PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
10
11
12
13
14
...
40
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06 (Αναγνώστηκε 87157 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
klot67
Νέο μέλος
Φύλο:
Απ: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06
«
Απάντηση #154 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 12:38:55 pm »
Tweet
Εγώ,μετά από τόση αναμονή και διαβάζοντας τασχόλια των συναδέλφων άλλων κλάδων,ανησυχώ και για την ειδική διδακτική την οποία θεωρούσα ότι είχα αναπτύξει πολύ σωστά και προσεκτικά.Γενικά από την αγωνία αμφιβάλω για όλα!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 16:35:53 »
Stavroula.V.
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #155 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 12:42:28 pm »
Την προηγούμενη φορά τα αποτελέσματα είχαν βγει σχετικά γρήγορα και δεν είχα προλάβει να αγχωθώ. Τώρα που καθυστερούν, τριβελίζω το μυαλό μου με το τι έκανα σε κάθε ενότητα. Λες να βγουν σήμερα;
Καταγράφηκε
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.
klot67
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #156 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 12:46:55 pm »
Δε νομίζω ότι θα βγουν σήμερα.Και η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ δε είναι απασχολημένη οπότε δε νομίζω να ανεβάζουν αποτελέσματα.Ελπίζω όμως αύριο το μεσημέρι.όπως και στους προηγούμενους κλάδους,νατα έχουμε.
Καταγράφηκε
adioristi78
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #157 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 01:29:23 pm »
Καλά, η έκθεση ήταν εντελώς άσχετη κ' γι'αυτό κ΄αρκετά παγίδα..... Το μόνο που θυμάμαι ήταν που κοίταζα το ρολόι μου κ' είχα φρικάρει γιατί είχα μόνο 25' να σκεφτώ τί θα γράψω, οπότε ούτε προσχέδιο στο πρόχειρο έκανα ούτε τίποτα κ' απλά ξεκίνησα να γράφω στα τυφλά!!!! Το ίδιο παίχτηκε και στην Ειδική, όπου ενώ ήξερα τ'ι να απαντήσω κ' πώς να το κάνω, λόγω έλλειψης χρόνου άφησα αρκετά πράγματα συνοπτικά ενώ τα γράμματα μου προς το τέλος έμοιαζαν με....σανσκριτικούς χαρακτήρες........Στα Παιδαγωγικά ξέρω 'οτι έχω 5 λάθη κ στο Γνωστικό 10 αλλά δεν ξέρω τί βαθμοί θα μου ξημερώσουν ή πώς να τους υπολογίσω!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΓΧΟς ΤΡΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 16:35:53 »
klot67
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #158 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 02:26:44 pm »
Κι εγώ μια απ'τα ίδια !Έφαγα 3 ώρες στα κείμενα με αποτέλεσμα ναξεκινήσω την έκθεση χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ή πλάνο και να γράφω ό,τι μου έρχονταν όπως μου έρχονταν.
Καταγράφηκε
evi_poly
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #159 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 03:52:40 pm »
Αντε επιτελους έχουμε λαλήσει ομαδικώς!!!
Καταγράφηκε
I've learned that everyone wants to reach the top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you are climbing it..
Χαρά
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
«
Απάντηση #160 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 04:03:31 pm »
Είναι μάλλον το άγχος της τελευταίας στιγμής!!Τώρα που ξέρουμε ότι θα βγούνε αύριο-μεθαύριο είπαμε να αγχωθούμε για το ΤΙ γράψαμε κ ΠΩΣ το γράψαμε...Basta παιδιά!Υπομονή κ καλά αποτελέσματα σε όλους μας!!!!
Καταγράφηκε
bettina
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #161 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 04:14:15 pm »
πηγα υγιεστατη και χωρις αγχος να γραψω και εφυγα με 39.2 πυρετο.ετρεμα ολοκληρη σε σημειο που δεν ειχα το κουραγιο να περασω τις απαντησεις στα κουτακια.απο τη ζαλαδα μου 3 κουτακια τα συμπληρωσα λαθος.την εκθεση την εγραψα μεσα σε 15 λεπτα.δεν θυμαμαι καν τη εγραψα.εφυγα 1 ωρα νωριτερα απο την ληξη.δεν μου εφταναν ολα αυτα ειχα να κανω και 2 ωρες δρομο για να γυρισω απο το βολο στη λαμια μιας και δεν υπηρχε εξεταστικο στη λαμια.η δευτερη μερα ηταν χειροτερη.δεν ξερω τι με ειχε πιασει αλλα δεν μπορουσα να κατσω στην καρεκλα.με ειχε πιασει και η κλειστοφοβια μου.χαλια η αιθουσα χαλια.ολοι στην αιθουσα πλην εμου και μιας αλλησ κοπελας εδειναν απο το 98 χωρις αποτελεσμα.κατι η ασθενεια κατι η ταλαιπωρια κατι η απογοητευση οτι θα παθω τα ιδια με τισ συναδελφους κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν ξαναδινω ασεπ ο κοσμος να γυρισει αναποδα.θα το κυνηγησω μεσω ωρομισθιας αν βεβαια μαζεψω κανενα μοριακι(αυριο θα ξερω) αλλιως φροντιστηριο και παλι φροντιστηριο.ειδικα αν καταργηθουν τα επιδοματα δεν βρισκω το λογο να τρεχω απο ξερονησι σε ξερονησι για 800 ευρω.υπομονη λιγες ωρες ακομα και ραντεβου αυριο το απογευμα να συζητησουμε τα αποτελεσματα...............καλη επιτυχια σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε
Χαρά
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
«
Απάντηση #162 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 04:21:59 pm »
Bettina ίσως να δίναμε κ στην ίδια αίθουσα!!Χάλια!πάντως μην το βάζεις κάτω, εγώ προσωπικά την 1η φορά πήγα αδιάφορα κα χαλαρά κ έγραψα 70.Αυτή τη φορά που ήταν η 2η ήταν τραγική...πολύ stress.Όπως κ να έχει όμως κ ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα ένα είναι σίγουρο: Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!Εγώ θα παιδεύομαι να διαβάζω, να συμμετέχω κ να περιμένω σαν τρελή τα αποτελέσματα κ αυτοί θα ζορίζονται να διορθώνουν...
Καταγράφηκε
aphrodite
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
«
Απάντηση #163 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 05:00:07 pm »
Καλησπέρα!
Χαρά, δεν ξέρω αν είναι κανόνας αλλά κι εγώ όταν την πρώτη φορά πήγα χαλαρή και «αδιάβαστη» είχα καλές επιδόσεις. 70άρι δεν έπιασα βέβαια γιατί έκανα και κάποιες αηδίες-τεχνικής φύσεως-π.χ. τα απάντησα όλα γνωρίζοντας για την αρνητική βαθμολογία και γνωρίζοντας επίσης ότι εκείνο που απαντούσα δεν γινόταν να είναι σωστό!! (Αυτό θα πει να έχεις μέθοδο αλλά και προσωπικότητα!-χαχα)
Αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν εντελώς χαλαρή αλλά όχι και καλά προετοιμασμένη (πάλι!-το δις εξαμαρτείν...). Η αλήθεια είναι ότι αποπειράθηκα κι εγώ να υπολογίσω το βαθμό μου αλλά μάταια... Άλλωστε, δεν θυμάμαι καν τι απάντησα πια! Όπως και να 'χει, αύριο-μεθαύριο θα μας βγάλουν τα αποτελέσματα και θα ξέρουμε όλοι και σίγουρα πια!
Με τη σειρά μου λοιπόν, εύχομαι σε όλες και όλους καλή επιτυχία και κουράγιο στους υπόλοιπους που θα προσπαθήσουμε ξανά!
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2009, 05:04:25 pm από aphrodite
»
Καταγράφηκε
el
Πλήρες μέλος
Φύλο:
'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
«
Απάντηση #164 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 05:33:40 pm »
Καλησπέρα σε όλους!
Χαίρομαι που όσο πλησιάζει η "στιγμή της αλήθειας" είμαστε όλοι συσπειρωμένοι
Για δείτε εδώ:
alfavita.gr: Μέχρι την Παρασκευή εκτός απροόπτου νέα αποτελέσματα του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών - Σίγουρα ο κλάδος της Αγγλικής Φιλολογίας
Σύμφωνα με πληροφορίες της alfavita.gr το ΑΣΕΠ αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι την Παρασκευή, εκτός απροόπτου, νέα αποτελέσματα του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών. Θα ανακοινωθούν πρώτα τα αποτελέσματα του κλάδου της Αγγλικής Φιλολογίας.
Αλλα αποτελέσματα (όχι όλα) αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.
Φαίνεται οτι μας πήραν επιτέλους στα σοβαρά τόσα τηλ που τους έχουμε πάρει!
Καταγράφηκε
cease the day!!!!!!
bettina
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #165 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 06:13:30 pm »
αληθεια που πιστευετε οτι θα κυμανθει η βαση διορισμου?η προηγουμενη δεν ηταν ιδιαιτερα υψηλη.ποσες σωστες υπολογιζετε οτι εχετε στο γνωστικο?
Καταγράφηκε
spyris
Νέο μέλος
Φύλο:
that's it!
«
Απάντηση #166 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 07:02:10 pm »
θα ήθελα να ελπίζω ότι η βάση διορισμού φέτος θα είναι χαμηλότερη...αλλά και πάλι,θα πάρουν μόλις 228 άτομα!!!!!!
Μας βγαίνει στην κυριολεξία η πίστη για να παίξουμε με τις πιθανότητες!!!!
Για μένα ήταν η δεύτερη φορά φέτος και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι ,αλλά όταν διαβάζω από συνάδελφους να δίνουν τέσσερις και πέντε φορές πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!!Θαυμάζω το κουράγιο σας!!! Σε εσας αξίζει πραγματικά να περάσετε!
Και απορώ!!!!πέντε μήνες μετά, πως θυμάστε τι γράψατε?
Εγώ δεν θυμόμουν ούτε μια ώρα μετά!
Καταγράφηκε
Stavroula.V.
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #167 στις:
Ιουλίου 08, 2009, 07:38:57 pm »
Κάποια πράγματ τα θυμάμαι ακριβώς από τις πολλές φορές που τα διάβασα για να τα απαντήσω πχ γνωστικό. Άλλα, ούτε που θέλω να τα θυμάμαι... βλέπε ειδική διδακτική.
Αυτή ήταν η τρίτη μου φορά και ελπίζω η τελευταία. Την πρώτη ήμουν 2-3 μόρια κάτω από τον τελευταίο διοριστέο και την τελευταία μισό μοριάκι. Πάνω κάτω κάθε φορά τον ίδιο βαθμό παίρνω, οι προσαυξήσεις αλλάζουν και φυσικά το τι κάναν και οι άλλοι υποψήφιοι. Εσείς;
Καταγράφηκε
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
10
11
12
13
14
...
40
Πάνω