0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 08, 2009, 07:38:57 pmΚάποια πράγματ τα θυμάμαι ακριβώς από τις πολλές φορές που τα διάβασα για να τα απαντήσω πχ γνωστικό. Άλλα, ούτε που θέλω να τα θυμάμαι... βλέπε ειδική διδακτική.Αυτή ήταν η τρίτη μου φορά και ελπίζω η τελευταία. Την πρώτη ήμουν 2-3 μόρια κάτω από τον τελευταίο διοριστέο και την τελευταία μισό μοριάκι. Πάνω κάτω κάθε φορά τον ίδιο βαθμό παίρνω, οι προσαυξήσεις αλλάζουν και φυσικά το τι κάναν και οι άλλοι υποψήφιοι. Εσείς;Εγώ πήρα 12 μόρια τη πρώτη φορά τώρα να δούμε τί ψάρια πιάσαμε, κατά το κοινώς λεγόμενο...
Κάποια πράγματ τα θυμάμαι ακριβώς από τις πολλές φορές που τα διάβασα για να τα απαντήσω πχ γνωστικό. Άλλα, ούτε που θέλω να τα θυμάμαι... βλέπε ειδική διδακτική.Αυτή ήταν η τρίτη μου φορά και ελπίζω η τελευταία. Την πρώτη ήμουν 2-3 μόρια κάτω από τον τελευταίο διοριστέο και την τελευταία μισό μοριάκι. Πάνω κάτω κάθε φορά τον ίδιο βαθμό παίρνω, οι προσαυξήσεις αλλάζουν και φυσικά το τι κάναν και οι άλλοι υποψήφιοι. Εσείς;
Παράθεση από: gadget στις Ιουλίου 09, 2009, 09:29:36 amΚαλημέρα κ από μένα στους ομοιοπαθείς συναδέλφους..Ξέρετε τι ώρα βγήκανε τα αποτελέσματα στους άλλους κλάδους? Τουλάχιστον να μην είμαστε στημένοι όλη μέρα...Την προηγούμενη βδομάδα 12:20 τα έβγαλαν. Μπορεί όμως να τα βγάλουν και στις 2 με 3 όπως πιο παλιά.
Καλημέρα κ από μένα στους ομοιοπαθείς συναδέλφους..Ξέρετε τι ώρα βγήκανε τα αποτελέσματα στους άλλους κλάδους? Τουλάχιστον να μην είμαστε στημένοι όλη μέρα...
Απορία:είναι σίγουρο ότι θα βγουν σήμερα ή θα ξεροσταλιάσουμε άδικα;Ενημερώθηκε κάποιος συνάδελφος;
Έχω κι εγώ την ίδια απορία με τη Χαρά,θα βγουν σήμερα γιατί δεν παλεύεται με τίποτα η αγωνία ?