0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα και απο μένα....να κανω μια ερώτηση....ποσο διαρκουν τα μαθήματα???ποσες ωρες και μερες??υπαρχει ποσοστο προβλεπομενων απουσιών???υγ: μηπως καταλαβα κατι λαθος??? εχω τελειωσει ΤΕΙ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, στην περσινη προκυρηξη υπηρχε.....στη φετινή όχι??
Δηλαδη μπαι8νω εππαικ μεσω του διαγωνισμού τελειωνω και δίνω ασεπ...αν πιασω τη βαση ειμαι παραπανω απ αυτούς που δεν ειναι στο εππαικ ασχέτως βαθμου???
ΑΣΕΠ θέλει άσχετα άν έχεις παιδιαγωγικό ή όχι. Απλώς αν πιάσεις τη βάση, άσχετα με τη βαθμολογία σου, προτάσσεσαι έναντι των άλλων που δεν έχουν παιδαγωγικό.
Παράθεση από: steliosnats στις Μαΐου 15, 2009, 01:27:11 pmκαλησπέρα και απο μένα....να κανω μια ερώτηση....ποσο διαρκουν τα μαθήματα???ποσες ωρες και μερες??υπαρχει ποσοστο προβλεπομενων απουσιών???υγ: μηπως καταλαβα κατι λαθος??? εχω τελειωσει ΤΕΙ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, στην περσινη προκυρηξη υπηρχε.....στη φετινή όχι??είναι δύο εξάμηνα από Οκτώβριο μέχρι Ιανουάριο και από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο. Το πρώτο εξάμηνο έχει 8 μαθήματα και το δευτερο 7. Απο Δευτέρα εως Πέμπτη 16.00 εως 19.00. Εχεις 30% δικαίωμα απουσιών, και πτυχιακή στο τέλος, ενώ μπορείς και το τελειώσεις σε δύο έτη.
Εμένα πάλι από την ΑΣΠΑΙΤΕ της Θεσσαλονίκης μου είπαν για μαθήματα από Δευτέρα έως Παρασκευή από 4:15-8:30. Κάθε πόλη έχει διαφορετικά ωράρια;
ευχαριστω anmais αλλα να σου πω που μπορω να δω που εντασσεται το πτυχιο μου¨??
δηλαδη αν εχω τελειωσει το εππαικ και δωσω ασεπ και περασω προηγουμαι καποιου που δεν εχει τελειωσει εππαικ ασχετως βαθμολογίας ή προυπηρεσίας?