0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Melmelmelmel στις Ιουλίου 10, 2009, 02:56:34 pmΠαράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 10, 2009, 02:08:24 pmΝαι η προθεσμία έχει λήξει εδώ και κανα μήνα και δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη οποτε, δυστυχώς χάνεις την αναπλήρωση σ'ευχαριστω για την απαντηση,Evi!μπορεις να μου πεις ποτε ακριβως ηταν να κανουμε αιτησης; αναφερεται στις προκυρηξεις;εψαξα ολα τα αρχεια του ΑΣεπ και δεν βρισκω κατι! η προκηρυξη για αναπληρωτες και ωρομισθιους βγαίνει μαιο με ιουνιο καθε χρονο. φέτος οι αιτήσεις εγιναν καπου στο πρώτο δεκαπενθήμερο του ιουνιου.να παρακολουθεις και το φορουμ εδω και το alfavita για να ενημερωνεσαι.η προκηρυξη αυτη δεν εχιε σχεση με τον ασεπ αλλα με το υπουργειο παιδειας και τις δευτεροβαθμιες διευθυνσεις .
Παράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 10, 2009, 02:08:24 pmΝαι η προθεσμία έχει λήξει εδώ και κανα μήνα και δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη οποτε, δυστυχώς χάνεις την αναπλήρωση σ'ευχαριστω για την απαντηση,Evi!μπορεις να μου πεις ποτε ακριβως ηταν να κανουμε αιτησης; αναφερεται στις προκυρηξεις;εψαξα ολα τα αρχεια του ΑΣεπ και δεν βρισκω κατι!
Ναι η προθεσμία έχει λήξει εδώ και κανα μήνα και δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη οποτε, δυστυχώς χάνεις την αναπλήρωση
Παράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 10, 2009, 03:37:21 pmΠαράθεση από: Melmelmelmel στις Ιουλίου 10, 2009, 02:56:34 pmΠαράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 10, 2009, 02:08:24 pmΝαι η προθεσμία έχει λήξει εδώ και κανα μήνα και δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη οποτε, δυστυχώς χάνεις την αναπλήρωση σ'ευχαριστω για την απαντηση,Evi!μπορεις να μου πεις ποτε ακριβως ηταν να κανουμε αιτησης; αναφερεται στις προκυρηξεις;εψαξα ολα τα αρχεια του ΑΣεπ και δεν βρισκω κατι! η προκηρυξη για αναπληρωτες και ωρομισθιους βγαίνει μαιο με ιουνιο καθε χρονο. φέτος οι αιτήσεις εγιναν καπου στο πρώτο δεκαπενθήμερο του ιουνιου.να παρακολουθεις και το φορουμ εδω και το alfavita για να ενημερωνεσαι.η προκηρυξη αυτη δεν εχιε σχεση με τον ασεπ αλλα με το υπουργειο παιδειας και τις δευτεροβαθμιες διευθυνσεις .Σ'ευχαριστω και παλι!μια ερωτηση ακομα-στον επομενο Ασεπ θα μετρηθουν τα μορια μου η τα χανω επειδη δεν εκανα την αιτηση μου για αναπληρωτρια;εχει σχεση το ενα με το αλλο; σορρι,μπερδευτηκα τελειως!
Παράθεση από: Melmelmelmel στις Ιουλίου 10, 2009, 04:12:20 pmΠαράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 10, 2009, 03:37:21 pmΠαράθεση από: Melmelmelmel στις Ιουλίου 10, 2009, 02:56:34 pmΠαράθεση από: evi06 στις Ιουλίου 10, 2009, 02:08:24 pmΝαι η προθεσμία έχει λήξει εδώ και κανα μήνα και δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη οποτε, δυστυχώς χάνεις την αναπλήρωση σ'ευχαριστω για την απαντηση,Evi!μπορεις να μου πεις ποτε ακριβως ηταν να κανουμε αιτησης; αναφερεται στις προκυρηξεις;εψαξα ολα τα αρχεια του ΑΣεπ και δεν βρισκω κατι! η προκηρυξη για αναπληρωτες και ωρομισθιους βγαίνει μαιο με ιουνιο καθε χρονο. φέτος οι αιτήσεις εγιναν καπου στο πρώτο δεκαπενθήμερο του ιουνιου.να παρακολουθεις και το φορουμ εδω και το alfavita για να ενημερωνεσαι.η προκηρυξη αυτη δεν εχιε σχεση με τον ασεπ αλλα με το υπουργειο παιδειας και τις δευτεροβαθμιες διευθυνσεις .Σ'ευχαριστω και παλι!μια ερωτηση ακομα-στον επομενο Ασεπ θα μετρηθουν τα μορια μου η τα χανω επειδη δεν εκανα την αιτηση μου για αναπληρωτρια;εχει σχεση το ενα με το αλλο; σορρι,μπερδευτηκα τελειως! τα μορια δεν είναι για τον ασεπ αλλα για τον ενιαιο πινακα αναπληρωτών και ωρομισθίωναυτό τον πινακα http://e-aitisi.sch.gr/ μπορείς να διοριστείς και με την προυπηρεσία εκτος του ασεπ και τα μορια σε αυτό σε βοηθάνεδεν τα χανεις τα μόρια, απλα του χρονου φροντισε να μην χασεις την προθεσμία.ρίξε μια ματια και εδώ για τους τροπους διορισμουhttp://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12485.msg172910#msg172910
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:56:10 pmΠαράθεση από: solil στις Ιουλίου 10, 2009, 01:46:20 pmΝα ρωτήσω και κάτι άλλο: Όπως τα υπολογίζω, θα είμαι μες στους 25 πρώτους στον πίνακα αναπληρωτών. Έχω βάλει "ναι" στο κουτάκι για την αναπλήρωση και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας... Τι θα συμβεί λοιπόν το Σεπτέμβρη; Όποια διεύθυνση αρχίσει να καλεί πρώτη θα με "τσιμπήσει" και μένα, άσχετα αν π.χ. την έχω δηλώσει 30η επιλογή ή δεν την έχω δηλώσει καθόλου;βρε solil συγνωμη βρε παιδι μου αλλα ΞΥπνα!@!! με 18 διορισανε περσι! αντε καλη τοποθετηση Όποια καλέσει πρώτη θα σε πάρει. Όμως αφού έχεις τόσα μόρια, μήπως διοριζεσαι από το 40%. Γιατί δεν το κοιτάς κι αυτό;Έχω γύρω στα 21 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας. Λες όντως να διορίζομαι με το 40% και γω πέρα βρέχει; Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό;
Παράθεση από: solil στις Ιουλίου 10, 2009, 01:46:20 pmΝα ρωτήσω και κάτι άλλο: Όπως τα υπολογίζω, θα είμαι μες στους 25 πρώτους στον πίνακα αναπληρωτών. Έχω βάλει "ναι" στο κουτάκι για την αναπλήρωση και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας... Τι θα συμβεί λοιπόν το Σεπτέμβρη; Όποια διεύθυνση αρχίσει να καλεί πρώτη θα με "τσιμπήσει" και μένα, άσχετα αν π.χ. την έχω δηλώσει 30η επιλογή ή δεν την έχω δηλώσει καθόλου;βρε solil συγνωμη βρε παιδι μου αλλα ΞΥπνα!@!! με 18 διορισανε περσι! αντε καλη τοποθετηση Όποια καλέσει πρώτη θα σε πάρει. Όμως αφού έχεις τόσα μόρια, μήπως διοριζεσαι από το 40%. Γιατί δεν το κοιτάς κι αυτό;
Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Όπως τα υπολογίζω, θα είμαι μες στους 25 πρώτους στον πίνακα αναπληρωτών. Έχω βάλει "ναι" στο κουτάκι για την αναπλήρωση και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας... Τι θα συμβεί λοιπόν το Σεπτέμβρη; Όποια διεύθυνση αρχίσει να καλεί πρώτη θα με "τσιμπήσει" και μένα, άσχετα αν π.χ. την έχω δηλώσει 30η επιλογή ή δεν την έχω δηλώσει καθόλου;