*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 87041 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06
« Απάντηση #532 στις: Ιουλίου 15, 2009, 01:16:07 pm »
Απλα κανεις αιτηση του χρονου, κι οχι φετος. Ετσι δεν ειναι, υπολοιποι του φορουμ; Αυτο δεν ρωταει αν καταλαβα καλα; Κανε εσύ του χρονου, να εχω κι εγω πιιο πολλες πιθανοτητες για φετος που θελω!!!  ;D ;D ;D ;D
σου ηρθε μανικι,ε?  ;D ;D ;D
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:15:34 »

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Ιουλίου 15, 2009, 03:00:24 pm »
Απλα κανεις αιτηση του χρονου, κι οχι φετος. Ετσι δεν ειναι, υπολοιποι του φορουμ; Αυτο δεν ρωταει αν καταλαβα καλα; Κανε εσύ του χρονου, να εχω κι εγω πιιο πολλες πιθανοτητες για φετος που θελω!!!  ;D ;D ;D ;D
σου ηρθε μανικι,ε?  ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος velmar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Ιουλίου 16, 2009, 05:17:53 pm »
Συγχαρητήρια σε όλους επιτυχόντες και μη! Έχω μία ερώτηση εκ μέρους φίλης που δεν έχει πρόσβαση στο δίκτυο. Πήρε 1η φορά μέρος σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ και πέτυχε σειρά κατάταξης 1700. Τι πιθανότητες έχει για διορισμό;
Ειλικρινά λυπάμαι  :( αλλά μάλον καμία :-[

Ευχαριστώ που μου απάντησες. Ούτε σαν αναπληρώτρια δε μπορεί να δουλέψει ή ωρομίσθια;  :-\

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Ιουλίου 16, 2009, 05:34:02 pm »
Παίζει ρόλο η περιφέρεια για την οποία έκανε τα χαρτιά της καθώς και οι επιλογές περιοχών. Μάλλον, εφόσον δεν έχει άλλα μόρια, με τα μόρια της βαθμολογίας της φεύγει από τον πίνακα μηδενικής κι έτσι έχει πάρα πολλές πιθανότητες για ωρομισθία. Για αναπλήρωση μάλλον όχι ακόμα. Πάντως, όταν με το καλό την καλέσουν για ωρομισθία να μην βιαστεί και να υπολογίσει σωστά ώρες και αποστάσεις ώστε να κάνει την καλύτερη (=πιο κοντινή περιοχή) επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:15:34 »

Αποσυνδεδεμένος evi_poly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Ιουλίου 16, 2009, 06:11:40 pm »
γιατι οταν σε φωνάζουν ωρομισθια σε ρωτανε που θες να πας???δεν ειναι ενα το κενο για το οποιο σε φωναζουν?
I've learned that everyone wants to reach the top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you are climbing it..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Ιουλίου 16, 2009, 06:46:40 pm »
Όχι, όταν σε καλούν δεν σε ρωτάνε πια. Ουσιαστικά μας «ρωτούν» όταν κάνουμε τις αιτήσεις και δηλώνουμε περιοχές προτίμησης-νομοί μέσα σε μια περιφέρεια όσον αφορά τους ωρομίσθιους.
Υπάρχει περίπτωση, λοιπόν, να καλέσουν κάποιον από περισσότερους από έναν νομούς. Εγώ-επειδή βιάστηκα μια χρονιά και την «πάτησα»-προτείνω (όταν έρθει η ώρα) να το ψάξει, να ρωτήσει (στις Α-

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Ιουλίου 16, 2009, 06:57:46 pm »
Εγώ, ενώ ήμουν στη διεύθυνση του νομού που με κάλεσε για ωρομίσθια, ταυτόχρονα τηλεφώνησα στον νομό που μ' ενδιέφερε περισσότερο για να μου πουν μετά από πόσα άτομα είμαι για να με καλέσουν. Μάλιστα, όταν τους είπα ότι είμαι έτοιμη να δεχτώ σε άλλο νομό μου είπαν:"Καντο, γιατί εμείς αποκλείεται να σε καλέσουμε, Θα πάρουμε λίγους." Να τηλεφωνάτε καθημερινά στις διευθύνσεις των νομών που σας ενδιαφέρουν για να μαθαίνετε τι σειρά έχετε. Να ρωτάτε στο τέλος της μέρας ποιο ήταν το τελευταίο όνομα που κάλεσαν και υπολογίστε. ;)
Μια απορία έχω: αν δεχτώ να πάω ωρομίσθια σε Πρωτοβάθμια ενός Χ νομού, μπορεί μετά η Δευτεροβάθμια ενός Ψ νομού να με καλέσει; Ξέρω ότι όταν πχ δέχεσαι στην Πρωτοβάθμια, αυτομάτως σβήνεται το όνομά σου από τους πίνακες των άλλων νομών. Αλλά και από των Δευτεροβάθμιων;;;; Φέτος ήμουν σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια του ίδιου νομού. Αλλά τι γίνεται με διαφορετικούς νομούς; ??? ??? ???

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Ιουλίου 16, 2009, 07:12:02 pm »
Για ποια περιφέρεια, αν επιτρέπεται; Και πόσες ώρες αντίστοιχα; Ρωτάω γιατί θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και τη Δευτεροβάθμια αλλά δεν μου έτυχε ως τώρα. Ολοήμερο μόνο!
Λογικά, για να σε καλέσουν και από Δευτ. σημαίνει ότι έμεινες μέσα στον πίνακα στον οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι νομοί μέχρι να σε «κλείσει» κάποιος προσφέροντάς σου το ανώτατο όριο ωρών της εκάστοτε βαθμίδας. Δηλ. αν δεν κλείσεις π.χ. το 12ωρο της Πρωτοβάθμιας, μένεις στον πίνακα και μπορεί στο μέλλον να σε καλέσουν και από αλλού εφόσον υπάρχουν κενά.
Καλά δεν τα λέω;

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Ιουλίου 16, 2009, 07:36:35 pm »
Κεντρική Μακεδονία. 12 ώρες Πρωτοβάθμια (ολοήμερα) και 11 Δευτεροβάθμια. Ζορίστηκα (ήταν πολύυυυ μακριά το ένα από το άλλο) αλλά άξιζε τον κόπο. Ο συλλογισμός σου έχει λογική αλλά μήπως όταν δέχτηκα τα ολοήμερα με σβήσανε όλες οι Δευτεροβάθμιες από τους πίνακες εκτός από του συγκεκριμένου νομού; ??? Αν ξέρει κάποιος, ας μας πει.

Αποσυνδεδεμένος gadget

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Ιουλίου 16, 2009, 07:51:55 pm »
Παιδιά νομίζω τα πράγματα είναι πιο απλά.
Όταν κάνουμε αίτηση για ωρομίσθιους δηλώνουμε περιφέρεια. Οπότε μας καλεί η πρωτοβάθμια που έχει περισσότερες θέσεις λόγω ολοήμερων. Τον ίδιο πίνακα κατάταξης έχει κ η δευτεροβάθμια απλά δεν έχει τόσα κενα κ συνήθως είσαι ψηλά στον πίνακα για να δουλέψεις. Οπότε όπου παρουσιαστεί κενό στην περιφέρεια πάντα που δήλωσες σε καλούνε. Εμένα φέτος με καλέσανε δευτεροβάθμια από δυο νομούς κ στον ένα αρνήθηκα κ πήγα στον άλλο (ήμουν στην πρώτη δεκάδα). Αυτό που παίζει ρόλο είναι ο πίνακας κατάταξης κ η δευτεροβάθμια δεν έχει κανένα ρόλο στο πόσες ωρες έχεις στην πρωτοβάθμια για να σου καλύψει το ωράριο, λειτουργεί ανεξάρτητα. Όταν βγούνε οι πίνακες κ δείτε τη θέση σας θα μπορείτε να κρίνετε αν σας καλέσει κ η δευτεροβάθμια. Επίσης παρακολουθείτε μέχρι ποιο όνομα έχουν καλέσει ώστε να είστε σε ετοιμότητα....

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Ιουλίου 16, 2009, 07:56:16 pm »
Συνάδελφοι, και η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια χρησιμοποιούν τον ίδιο πίνακα κατάταξης ωρομισθίων της περιοχής(αρκεί κανείς να τις έχει δηλώσει). Η καθε μια αρχίζει και καλεί από τον πρώτο και κατεβαίνει. Όταν πχ είσαι νουμερο 1 σε καλεί η πρωτοβάθμια και σου δίνει πχ 12 ώρες. Έχεις 'φύγει από τον πίνακα ΜΟΝΟ για τις πρωτοβάθμιες. Αν σε χρειαστεί και η δευτεροβάθμια πάλι θα σε καλέσει και θα σου δώσει μέχρι 10 ώρες.
Αυτή είναι η νορμάλ διαδικασία η οποία απ'όσα έχω ακούσει δεν ισχύει σε κάποιες επαρχιακές πόλεις όπου υπάρχει η συνήθεια να...μοιράζουν το 12ωρο σε δυο άτομα...λες και μοιράζουν αντίδωρα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 16, 2009, 07:58:18 pm από Stavroula.V. »
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Ιουλίου 16, 2009, 08:21:47 pm »
11ωρο δίνουν στις Δευτεροβάθμιες (μάξιμουμ). Πάντως, Σταυρούλα, κι εγώ σ'επαρχία ήμουν αλλά δίνουν το μάξιμουμ των ωρών. Έχει σημασία ο κάθε νομός τι οργάνωση έχει μάλλον. Ο νομός μου πράγματι δίνει 8ωρα, 4ωρα κλπ. Ίσως κάποιοι νομοί φοβούνται ότι δε θα πάνε ωρομίσθιοι και γι'αυτό δίνουν 12ωρα. Για να μας γλυκάνουν. :-\ :P

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Ιουλίου 16, 2009, 08:44:53 pm »
Εννοείται ότι δεν συμβαίνει παντού, αλλα συμβαίνει όντως...
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος ΑΝΚΑΛ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Ιουλίου 16, 2009, 09:35:28 pm »
θα συμφωνησω με stavroula ,στην μαγνησια ισχυει το  παραδοξο να μοιραζουν το 12 ωρο σε 2 ωρομισθιους για ...το καλο μας ωστε να απασχοληθουν περισσοτεροι ωρομισθιοι...τι να πω... ωραια λυση, ας μοιραζουν και το ωραριο του μονιμου σε δυο μηπως και λυθει και το προβλημα της ανεργιας... ;D ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)