Σύνολο ψηφοφόρων: 13
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο έχεις πολύ γέλιο που ψηφίζεις κιόλας σε συνάντηση άλλου κλάδου.
Όχι βρε δεν εννοούσα αυτό! Απλά υποτίθεται ότι η ψηφοφορία θα επηρεάσει το πρόγραμμα της συνάντησης και μου φάνηκε αστείο, γιατί δε μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (με τη δική μου βοήθεια πάντα ). Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος.
Να βρεθούμε στο μετρό στη Δάφνη? Έχει κάτι ωραία καφέ εκεί..Στον Ευαγγελισμό , μου φέρνει στο νου...το νοσοκομείο!! Πάντως δεν νομίζω να βγει άκρη με τον τόπο συνάντησης...! ::)Καθ'ότι γυναίκες κλπ κλπ ..Ας κανονίσουν λοιπόν οι άντρες της παρέας..Δεν λέω του κλάδου, γιατί είναι και ο Μάρκος ο φιλόλογος στην παρέα, που είναι ευπρόσδεκτος φυσικά..!!εκεί λοιπόν ας ρίξουμε το μπαλάκι...
εγω θα ερθω μετα το μπανιο.παω Αιγινα,ριχνω μια βουτια και ....ερχομαι.(συναντιομαστε Αιγινα?)
Πολύ καλή πρόταση RETA 1. Γιατί όντως έχει εύκολη πρόσβαση και με μετρό αλλά και με αυτοκίνητο τις Κυριακές παρκάρεις εύκολα.2. Έχει πολλές επιλογές για καφέ , φαγητό κτλ.3. Μένω πολύ κοντά , οπότε αφενός θα σας ξεναγήσω και αφετέρου αν δεν βρούμε κάπου να κάτσουμε πεταγόμαστε στο σπίτι μου και σας φτιάχνω κι έναν ...πρόχειρο μουσακά Ως ο ΑΝΤΡΑΣ του κλάδου λοιπόν, θα έπρεπε να αποφασίσω και να διατάξω , να βρίσκεστε όλες/όλοι την Κυριακή 21/6/2009 και ώρα 19:00 μ.μ. -μην μας φάει και η ζέστη- στο σταθμό μετρό Δάφνη και συγκεκριμένα δίπλα στα Everest !!!Όμως επειδή είμαι και βαθύτατα δημοκρατικός , περιμένω τις αντιπροτάσεις σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!