*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 87508 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mg

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06
« Απάντηση #504 στις: Ιουλίου 12, 2009, 12:13:07 pm »
1. Όπως το λες ... παίρνουν παρακάτω αν οι πάνω την πρώτη χρονιά δεν δηλώσουν ή αν τους πάρουν με το 30μηνο, 24μηνο, 40% (έτσι προκύπτουν και οι επιλαχόντες τη δεύτερη χρονιά των διορισμών)

2. Αν δεν σε πάρουν φέτος του χρόνου κάνεις νέα αίτηση διορισμού -δεν έχει καμμια αξία η παλιά, βγαίνουν νέες περιοχές για εκείνη τη χρονιά κ δηλώνεις από την αρχή

3. "ναι σε όλα τα δυσπρόσιτα" σημαίνει ναι σε όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία που είναι διαθέσιμα για διορισμό εκείνη τη χρονιά ανεξάρτητα από τις περιοχές που έχεις δηλώσει. Αν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ο διορισμός είναι για το συγκεκριμένο σχολείο (δίπλα στο όνομά σου δεν θα δεις περιοχή αλλά το συγκεκριμένο σχολείο) και τότε είσαι υποχρεωμένη να υπηρετήσεις εκεί 2 χρόνια χωρίς δυνατότητα μετακίνησης (μετάθεσης, απόσπασης κλπ - αλλά άδεια ανατροφής μπορείς να πάρεις κανονικά). Αν διοριστείς σε περιοχή π.χ. Δ Δωδεκανήσου και μετά το ΠΥΣΔΕ σε τοποθετήσει σε δυσπρόσιτο σχολείο μένεις εκεί μόνο για εκείνη τη χρονιά και μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάθεση κλπ.
8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:12:12 »

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Ιουλίου 12, 2009, 12:29:19 pm »
μην ανησυχεις θα βγαλει ανακοινωση-εγκυκλιο (δεν ξερω ακριβως) το υπουργειο να κανουν αιτηση διορισμου οσοι εχουν μεχρι Χ (θα λεει αριθμο) μηνων προυπηρεσιας.

αυτο ειναι απο το λινκ που εχει δωσει νωριτερα η solil

ΠΕ06 Αγγλικής Φιλολογίας:
i.                    όλοι όσοι συμπλήρωσαν μέχρι 30-6-2008 πραγματική προϋπηρεσία  τουλάχιστον τριάντα (30) μηνών
ii.                  όλοι όσοι συμπλήρωσαν μέχρι 30-6-2008 πραγματική προϋπηρεσία  τουλάχιστον είκοσι τεσσάρων (24) μηνών και έχουν επιτυχή συμμετοχή σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του κλάδου τους, και
iii.                από τους εγγεγραμμένους στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών όσοι μέχρι 30.6.2008 είχαν συμπληρώσει μέχρι και 18,057 μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας, για την πλήρωση 104 θέσεων

ευχαριστω evi
τωρα αγχωθηκα πιο πολυ απο όταν περιμενα τα αποτελεσματα του ΑΣΕΠ.....
για να δουμε !! :P
Μην αγχώνεσαι πολύ.Δυστυχώς είναι δύσκολο ,με 18 μόρια φέτος να σε πάρουν με το 40%. Κι εγώ έχω 19.5 καθάρα μόρια και δεν το περιμένω γιατί είναι πολύ λιγότερες οι θέσεις φέτος. 78 αντί  104. Άλλωστε και η προβλεψη του GERAKIAN στο Pathfinder τοποθετεί το 40% στο ΠΕ06 στα 21 μόρια.
Να δούμε για του χρόνου.Αν τα πράγματα έμεναν ως έχουν, είμασταν και οι δύο σίγουρες για του χρόνου. Όμως με την είσοδο των ΟΑΕΔιτών στον πίνακα, κανείς δεν μπορεί να πει σίγουρα τι θα γίνει. Θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα όταν βγει ο ΕΠΑ.
Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά καλύτερα να ξέρεις, παρά να ελπίζεις άδικα. Ώστόσο ρίχνε και καμιά χαλαρή ματιά στις εγκυκλίους...
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Ιουλίου 12, 2009, 12:45:48 pm »
εχεις δικαιο. φετος ειναι λιγοτερες οι θεσεις πραγματι!!
οποτε ας μην με παρασερνει ο ενθουσιασμος....
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Ιουλίου 12, 2009, 05:13:40 pm »
1. Όπως το λες ... παίρνουν παρακάτω αν οι πάνω την πρώτη χρονιά δεν δηλώσουν ή αν τους πάρουν με το 30μηνο, 24μηνο, 40% (έτσι προκύπτουν και οι επιλαχόντες τη δεύτερη χρονιά των διορισμών)

2. Αν δεν σε πάρουν φέτος του χρόνου κάνεις νέα αίτηση διορισμού -δεν έχει καμμια αξία η παλιά, βγαίνουν νέες περιοχές για εκείνη τη χρονιά κ δηλώνεις από την αρχή

3. "ναι σε όλα τα δυσπρόσιτα" σημαίνει ναι σε όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία που είναι διαθέσιμα για διορισμό εκείνη τη χρονιά ανεξάρτητα από τις περιοχές που έχεις δηλώσει. Αν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ο διορισμός είναι για το συγκεκριμένο σχολείο (δίπλα στο όνομά σου δεν θα δεις περιοχή αλλά το συγκεκριμένο σχολείο) και τότε είσαι υποχρεωμένη να υπηρετήσεις εκεί 2 χρόνια χωρίς δυνατότητα μετακίνησης (μετάθεσης, απόσπασης κλπ - αλλά άδεια ανατροφής μπορείς να πάρεις κανονικά). Αν διοριστείς σε περιοχή π.χ. Δ Δωδεκανήσου και μετά το ΠΥΣΔΕ σε τοποθετήσει σε δυσπρόσιτο σχολείο μένεις εκεί μόνο για εκείνη τη χρονιά και μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάθεση κλπ.

Ευχαριστω, πολυ κατατοπιστικα ολα αυτα!
Αλλη μια!  :D Απο τον πινακα αναπληρωτων, διοριζονται καποιοι ως μονιμοι η ως αναπληρωτες; Γιατι, αν διοριζονται ως αναπληρωτες, γιατι διαβαζω στο φορουμ οτι κανουμε καινουρια αιτηση, απο τη στιγμη που καναμε αιτηση πριν λιγο καιρο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:12:12 »

Αποσυνδεδεμένος AsepHunter

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Ιουλίου 12, 2009, 09:10:09 pm »
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τι μπορώ να κάνω με τα περίπου 19 μόρια που έγραψα πάνω απο τη βάση εκτός απ το να περιμένω μεχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ :'(.
Δυστυχώς, είναι ο πρώτος ΑΣΕΠ που δίνω και δεν έχω καθόλου προυπηρεσία. Η σειρά μου είναι λίγο πάνω απο το 300.
Πόσα χρόνια ωρομισθία θα χρειαστώ για να κάνω κάποια στιγμή αναπλήρωση?
:-[
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος NENH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Ιουλίου 12, 2009, 09:25:09 pm »
Ahunter με 19μορια που θα εχεις στον πινακα αναπληρωτων, κατα πασα πιθανοτητα,σιγουρα θα ελεγα, θα εισαι ωρομισθια.
Τωρα το ποσα χρονια θα χρειαστει να κανεις ως ωρομισθια μεχρι την αναπληρωση ειναι σχετικο.
Πρωτον εξαρταται απο το ποση προυπηρεσια θα μαζεψεις (ποσες ωρες θα εχεις ως ωρομισθια, αν θα ειναι ωρες σε σχολειο δυσπροσιτο και αν θα εχεις ωρες μονο σε Πρωτοβαθμια η και Δευτεροβαθμια)
Οι περισσοτεροι ωρομισθιοι τις πρωτες χρονιες μαζευουν γυρω στους 4 μηνες προυπηρεσια, οποτε, λογικα θα χρειαστει να κανεις μια διετια πριν πας για πρωτη φορα ανπληρωτρια. Μην ξεχνας βεβαια οτι μετα απο δυο χρονια θα ξαναδωσεις ΑΣΕΠ οποτε την τριτη χρονια που θα δουλεψεις θα εχεις μορια και απο τον επομενο ΑΣΕΠ(αν δεν εχεις διοριστει βεβαια με τον επομενο ΑΣΕΠ, που σου το ευχομαι κιολας).
Οποτε οπως καταλαβαινεις ολα ειναι σχετικα

Αποσυνδεδεμένος NENH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Ιουλίου 12, 2009, 09:40:29 pm »
irene.a απο τον πινακα αναπληρωτων διοριζονται μονο αναπληρωτες, οχι μονιμοι.
Η καινουργια αιτηση που θα χρειαστει να κανουν καποιοι ειναι η αιτηση μονιμου διορισμου και αφορα αυτους που ειναι διοριστεοι με τον ΑΣΕΠ και αυτους που εχουν αρκετη προυπηρεσια ωστε να διοριστουν μονιμοι ειτε με το 30μηνο, ειτε με το 24μηνο ειτε με το 40%.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Ιουλίου 13, 2009, 08:30:10 am »
Οκ,πιο ξεκαθαρο τωρα, ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Ιουλίου 13, 2009, 08:42:09 pm »
παιδια να ρωτησω κατι αλλα μη με κραξετε
50 ωρες που ειχα στον ΟΑΕΔ και τις εβαλα στην αιτηση αναπληρωτων - ωρομισθιων θα πιαστει? και αν ναι, ποσα μορια ειναι?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος marilou18

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Ιουλίου 13, 2009, 09:15:56 pm »
Καλησπερα σε ολους/ες! ειμαι κ εγω (εντελως αναπαντεχα) μια απο τις διοριστεες . Μηπως μπορει καποιος να μου διευκρινισει αυτην την απορια: ενω λογικα απο τους 228 οι 114 ειναι για φετος και οι αλλοι μισοι για του χρονου, γιατι στην ανακοινωση του ο αιρετος ΚΥΣΠΕ κοσ. Θωμας Καραγιαννης αναφερει οτι για το σχολικο ετος 2009-2010 αυτοι που θα διοριστουν απο εμας ειναι 228; οχι τπτ αλλο αλλα καθοτι ειμαι στο 2ο μισο του πινακα...μηπως πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσες απο φετος;
ευχαριστω in advance :))

εδω ειναι το link της ανακοινωσης για οσους δεν την εχουν δει:
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank09_7_9_0428.php
All the world's a stage and all the men and women merely players; they have their exits and their entrances. And one man in his time plays many parts, his acts being seven ages.

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Ιουλίου 13, 2009, 10:41:39 pm »
εχει μπερδευτει, το εχω γραψει σε αλλο θεμα.

Αποσυνδεδεμένος xrysaki_pe06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Ιουλίου 14, 2009, 01:10:12 pm »
Ευχαριστώ Stavroula αν και καθυστερημένα. Και κάτι άλλο. Υπάρχει κάποιο site στο Internet απ'όπου μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικές με lesson plans?

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Ιουλίου 14, 2009, 02:09:49 pm »
Καλησπερα σε ολους/ες! ειμαι κ εγω (εντελως αναπαντεχα) μια απο τις διοριστεες . Μηπως μπορει καποιος να μου διευκρινισει αυτην την απορια: ενω λογικα απο τους 228 οι 114 ειναι για φετος και οι αλλοι μισοι για του χρονου, γιατι στην ανακοινωση του ο αιρετος ΚΥΣΠΕ κοσ. Θωμας Καραγιαννης αναφερει οτι για το σχολικο ετος 2009-2010 αυτοι που θα διοριστουν απο εμας ειναι 228; οχι τπτ αλλο αλλα καθοτι ειμαι στο 2ο μισο του πινακα...μηπως πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσες απο φετος;
ευχαριστω in advance :))

εδω ειναι το link της ανακοινωσης για οσους δεν την εχουν δει:
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank09_7_9_0428.php

κι εγω το είδα αυτό... δεν το πολυκατάλαβα

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Ιουλίου 14, 2009, 02:48:12 pm »
Ευχαριστώ Stavroula αν και καθυστερημένα. Και κάτι άλλο. Υπάρχει κάποιο site στο Internet απ'όπου μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικές με lesson plans?
Αν κάνεις αναζήτηση μέσω google θα βρεις παμπολα. Καλες ιδεες έχει και το  bbc που μπορεις να τις προσαρμόσεις
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182729
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)