0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως εγώ μιας κ ξύπνησα αξημέρωτα(δεν κοιμήθηκα για να ακριβολογώ) έχω ξεσηκώσει το σπίτι και κάνω γενική (με διαλείμματα μεταξύ σκουπίσματος σφουγγαρίσματος κλπ για να δω μπας κ 'εχουμε κανένα νέο αλλα που).Είναι αγχολυτικό πιστέψτε με.Άσε που μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα παίζει να βγω κ στα γειτονικά σπίτια για να μην σκέφτομαι.Το τερπνον μετα του ωφελίμου που λένε!Έτσι κ απ'οτυχούσα να είμαι δεν θα τους έχω ανάγκη.Θα έχω ήδη δικτυωθει στην νέα μου δουλεια "συνεργείο καθαρισμου το απελπισμένο ασεποειδές"
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουλίου 09, 2009, 02:13:48 pmΠάντως εγώ μιας κ ξύπνησα αξημέρωτα(δεν κοιμήθηκα για να ακριβολογώ) έχω ξεσηκώσει το σπίτι και κάνω γενική (με διαλείμματα μεταξύ σκουπίσματος σφουγγαρίσματος κλπ για να δω μπας κ 'εχουμε κανένα νέο αλλα που).Είναι αγχολυτικό πιστέψτε με.Άσε που μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα παίζει να βγω κ στα γειτονικά σπίτια για να μην σκέφτομαι.Το τερπνον μετα του ωφελίμου που λένε!Έτσι κ απ'οτυχούσα να είμαι δεν θα τους έχω ανάγκη.Θα έχω ήδη δικτυωθει στην νέα μου δουλεια "συνεργείο καθαρισμου το απελπισμένο ασεποειδές" Λοιπόν Λένα αμα δεν έχουμε κάνει κάτι στον διαγωνισμό ψήνεσαι να συνεργαστούμε στο συνεργείο? Μπορούμε να το εμπλουτίσουμε κιολας, να προσφέρουμε κ υπηρεσίες μαγειρικής ας πούμε, σίδερο κτλ. Μεσα σε λίγο καιρό δεν θα τον έχουμε αγάπη μου ανάγκη τον ΑΣΕΠ!!!!!! Κορίτσια, αγόρια, όσοι πιστοί προσέλθετε;D
Παράθεση από: christie82 στις Ιουλίου 09, 2009, 02:32:15 pmΠαράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουλίου 09, 2009, 02:13:48 pmΠάντως εγώ μιας κ ξύπνησα αξημέρωτα(δεν κοιμήθηκα για να ακριβολογώ) έχω ξεσηκώσει το σπίτι και κάνω γενική (με διαλείμματα μεταξύ σκουπίσματος σφουγγαρίσματος κλπ για να δω μπας κ 'εχουμε κανένα νέο αλλα που).Είναι αγχολυτικό πιστέψτε με.Άσε που μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα παίζει να βγω κ στα γειτονικά σπίτια για να μην σκέφτομαι.Το τερπνον μετα του ωφελίμου που λένε!Έτσι κ απ'οτυχούσα να είμαι δεν θα τους έχω ανάγκη.Θα έχω ήδη δικτυωθει στην νέα μου δουλεια "συνεργείο καθαρισμου το απελπισμένο ασεποειδές" Λοιπόν Λένα αμα δεν έχουμε κάνει κάτι στον διαγωνισμό ψήνεσαι να συνεργαστούμε στο συνεργείο? Μπορούμε να το εμπλουτίσουμε κιολας, να προσφέρουμε κ υπηρεσίες μαγειρικής ας πούμε, σίδερο κτλ. Μεσα σε λίγο καιρό δεν θα τον έχουμε αγάπη μου ανάγκη τον ΑΣΕΠ!!!!!! Κορίτσια, αγόρια, όσοι πιστοί προσέλθετε;D Καθόλου ασχημη ιδέα.Προσφέρομαι να συνδράμω στις βαριές εργασίες. Για παράδειγμα οικοδομικές εργασίες. Να επεκτείνουμε τις επιχειρήσεις στο τομέα των κατεδαφίσεων. Για παράδειγμα στην οδό Πουλίου 2 Αμπελόκηποι κάποιο κτιριο χρειάζεται τακτοποιηση-κατεδάφιση.
2:44 η ώρα, δεν είναι ψιλοαπίθανο να βγούνε σήμερα;
Πόσο ακόμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; [/color]