0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος για το πότε γραφόμαστε στην Αθήνα; Σεπτέμβρη φαντάζομαι ε; Δε τους βρίσκω στο τηλέφωνο..
Καλησπερα παιδιά!μια ερωτηση:για να μετρήσει το μεταπτυχιακο στην Ασπαιτε, θα πρεπει να ειναι σχετικο με την ειδικοτητα?π.χ ειμαι πληροφορικαριος κ το μεταπτυχιακο στα οικονομικα θα μετρησει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Παράθεση από: ποπη στις Αυγούστου 05, 2009, 09:58:51 pmΚαλησπερα παιδιά!μια ερωτηση:για να μετρήσει το μεταπτυχιακο στην Ασπαιτε, θα πρεπει να ειναι σχετικο με την ειδικοτητα?π.χ ειμαι πληροφορικαριος κ το μεταπτυχιακο στα οικονομικα θα μετρησει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!Ναι θα μετρήσει, δε χρειάζεται να είναι σχετικό με την ειδικότητά σου...
Καλημέρα!Πριν δύο εβδομάδες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εισαγόμενων και ήμουν ένας από αυτούς!Μήπως κάποιος γνωρίζει τι διαδικασία ακολουθείται από δω και στο εξής?Γίνονται εγγραφές?Θα βγει κάποιο δελτίο τύπου που θα μας καλεί να προσκομίσουμε δικαιολογητικά?Τα μαθήματα είναι απογευματινά?Η παρουσία είναι υποχρεωτική?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Αν κάποιος γνωρίζει, θα ήθελα να πάρω μια πρώτη ιδέα!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ.!!!!! ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Παράθεση από: kxrysa στις Ιουνίου 22, 2009, 06:34:50 pmΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ.!!!!! ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΜία απορία που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας τον παραπάνω κανονισμό. Αν διοριστείς μόνιμος τι σου χρειάζεται η ΑΣΠΑΙΤΕ??? Καλύτερα να μην γραφτείς καθόλου (αν έχεις περάσει στην ΑΣΠΑΙΤΕ) να ελευθερώσεις και μία θέση σε κάποιον που σίγουρα θα την χρειάζεται παραπάνω από σένα!!! Σκέφτομαι κάτι λάθος???