0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα/ΚαλησπέραΘα ήθελα να ρωτήσω το forum για κάτι διαδικαστικό σχετικό με τη φοίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Οι εξετάσεις για το ΕΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι μέσα στο Μάιο κάθε χρονιάς, αν δεν κάνω λάθος.Γνωρίζετε μήπως πότε παίρνει/παραλαμβάνει κανείς το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ, εφόσον ολοκληρώσει την όλη διαδικασία? Προλαβαίνει να το συνυποβάλει--για πιστοποίηση παιδαγωγικής επάρκειας--μαζί με την αίτηση για αναπληρωτής που συνήθως είναι στις αρχές Ιουνίου? ευχαριστώ
Ρε παιδιά είπε ο άνθρωπος "Για άλλες πόλεις και ειδικότητες δεν έχω μάθει κάτι γι αυτό μη με ρωτήσει κανένας. Αν μάθω θα το ανακοινώσω." Οπότε μην αρχίσουμε τώρα να ρωτάμε ένας ένας
ΚαλημέραΘα ηθελα να κάνω μια ερωτηση σε σχέση μετα μόρια στην εισαγωγή για την ασπαιτε. Εαν εχω 2 πτυχία στην ιδια γλώσσα (αγγλικά) μετράει μονο το ανώτερο (proficiency)?, γιατι εστειλα κ το 2ο (lower) αλλα τώρα στα αποτελεσματα βλέπω οτι ειμαι 4μορια κάτω απο οτι υπολογιζα κ αν θυμαμαι καλα τοσο έπιανε το 2o πτυχιο...?Ευχαριστω κ συγχαρητήρια σε ολους τους επιτυχόντες!