sosta?
Παράθεση από: solero στις Μαΐου 12, 2009, 11:55:23 amGia poia poli milas k ti eidikotita?Otan les tha empaines 5h apo tous 7 ennoeis me ta perusina dedomena alla me ta fetina sou moria sosta?ναι, εννοώ αν είχα τα φετινά μόριά μου πέρυσι. Απλά θέλω να μάθω πόσο θα αυξηθούν οι βάσεις, αν έχετε κάποια αίσθηση της ζήτησης που υπάρχει φέτος, πόσο γνωστό έχει γίνει το χαρτί, πόσο περισσότεροι τρέχουν για δημόσιο κ άρα και για ΑΣΠΑΙΤΕ κλπ. Λέτε να κυμανθούν στα ίδια με πέρυσι ή ραγδαία αύξηση ζήτησης και βάσων; (ΠΕ09)