*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 87243 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος velmar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06
« Απάντηση #518 στις: Ιουλίου 14, 2009, 03:51:43 pm »
Συγχαρητήρια σε όλους επιτυχόντες και μη! Έχω μία ερώτηση εκ μέρους φίλης που δεν έχει πρόσβαση στο δίκτυο. Πήρε 1η φορά μέρος σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ και πέτυχε σειρά κατάταξης 1700. Τι πιθανότητες έχει για διορισμό;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:54:58 »

Αποσυνδεδεμένος AsepHunter

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Ιουλίου 14, 2009, 04:13:38 pm »
Ahunter με 19μορια που θα εχεις στον πινακα αναπληρωτων, κατα πασα πιθανοτητα,σιγουρα θα ελεγα, θα εισαι ωρομισθια.
Τωρα το ποσα χρονια θα χρειαστει να κανεις ως ωρομισθια μεχρι την αναπληρωση ειναι σχετικο.
Πρωτον εξαρταται απο το ποση προυπηρεσια θα μαζεψεις (ποσες ωρες θα εχεις ως ωρομισθια, αν θα ειναι ωρες σε σχολειο δυσπροσιτο και αν θα εχεις ωρες μονο σε Πρωτοβαθμια η και Δευτεροβαθμια)
Οι περισσοτεροι ωρομισθιοι τις πρωτες χρονιες μαζευουν γυρω στους 4 μηνες προυπηρεσια, οποτε, λογικα θα χρειαστει να κανεις μια διετια πριν πας για πρωτη φορα ανπληρωτρια. Μην ξεχνας βεβαια οτι μετα απο δυο χρονια θα ξαναδωσεις ΑΣΕΠ οποτε την τριτη χρονια που θα δουλεψεις θα εχεις μορια και απο τον επομενο ΑΣΕΠ(αν δεν εχεις διοριστει βεβαια με τον επομενο ΑΣΕΠ, που σου το ευχομαι κιολας).
Οποτε οπως καταλαβαινεις ολα ειναι σχετικα

NENA μολις διάβασα την απαντηση σου.
Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσες.
Καλή τύχη και σε σένα  ;)

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Ιουλίου 14, 2009, 04:38:00 pm »
Συγχαρητήρια σε όλους επιτυχόντες και μη! Έχω μία ερώτηση εκ μέρους φίλης που δεν έχει πρόσβαση στο δίκτυο. Πήρε 1η φορά μέρος σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ και πέτυχε σειρά κατάταξης 1700. Τι πιθανότητες έχει για διορισμό;
Ειλικρινά λυπάμαι  :( αλλά μάλον καμία :-[

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Ιουλίου 14, 2009, 04:40:56 pm »
παιδια να ρωτησω κατι αλλα μη με κραξετε
50 ωρες που ειχα στον ΟΑΕΔ και τις εβαλα στην αιτηση αναπληρωτων - ωρομισθιων θα πιαστει? και αν ναι, ποσα μορια ειναι?

Κατσε να ρωτησω κι εγω κατι αλλα μη με κραξετε...
Τι εννοεις ωρες που ειχες στον ΟΑΕΔ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:54:58 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Ιουλίου 14, 2009, 05:10:49 pm »
η catwoman δουλευε καποια στιγμη ως ωρομισθια στον ΟΑΕΔ και πλεον συζητιεται εχει ψηφιστεί (?) να αναγνωριστει η προυπηρεσια και οσων δουλεψαν στον ΟΑΕΔ.
 αλλα ειναι λιγο μπερδεμενο (για μενα  ;D), διαβασε και το αναλογο θεμα εδω στο φορουμ
αα συγχαρητρια για τον διορισμο και κυριως για το παιδακι σου! ;)

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Ιουλίου 14, 2009, 05:14:59 pm »
Οου. Οκει!

Ευχαριστω και για τις ευχες! Συγνωμη, μην ψαχνω, εσυ τι εκανες;

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Ιουλίου 14, 2009, 05:20:01 pm »
Οου. Οκει!

Ευχαριστω και για τις ευχες! Συγνωμη, μην ψαχνω, εσυ τι εκανες;

δες εδω  :(

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=11634.msg182892#msg182892

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #525 στις: Ιουλίου 14, 2009, 05:50:47 pm »
Οσο μπορεις μη στενοχωριεσαι μα τα πραγματα τα καλα σου ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις! Σκεψου το...

Αποσυνδεδεμένος betty77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
PE 6 PWS PARATEINETAI ENAS DIORISMOS????
« Απάντηση #526 στις: Ιουλίου 15, 2009, 09:21:37 am »
GEIA SE OLOUS!
EIMAI ALLH MIA PE6 POU EIMAI AMERIKH. THN PARASKEYH EMATHA OTI EIMAI STHN KATASTASH DIORISTEWN KAI ONTWS STOUS PRWTOUS 20..MHN ME KRAXETE ALLA PSAXNW MIA LYSH NA MHN PAW FETOS. META APO OLO TO ASEP KAI TO YPOURGEIO, TO MONO POU BRHKA EINAI ENAS NOMOS POU EPITREPEI NA PAW MEXRI TOU XRONOU. XEREI KANEIS PWS MPORW NA KANW PARATASH? META APO TOSA XRONIA, KAI TWRA POU NOIKIASA TO SPITI MOU KAI POULHSA TO CAR MOU, HRTHE AYTO.

EPISHS, RE PAIDIA EINAI DYNATON FETOS NA MHN EXEI OUTE MIA THESH ATHINA? ENTAXEI EIPAME NA BALOUN KAI TA MESA TOUS KAI OLOUS OSOUS THELOUN (OLOI OI SYMFOITHTES MOU APO ANAPLHRWTES, KTL EXOUN MPEI MONIMOI KAI AS HMOUN SE OLOUS TOUS ALLOUS ASEP - 3 - MESA STHN PRWTH 700ADA.

TELOSPANTWN, MHN ME PEITE AXARISTH KAI KANONIKA THA EKANA TOUBES GIA TH THESH ALLA EIMAI ME TON ANDRA MOU KAI DEN MPORW NA FYGW APO THN AMERIKH. AFHSTE POU BOREI KAI NA EIMAI ARRWSTH MEXRI TO SEPTEMBER. XEREI KANEIS ENA NOMOOOOO???

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Ιουλίου 15, 2009, 09:30:47 am »
GEIA SE OLOUS!
EIMAI ALLH MIA PE6 POU EIMAI AMERIKH. THN PARASKEYH EMATHA OTI EIMAI STHN KATASTASH DIORISTEWN KAI ONTWS STOUS PRWTOUS 20..MHN ME KRAXETE ALLA PSAXNW MIA LYSH NA MHN PAW FETOS. META APO OLO TO ASEP KAI TO YPOURGEIO, TO MONO POU BRHKA EINAI ENAS NOMOS POU EPITREPEI NA PAW MEXRI TOU XRONOU. XEREI KANEIS PWS MPORW NA KANW PARATASH? META APO TOSA XRONIA, KAI TWRA POU NOIKIASA TO SPITI MOU KAI POULHSA TO CAR MOU, HRTHE AYTO.

EPISHS, RE PAIDIA EINAI DYNATON FETOS NA MHN EXEI OUTE MIA THESH ATHINA? ENTAXEI EIPAME NA BALOUN KAI TA MESA TOUS KAI OLOUS OSOUS THELOUN (OLOI OI SYMFOITHTES MOU APO ANAPLHRWTES, KTL EXOUN MPEI MONIMOI KAI AS HMOUN SE OLOUS TOUS ALLOUS ASEP - 3 - MESA STHN PRWTH 700ADA.

TELOSPANTWN, MHN ME PEITE AXARISTH KAI KANONIKA THA EKANA TOUBES GIA TH THESH ALLA EIMAI ME TON ANDRA MOU KAI DEN MPORW NA FYGW APO THN AMERIKH. AFHSTE POU BOREI KAI NA EIMAI ARRWSTH MEXRI TO SEPTEMBER. XEREI KANEIS ENA NOMOOOOO???

Καταρχήν ηρέμησε θα βρούμε άκρη.
Επίσης όπως έχεις προσέξει,γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες και μικρά γράμματα.
Και car ειναι το αυτοκίνητο. ::)

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος betty77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Ιουλίου 15, 2009, 10:10:24 am »
ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις..τερμα και τα αγγλικα και αυριο θα μαθω και πως δουλευει το φορουμ καλυτερα....α, και ελπιζω να μην με ειρωνευεται εκεινος που λεει του χρονου θα μπω πρωτη..ας μπω και χιλιοστη, και τελευταια, απλα να μην παει ολο χαμενο και ξαναγραφω αυτα τα χαζα που ρωτουν καθε φορα..που μεταξυ μας απορω ποιος τα διορθωνει και το λεω εγω που μου εβαλαν και καλους βαθμους..χαιρετισμους απο το σικαγο και καλη σας μερα...

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Ιουλίου 15, 2009, 10:22:36 am »
Απλα κανεις αιτηση του χρονου, κι οχι φετος. Ετσι δεν ειναι, υπολοιποι του φορουμ; Αυτο δεν ρωταει αν καταλαβα καλα; Κανε εσύ του χρονου, να εχω κι εγω πιιο πολλες πιθανοτητες για φετος που θελω!!!  ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Ιουλίου 15, 2009, 12:17:53 pm »
ναι ετσι ειναι, μεχρι του χρονου μπορεις να αναβαλλεις τον διορισμο σου. μετα τον χανεις!

για αθηνα τωρα συγκεκριμενα που θες, το βλεπω απο χλωμο εως μαυρο να προκυψει θεση  ;D ;D
βεβαια ποτε δεν ξερεις και ειδικα αμα βαλλεις και ολη σου την δυναμη  ;) ;) ;) you know, το γνωστο μεσον! βεβαια μιλαω εντελως θεωρητικα, δεν ξερω αν και ακομα και με μεσον θα καταφερεις κατι για αθηνα.

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Ιουλίου 15, 2009, 12:50:28 pm »
μπορείς να κάνεις αίτηση του χρόνου
Ψάξε και για παράταση ορκωμοσίας, δεν ξέρω ποιες ειναι οι προϋποθέσεις, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος...

Τώρα για θέση στην Αθήνα ... πολύ δύσκολο
Οι μεγάλες πόλεις έχουν ζήτηση στις μεταθέσεις. Νομίζω πως αν έστω και ένας που ζήτησε μετάθεση σε μια περιοχή δεν την πάρει τότε αυτή η περιοχή δεν μπορεί να βγάλει θέση για νεοδιόριστο. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
Επίσης στις θέσεις που θα βγουν για την ειδικότητά σου πρώτα επιλέγουν οι 30μηνίτες, έπειτα οι 24μηνίτες, μετά αυτοι του 40% και τελευταίοι οι ασεπίτες.
Μπορείς βεβαια αφού διοριστείς να κάνεις αίτηση για απόσπαση στην Αθήνα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182720
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)