*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 87384 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06
« Απάντηση #140 στις: Ιουλίου 07, 2009, 03:25:48 pm »
ποια αλλη εβδομαδα?το καλο που τους θελω να τα βγαλουν αυτη.αντε γιατι η υπομονη μας εχει εξαντληθει.εδω εβγαλαν των φιλολογων,δασκαλων, νηπιαγωγων που ηταν απειρα και δεν μπορουν να βγαλουν τα δικα μας?οσο για το αν τα φροντιστηρια ειναι καλυτερα εξαρταται τον εργοδοτη.ειμαι απο τους λιγους τυχερους που δεν εχουν ολη μερα το αφεντικο να τους πρηζει.πληρωνομαι κανονικα την ωρα παιρνω ολα μου τα ενσημα και επιδοματα πληρωνομαι κανονικα ολες τισ ωρες ασχετως αν χαθει καποιο μαθημα λογω αργιας γιορτων βαθμων ενημερωση γονιων κτλεπισης δεν εχω κανενα απολυτως ελεγχο.κανω κυριολεκτικα οτι θελω χωρις να δεχομαι την παραμικρη παρατηρηση.βεβαια ειμαι συνεπης σε ολα και νιωθω το φροντιστηριο σαν να ηταν δικο μου.τα ιδιαιτερα τα σιχαινομαι.εχω μονο 2.ο ενας ειναι γειτονας και δεν μπορουσα να αρνηθω και ο αλλος ανηψιος.αρνουμαι να τρεχω στην κουζινα του καθενος που νομιζει οτι επειδη με πληρωνει  μπορει και να με "διαταζει"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:42:28 »

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουλίου 07, 2009, 04:06:47 pm »
Είχα μια κρυφή ελπίδα αλλά δεν βλέπω τίποτα. Άρα μπορώ να πάω ήσυχη για μάθημα και σήμερα αφού γύρισα από την πρωινή δουλειά μες στην αγωνία να ανοίξω τον υπολογιστή. Κάτι τρελά βλέπω για την άλλη εβδομάδα και δεν μου αρέσουν καθόλου >:( >:( >:(. Τι δεν έχουν διορθώσει; Μια "απλή" εκθεσούλα και τον σχολιασμό ενός σχέδιου μαθήματος; Μα ήταν τόσο απλά. Εμείς τα γράψαμε σε 4 ώρες!! Και έχουν περάσει 4 μήνες  >:(
Προβλέπω αλλαγές στις πρωτες απαντήσεις που έβγαλαν. Τι λέτε;

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουλίου 07, 2009, 04:22:32 pm »
πωπω, πραγματικα με κουρασαν αυτοι στον ασεπ... ημαρτον. κανενας σεβασμος στην αγωνια μας και τα νευρα μας... κανένας! τι να πω... για ακομα μια φορα βλεπω την ασεβεια! >:(
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος evi_poly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουλίου 07, 2009, 05:45:14 pm »
φανταστειτε τι τραβανε αυτοι στο τηλεφωνικο κεντρο του ασεπ με τοσα τηλέφωνα κάθε μέρα πρέπει να έχουν σπάσει και τα δικά τους νεύρα! υπομονή λιγάκι ακόμη!! σε μια εβδομάδα σίγουρα θα ξέρουμε!!
I've learned that everyone wants to reach the top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you are climbing it..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:42:28 »

Αποσυνδεδεμένος klot67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουλίου 07, 2009, 07:02:13 pm »
Όπως ακριβώς το λες planety,μιλάμε για ασέβεια.Δε σέβονται τίποτα και κανέναν.Όλη η ιστορία των εξετάσεων,θέλεις την ημερομηνία των εξετάσεων που μας τρέλλαναν μέχρι να νατην ανακοινώσουν επίσημα,θέλεις την 5μηνη αναμονή που μας επέβαλαν για τα αποτελέσματα και το κερασάκι στην τούρτα,την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όλων των άλλων φιλολογιών εκτός από τη δική μας,δείχνουν πως αυτό το σύστημα δεν έχει ούτε όσιο ούτε ιερό.Μας εμπαίζουν καθημερινά,χωρις ένας υπεύθυνος να βγει και να πει επιτέλους πότε θα βγουν αντί κάθε μέρα να μας πηγαίνουν στο αύριο,στο μεθαύριο,δεν ξέρουμε,ίσως την άλλη βδομάδα!ΑΙΣΧΟΣ!!! >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουλίου 07, 2009, 08:03:47 pm »
φανταστειτε τι τραβανε αυτοι στο τηλεφωνικο κεντρο του ασεπ με τοσα τηλέφωνα κάθε μέρα πρέπει να έχουν σπάσει και τα δικά τους νεύρα! υπομονή λιγάκι ακόμη!! σε μια εβδομάδα σίγουρα θα ξέρουμε!!

δεν διαφωνουμε, απλως τα ιδια πιστευαμε και πριν απο 15 μερες και απο ενα μηνα... και ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες... και ξαναλεω ευτυχως που μπορεσα να λειψω το σκ και δεν ημουνα εδω γιατι δεν ξερω τι θα εκανα... δεν ξερω πως μπορουν μερικοι και το κανουν, αλλα εγω δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου, ο,τι κι αν εχω γραψει, οσο χαλια κι αν τα εχω παει... οποτε τη συμπεριφορα τους τη βλεπω αδιαφορη και ασεβη ως προς ολους μας!
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουλίου 07, 2009, 08:18:03 pm »
καλησπερα και απο μενα ! μολις γυρισα απο το μπανακι μου (ειχε κυματακι σημερα η θαλασσα)
μολονοτι ειναι η πεμπτη φορα που δινω (επιτυχουσα αλλα μη διοριστεα σε 4) αυτη την φορα το βλέπω πολυ ψυχραιμα...
δεν περιμενω πολλα αλλα μαζευω προυπηρεσία μπας και διοριστω μ ε αυτην...
Για να δουμε!!
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος christie82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουλίου 08, 2009, 10:53:43 am »
Καλημερα συναδελφοι!! Λοιπον, μολις μίλησα με τον "κύριο ΑΣΕΠ" κ μου είπε ότι ΙΣΩΣ έχουμε τα αποτελέσματα αυριο μεσημέρι ή Παρασκευή πρωί.  :) :)Μαλλον τα δουκευουν as we speak. Αντε να δούμε....

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουλίου 08, 2009, 11:05:37 am »
Καλημερα συναδελφοι!! Λοιπον, μολις μίλησα με τον "κύριο ΑΣΕΠ" κ μου είπε ότι ΙΣΩΣ έχουμε τα αποτελέσματα αυριο μεσημέρι ή Παρασκευή πρωί.  :) :)Μαλλον τα δουκευουν as we speak. Αντε να δούμε....
Να και ένα κάλο νέο από τον "κύριο ΑΣΕΠ" ;D ;D christie82 να 'σαι καλά!Μόλις μου έφτιαξες τη μέρα!Αντε καλό κουράγιο σε όλους μας!Αν είναι όπως τα λένε φάγαμε κ τον γάιδαρο κ την ουρά!Η φουντίτσα μας έμεινε κ θα την πάθουμε τη δυσπεψία καλοκαιριάτικα!!!!!! ;D ;D ;D
καλά αποτελέσματα να έχουμε παιδιά καλημέρα σε όλους!!!!!![/color]
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 08, 2009, 11:44:11 am »
φτάνουμε..αύριο τέτοια ώρα μπορεί να σχολιάζουμε αποτελέσματα.καλά αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος klot67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 08, 2009, 11:55:33 am »
Έφτασε λοιπόν η ώρα της αλήθειας!Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση.Εύχομαι σε όλους καλά αποτελέσματα! :D

Αποσυνδεδεμένος adioristi78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 08, 2009, 12:09:00 pm »
Από το άγχος έχω κάνει μπαλάκι το στομάχι μου κ' παίζω τέννις!!!!

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 08, 2009, 12:26:07 pm »
Τουλάχιστον ξέρουμε οτι δεν θα περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμα.  Αντε γράψτε τιποτα, έτσι για να γίνεται κουβέντα βρε παιδια!
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 08, 2009, 12:33:41 pm »
Προσωπικά, φοβάμαι την έκθεση. Έτσι που ήταν η εκφώνηση σκέφτηκα τρεις διαφορετικες αναπτύξεις και προτιμησα να κάνω κάτι μεσοβέζικο
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182728
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)