0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προωθήθηκε για επίσημη ανακοίνωσηΈναρξη μαθημάτων ΕΠΠΑΙΚ - ΠΕΣΥΠ σε όλες τις πόλεις Δευτέρα 12/10/2009 μετά τις 16.00 το απόγευμα.Εγγραφές
Παράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 01:39:33 pmΠροωθήθηκε για επίσημη ανακοίνωσηΈναρξη μαθημάτων ΕΠΠΑΙΚ - ΠΕΣΥΠ σε όλες τις πόλεις Δευτέρα 12/10/2009 μετά τις 16.00 το απόγευμα.Εγγραφές
12 Οκτωβρίου λοιπόν.Ξέρω ότι ρωτάω πολλά, αλλά όποιος ξέρει ας απαντήσει σας παρακαλώι.Έκανα σήμερα διάφορα τηλέφωνα σε διάφορες υπηρεσίες και μάλλον με μπέρδεψαν πιο πολύ.Κάποιος που τελειώνει την ΑΣΠΑΙΤΕ και είναι ΠΕ13,όταν κάνει αίτηση για αναπληρωτής - ωρομίσθιοςυποθέτω ανήκε ανάλογα αν έχει μόρια ή όχιστους Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στους Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μηδενικής προϋπηρεσίας.Αυτοί οι πίνακες τι σχέση έχουν με τον ενιαίο πίνακα διορισμών?Αυτός είναι άλλου παππά ευαγγέλιο? Τα είδα εδώ: http://e-aitisi.sch.gr/Κατά την διάρκεια που κάνουμε το ΕΠΠΑΙΚ μπορούμε να πάρουμε από κάπου μόρια ώστε να αλλάξουμε πίνακα?Και κάτι ακόμα: το ΕΠΠΑΙΚ θεωρείται προσόν όταν θελεις να διδάξεις σε φροντιστήρια, ιδιωτικά ΙΕΚ κτλ?
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 02:32:41 pmΠαράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 01:39:33 pmΠροωθήθηκε για επίσημη ανακοίνωσηΈναρξη μαθημάτων ΕΠΠΑΙΚ - ΠΕΣΥΠ σε όλες τις πόλεις Δευτέρα 12/10/2009 μετά τις 16.00 το απόγευμα.Εγγραφές
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εγώ τελείωσα φέτος σπουδές και θα παρακολουθήσω το ΕΠΠΑΙΚ (ΠΕ17). Αν με το καλό τελειώσω του χρόνου τέτοιο καιρό ή όποτε τελειώσω το ΕΠΠΑΙΚ, το πρώτο πράγμα που θα κάνω ποιο είναι; Θα πρέπει να πάω φυσικά φαντάρος, και στους πίνακες πότε θα πρέπει να μπω; Τώρα πρέπει να βγάλω κάρτα ανεργίας;
Παράθεση από: bowser-13 στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 07:53:20 pmΝα ρωτήσω και κάτι άλλο. Εγώ τελείωσα φέτος σπουδές και θα παρακολουθήσω το ΕΠΠΑΙΚ (ΠΕ17). Αν με το καλό τελειώσω του χρόνου τέτοιο καιρό ή όποτε τελειώσω το ΕΠΠΑΙΚ, το πρώτο πράγμα που θα κάνω ποιο είναι; Θα πρέπει να πάω φυσικά φαντάρος, και στους πίνακες πότε θα πρέπει να μπω; Τώρα πρέπει να βγάλω κάρτα ανεργίας;Άμα είσαι κ λίγο διαβαστερό παιδί τον Ιούνιο τελιώνεις το ΕΠΠΑΙΚ. Ναι κάρτα να πας να βγάλεις το συντομότερο. Όσο για το στρατό αν παρατηρήσεις στους πίνακες ωρομισθίων όσοι δεν έχουν πάει πάνε στο τέλος του πίνακα. 'Ασε που μπορεί κ να χάσεις κ διορισμό έτσι (ένας γνωστός μου νομίζω έτσι την πάτησε).
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 11:46:04 pmΠαράθεση από: bowser-13 στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 07:53:20 pmΝα ρωτήσω και κάτι άλλο. Εγώ τελείωσα φέτος σπουδές και θα παρακολουθήσω το ΕΠΠΑΙΚ (ΠΕ17). Αν με το καλό τελειώσω του χρόνου τέτοιο καιρό ή όποτε τελειώσω το ΕΠΠΑΙΚ, το πρώτο πράγμα που θα κάνω ποιο είναι; Θα πρέπει να πάω φυσικά φαντάρος, και στους πίνακες πότε θα πρέπει να μπω; Τώρα πρέπει να βγάλω κάρτα ανεργίας;Άμα είσαι κ λίγο διαβαστερό παιδί τον Ιούνιο τελιώνεις το ΕΠΠΑΙΚ. Ναι κάρτα να πας να βγάλεις το συντομότερο. Όσο για το στρατό αν παρατηρήσεις στους πίνακες ωρομισθίων όσοι δεν έχουν πάει πάνε στο τέλος του πίνακα. 'Ασε που μπορεί κ να χάσεις κ διορισμό έτσι (ένας γνωστός μου νομίζω έτσι την πάτησε). Ααααα... τώρα με φώτησες πραγματικά. Άρα το καλύτερο είναι να βγάλω κάρτα ανεργίας και όταν τελειώσω να πάω πρώτα φαντάρος. Γιατί όμως πρέπει να βγάλω κάρτα ανεργίας το συντομότερο; Μετράει και ο χρόνος ο οποίος είσαι και πιστοποιημένα άνεργος;
Παράθεση από: bowser-13 στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 11:49:45 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 11:46:04 pmΠαράθεση από: bowser-13 στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 07:53:20 pmΝα ρωτήσω και κάτι άλλο. Εγώ τελείωσα φέτος σπουδές και θα παρακολουθήσω το ΕΠΠΑΙΚ (ΠΕ17). Αν με το καλό τελειώσω του χρόνου τέτοιο καιρό ή όποτε τελειώσω το ΕΠΠΑΙΚ, το πρώτο πράγμα που θα κάνω ποιο είναι; Θα πρέπει να πάω φυσικά φαντάρος, και στους πίνακες πότε θα πρέπει να μπω; Τώρα πρέπει να βγάλω κάρτα ανεργίας;Άμα είσαι κ λίγο διαβαστερό παιδί τον Ιούνιο τελιώνεις το ΕΠΠΑΙΚ. Ναι κάρτα να πας να βγάλεις το συντομότερο. Όσο για το στρατό αν παρατηρήσεις στους πίνακες ωρομισθίων όσοι δεν έχουν πάει πάνε στο τέλος του πίνακα. 'Ασε που μπορεί κ να χάσεις κ διορισμό έτσι (ένας γνωστός μου νομίζω έτσι την πάτησε). Ααααα... τώρα με φώτησες πραγματικά. Άρα το καλύτερο είναι να βγάλω κάρτα ανεργίας και όταν τελειώσω να πάω πρώτα φαντάρος. Γιατί όμως πρέπει να βγάλω κάρτα ανεργίας το συντομότερο; Μετράει και ο χρόνος ο οποίος είσαι και πιστοποιημένα άνεργος;Ε μπορεί να βγει καμιά προκήρυξη για καμιά σύμβαση 3μηνη, 4μηνη κτλ εντομεταξύ και να χρειάζεται η κάρτα κ να παίρνεις κ μόρια ανάλογα με το χρόνο που είσαι άνεργος. (Πολυσύνθετη σκέψη )