0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΑΤΡΑΣ- Αχαϊκής Συμπολιτείας 20, Τ.Κ.: 26441, ΠΑΤΡΑΕίναι κοντά στα σχολεία στο τέρμα της Αγίας Σοφίας- λίγο πριν μπεις στην Αγ. Σοφίας από εθνική οδό, κάνεις στο φανάρι αριστερά και είνια στο δεξί σου χέρι.Καλή αρχή
Καλημέρα!Μετά από προσπάθειες τριών ετών κατάφερα να είμαι στους εισαγόμενους της ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών!!Χρειάζομαι άμεσα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη φοίτηση στη σχολή! Μήπως υπάρχει κάποιος οικονομολόγος που να έχει φοιτήσει στην Αθήνα και να μπορεί να βοηθήσει?Στείλτε μου PM ή mail στο ioannat1984@yahoo.com για να μη γεμίσουμε το θέμα με ερωταπαντήσεις!Ευχαριστώ!
Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την ΑΣΠΑΙΤΕ για να μου δώσουν πληροφορίες σχετικά με τις ενστάσεις αλλά δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Γνωρίζει κανείς αν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ενστάσεων στην ιστοσελίδα της ή θα μας στείλουν ταχυδρομικώς απάντηση; Επίσης αν έχετε κάποιον αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσω είναι ευπρόσδεκτος!
γεια σας. θα ηταν ευκολο να μου πειτε ποια ειναι τα προσοντα που μοριοδοτουνται για την εισαγωγη στην ασπαιτε για την αποκτηση παιδαγωγικης επαρκειας?επιπλεον ειναι το επαικ η το πεσυ?ευχαριστω
Παιδιά, αν μάθετε κάτι σχετικά με τις εγγραφές στο ΕΠΠΑΙΚ παρακαλώ ενημερώστε για να ξέρουμε που βρισκόμαστε! Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι πάντως...
Παράθεση από: mimelismoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 02:50:38 pmγεια σας. θα ηταν ευκολο να μου πειτε ποια ειναι τα προσοντα που μοριοδοτουνται για την εισαγωγη στην ασπαιτε για την αποκτηση παιδαγωγικης επαρκειας?επιπλεον ειναι το επαικ η το πεσυ?ευχαριστωΕίναι το ΕΠΠΑΙΚ. Δες εδώ: http://www.exetaseis-asep.com/aspaite.htm τους κανονισμούς αξιολόγησης για να δεις τα κριτηρια και τη μοριοδότηση τους
Διεξαγωγή εγγραφών ΕΠΠΑΙΚ – ΠΕΣΥΠ ακαδημαϊκού έτους 2009-10Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των νέων σπουδαστών ΕΠΠΑΙΚ – ΠΕΣΥΠ και Α Τριμήνου ΔΕ, ΤΕ θα πραγματοποιηθούν από 05/10/2009 μέχρι 15/10/2009. Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής : 1. Αίτηση (χορηγείται από τη Γραμματεία του ΓΕΤΠΜΑ) 2. Τρεις (3) φωτογραφίες 3. Απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης Εθνικής Τραπέζης διακοσίων (200) ευρω, στον αριθμό λογαριασμού 154/54501287. http://www.aspete.gr/eg.doc