*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 87095 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΝΚΑΛ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06
« Απάντηση #378 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:05:45 pm »
Συγχαρητήρια στους διοριστέους κ τους επιτυχόντες! Μπορεί κάποιος από τους διοριστέους να μου πει τι διάβασε?

εμενα με βοηθησε το μεταπτυχιακο στο ανοιχτο πανεπιστημιο πανω στην ειδικοτητα μας .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:51:06 »

Αποσυνδεδεμένος Melmelmelmel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:06:38 pm »
Παιδιά υπολογίζοντας καλύτερα τα μόρια μου θα έχω μάλλον 29.9!!Τι λέτε, έχω πιθανότητες για αναπλήρωση φέτος::::::::
Θεωρητικά ναι. Συνήθως παίρνουν 200-300 άτομα. Όταν βγει ο ενιαίος πίνακας και είσαι πάνω από το 350 έχεις σοβαρότατες πιθανότητες. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο τι δήλωσες στην αίτηση για αναπληρωτες. Δλδ αν εβαλε το 'ναι σε όλα'
γεια σας,παιδια και συγχαρητηρια σ'ολους που τα πηγαν καλα.
Πρωτη φορα εδωσα φετος και ειμαι επιτυχουσα,μη διοριστεα.
Μια ερωτηση εχω σχετικα με αναπληρωτες.Απ'οτι καταλαβα,επρεπε να κανεις ξεχωριστη αιτηση γι'αυτο.Και αν δεν την εκανα νωριτερα αλλα εχω αρκετα μορια,χανω τις πιθανοτητες. ??? Οποιος ξερει,βοηθηστε παρακαλω!!!!

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:08:24 pm »
Ναι η προθεσμία έχει λήξει εδώ και κανα μήνα και δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη οποτε, δυστυχώς χάνεις την αναπλήρωση :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:08:49 pm »
Συγχαρητηρια σε ολους τους διοριστεους και καλη επιτυχια σε ολα οσα κανουν οι υπολοιποι!
Ειμαι διοριστεα! Ακομα δεν το πιστευω!
Να κανω καποιιες ερωτησεις που αφορουν εμενα κ φιλες μου που διοριζονται, συγνωμη εκ των προτερων αν εχουν αναφερθει αλλου στο θεμα.
λοιπον.
1. η σειρα θα αλλαξει οταν μπουν οι φετινες προυπηρεσιες και λοιπες προσαυξησεις; σιγουρα ομως οι διοριστεοι ειναι αυτοι ετσι;
2. απο το 115 κ μετα διοριζονται την επομενη χρονια; 115 οπως ειναι τωρα η μετα τις ενστασεις;
3. δεν εχει περαστει η προυπηρεσια μας η φετινη. για να περαστει, κανουμε εμεις καποια κινηση η μονοι τους στον ασεπ;
4. η προυπηρεσια περνιεται απλη, ασχετα απο δυσπροσιτα ε;
5. οσοι διοριστουν τη χρονια 2010-2011 φετος ειναι ακομα "υποψηφιοι" για αναπληρωτες;

ευχαριστουμε για την ανεκτιμητη βοηθεια σας!!
1. θα αλλάξει από τις τυχόν ενστασεις, όχι από προυπ.
2. όταν ολοκληρωθούν και οι ενστ. οι μισοι πρώτοι διορίζονται φέτος και οι  άλλοι μισοι του χρόνου
3. η προυπ. όλων θα περαστει τώρα το καλοκαίρι αυτόματα από το ΥΠΕΠΘ
4. νομιζω: Στον ενιαίο πίνακα ανπληρωτων διπλή, στον ενιαίο πιν διορισμων απλή
5. ναι
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:51:06 »

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:09:43 pm »

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Όπως τα υπολογίζω, θα είμαι μες στους 25 πρώτους στον πίνακα αναπληρωτών. Έχω βάλει "ναι" στο κουτάκι για την αναπλήρωση και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας... Τι θα συμβεί λοιπόν το Σεπτέμβρη; Όποια διεύθυνση αρχίσει να καλεί πρώτη θα με "τσιμπήσει" και μένα, άσχετα αν π.χ. την έχω δηλώσει 30η επιλογή ή δεν την έχω δηλώσει καθόλου;

Όποια καλέσει πρώτη θα σε πάρει. Όμως αφού έχεις τόσα μόρια, μήπως διοριζεσαι από το 40%. Γιατί δεν το κοιτάς κι αυτό;

Έχω γύρω στα 21 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας. Λες όντως να διορίζομαι με το 40% και γω πέρα βρέχει; Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό;

Αποσυνδεδεμένος christie82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:10:45 pm »
ANKΑΛ σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θέλω κ εγώ να κάνω αίτηση φέτος γαιτί με ενδιαφέρει πολύ, κ όχι μόνο για τον ΑΣΕΠ. Μακάρι να με πάρουν...

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:11:10 pm »
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους!!!! και σε όλους όσοι συμμετείχαμε!

εγώ να δείτε απογοητευση!! :'( :'( :'( :'( :'(
μέσος όρος α'θεματικής 49
και β' θεματικης 85,7!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

δεν μπορώ να καταλαβω τι εφταιξε!!
δλδ. τι μου λένε, ξέρετε να διδάξετε και αναπτύσετε σωστά τις σκέψεις σας στην ειδική διδακτική, αλλά ξέρετε, δεν μπορείτε να κατανοήσετε ένα κείμενο και να γράψετε ένα essay. :-\ :-\ :-\ :-\
εχεις ξαναδωσει ΑΣΕΠ?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:11:43 pm »
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε οσους διορίστηκαν! Ήθελα να ρωτήσω καταρχην αν είμαι στους επιτυχόντες με 53.51 και 57.31 και συνολο 55.41 χωρίς τις προσαυξήσεις. Παίρνω κανένα μόριο απο αυτον το βαθμό?
Είσαι επιτυχών-ουσα και έχεις 0.41 μόρια από αυτόν τον ΑΣΕΠ
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος ΑΝΚΑΛ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:14:28 pm »
ANKΑΛ σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θέλω κ εγώ να κάνω αίτηση φέτος γαιτί με ενδιαφέρει πολύ, κ όχι μόνο για τον ΑΣΕΠ. Μακάρι να με πάρουν...

μακαρι, σου το ευχομαι γιατι αξιζει πραγματικα, κανουν πολυ καλη δουλεια

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:14:42 pm »
να ρωτήσω πάλι ευγενικά pde-ακια μου.
προσπαθώ να υπολογίσω τα μόρια μου για αναπλήρωση: στον προηγούμενο ασεπ ήμουν αποτυχούσα μετράει και ο προ-προηγούμενος ασεπ;
σε αντίθετη περίπτωση υπολογίζω μόνο τα φετινά και προσθέτω τον αριθμό που αναγράφεται στο πεδίο 12 (σύνολο μονάδων προσάυξησης);
σας μερσώ ;)
Ο προπροηγούμενος δυστυχως δεν μετράει kaffedaki :-\.Θα προσθέσεις λοιπόν τα φετινά μόρια (ό,τι έχεις γράψει πάνω από το 55 χωρίς τις προσαυξήσεις κ την συνολική προυπηρεσία σου μεχρι 30/6/09
ευχαριστώ πολύ ΛΕΝΑ. η συνολική μου προυπηρεσία είναι ο αριθμός στο πεδίο 12; ή μάλλον αυτή είναι μέχρι τη στιγμή που καταθέσαμε τα χαρτιά ε;
οπότε πού βρίσκω πόσα μόρια έχω απο τότε μέχρι 30/6;
σε κουράζω συγγνώμη...

kaffedaki  η προυπηρεσία αναφέρεται στα πεδία 9(μήνες προυπηρεσίας)και 10 (μέρες προυπηρεσίας).Αυτή όμως είναι η καθαρή προυπηρεσία σου (χωρίς μόρια από δυσπρόσιτα)κ μέχρι την τελευταία μέρα υποβολής δικαιολογητικών για ΑΣΕΠ.Για να μην μπερδεύεσαι είναι καλύτερα να ανατρέξεις στον περσινό πίνακα αναπληρωτών κ στο πεδίο που λέει μόρια προυπηρεσίας να προσθέσεις τα μόρια προυπηρεσίας της φετίνης χρονιάς απο τη βεβαίωση προυπηρεσίας που σου έδωσαν φέτος με την απόλυση.Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. ;)
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:14:56 pm »
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους!!!! και σε όλους όσοι συμμετείχαμε!

εγώ να δείτε απογοητευση!! :'( :'( :'( :'( :'(
μέσος όρος α'θεματικής 49
και β' θεματικης 85,7!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

δεν μπορώ να καταλαβω τι εφταιξε!!
δλδ. τι μου λένε, ξέρετε να διδάξετε και αναπτύσετε σωστά τις σκέψεις σας στην ειδική διδακτική, αλλά ξέρετε, δεν μπορείτε να κατανοήσετε ένα κείμενο και να γράψετε ένα essay. :-\ :-\ :-\ :-\
εχεις ξαναδωσει ΑΣΕΠ?

ναι αυτός ήταν ο δεύτερος μου. στον πρώτο είχα μέσο όρο κάπου στο 62. το μόρια που είχα ήταν οριακά για ωρομισθία στην περιφέρεια μου, όπου τελικά και δεν με πήραν καμία χρονιά  και τώρα με τα μισά απο αυτά....κλάφτα ούτε ωρομισθία! :( :(

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:16:36 pm »

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Όπως τα υπολογίζω, θα είμαι μες στους 25 πρώτους στον πίνακα αναπληρωτών. Έχω βάλει "ναι" στο κουτάκι για την αναπλήρωση και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας... Τι θα συμβεί λοιπόν το Σεπτέμβρη; Όποια διεύθυνση αρχίσει να καλεί πρώτη θα με "τσιμπήσει" και μένα, άσχετα αν π.χ. την έχω δηλώσει 30η επιλογή ή δεν την έχω δηλώσει καθόλου;

Όποια καλέσει πρώτη θα σε πάρει. Όμως αφού έχεις τόσα μόρια, μήπως διοριζεσαι από το 40%. Γιατί δεν το κοιτάς κι αυτό;

Έχω γύρω στα 21 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας. Λες όντως να διορίζομαι με το 40% και γω πέρα βρέχει; Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό;

Αποσυνδεδεμένος kaffedaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:17:52 pm »
να ρωτήσω πάλι ευγενικά pde-ακια μου.
προσπαθώ να υπολογίσω τα μόρια μου για αναπλήρωση: στον προηγούμενο ασεπ ήμουν αποτυχούσα μετράει και ο προ-προηγούμενος ασεπ;
σε αντίθετη περίπτωση υπολογίζω μόνο τα φετινά και προσθέτω τον αριθμό που αναγράφεται στο πεδίο 12 (σύνολο μονάδων προσάυξησης);
σας μερσώ ;)
Ο προπροηγούμενος δυστυχως δεν μετράει kaffedaki :-\.Θα προσθέσεις λοιπόν τα φετινά μόρια (ό,τι έχεις γράψει πάνω από το 55 χωρίς τις προσαυξήσεις κ την συνολική προυπηρεσία σου μεχρι 30/6/09
ευχαριστώ πολύ ΛΕΝΑ. η συνολική μου προυπηρεσία είναι ο αριθμός στο πεδίο 12; ή μάλλον αυτή είναι μέχρι τη στιγμή που καταθέσαμε τα χαρτιά ε;
οπότε πού βρίσκω πόσα μόρια έχω απο τότε μέχρι 30/6;
σε κουράζω συγγνώμη...
μιλ μερσι ΛΕΝΑ.
εσύ πως τα πήγες φέτος;

kaffedaki  η προυπηρεσία αναφέρεται στα πεδία 9(μήνες προυπηρεσίας)και 10 (μέρες προυπηρεσίας).Αυτή όμως είναι η καθαρή προυπηρεσία σου (χωρίς μόρια από δυσπρόσιτα)κ μέχρι την τελευταία μέρα υποβολής δικαιολογητικών για ΑΣΕΠ.Για να μην μπερδεύεσαι είναι καλύτερα να ανατρέξεις στον περσινό πίνακα αναπληρωτών κ στο πεδίο που λέει μόρια προυπηρεσίας να προσθέσεις τα μόρια προυπηρεσίας της φετίνης χρονιάς απο τη βεβαίωση προυπηρεσίας που σου έδωσαν φέτος με την απόλυση.Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. ;)

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:21:12 pm »
 :) Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν το στόχο τους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ 33,4 περίπου μόρια στον πίνακα αναπληρωτών, φεύγω για αναπλήρωση? Τ λέτε?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182697
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 667
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)