0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφοι μεγάλη απογοήτευση...τριτη φορά που δίνω με φροντηστήριο και διαβασμα και τζίφος...επιτυχούσα μεν αλλά μακριά από το διορισμό....ξέρει κάποιος να μου πει σε τι αντιστοιχούν τα μαθ1 μαθ2 θεμ1 και μαθ 1 μαθ2 θεμ2 γιατί βραχυκύκλωσα τώρα...
Παράθεση από: kaffedaki στις Ιουλίου 10, 2009, 01:04:39 pmσυνάδελφοι μεγάλη απογοήτευση...τριτη φορά που δίνω με φροντηστήριο και διαβασμα και τζίφος...επιτυχούσα μεν αλλά μακριά από το διορισμό....ξέρει κάποιος να μου πει σε τι αντιστοιχούν τα μαθ1 μαθ2 θεμ1 και μαθ 1 μαθ2 θεμ2 γιατί βραχυκύκλωσα τώρα...δες τη σελίδα 21 αυτου του forum!Και μην απογοητεύεσαι!
Συγχαρητήρια κι από μένα σε όλους! Κι εγώ, για ακόμη μια φορά, επιτυχούσα αλλά μη διοριστέα στο τσακ. Να ρωτήσω κάτι για την προϋπηρεσία. Σε μένα γράφει ότι έχω 13 μήνες και κάτι μέρες, ενώ, η προϋπηρεσία μου μέχρι και πέρσυ ήταν 11.5 (όπως αναγράφεται στον πίνακα αναπληρωτών 2008-09) και φέτος 9 μήνες 15 μέρες (από τη βεβαίωση που μου έδωσαν από τη διεύθυνση). Πώς γίνεται να γράφει λοιπόν 13 μήνες; Υπολόγισαν μέρος μόνο της προϋπηρεσίας της φετινής χρονιάς; Είναι και σε σας έτσι; Παίζει να έχει γίνει λάθος;
Παιδιά υπολογίζοντας καλύτερα τα μόρια μου θα έχω μάλλον 29.9!!Τι λέτε, έχω πιθανότητες για αναπλήρωση φέτος::::::::
Ήμουν 2,5 χρονιές ωρομίσθια και πέρυσι αναπληρώτρια από τον Σεπτέμβρη με 31 μόριαΚαι στα δικά σας που λένε