0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε Χίο, Λήμνο και Λέσβο (
σωστα ειπες κρητη γυρω στο 12.5 κ νοτιο αιγαιο ειναι στο 10ρε παιδια να ρωτησω απ την εμπειρια σας αν ξερει καποιος...πχ στην κρητη φετος ο τελευταιος ωρομισθιος ειναι 12.5λογικα επειδη ειναι πρωτη χρονια ασεπ,η βαση θα ανεβει στον καινουριο πινακα ,σωστα?οταν ομως λεμε θα ανεβει,συνηθως ανεβαινει 1-2 μορια(να παει δηλ 15 περιπου) η ανεβαινει 6-7(κ παει 18 και)??
Παράθεση από: DOG στις Μαΐου 05, 2009, 03:19:17 pmσωστα ειπες κρητη γυρω στο 12.5 κ νοτιο αιγαιο ειναι στο 10ρε παιδια να ρωτησω απ την εμπειρια σας αν ξερει καποιος...πχ στην κρητη φετος ο τελευταιος ωρομισθιος ειναι 12.5λογικα επειδη ειναι πρωτη χρονια ασεπ,η βαση θα ανεβει στον καινουριο πινακα ,σωστα?οταν ομως λεμε θα ανεβει,συνηθως ανεβαινει 1-2 μορια(να παει δηλ 15 περιπου) η ανεβαινει 6-7(κ παει 18 και)??Kαι εγώ την ίδια απορία έχω.Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει
Παράθεση από: Supreme στις Μαΐου 05, 2009, 04:08:06 pmΠαράθεση από: DOG στις Μαΐου 05, 2009, 03:19:17 pmσωστα ειπες κρητη γυρω στο 12.5 κ νοτιο αιγαιο ειναι στο 10ρε παιδια να ρωτησω απ την εμπειρια σας αν ξερει καποιος...πχ στην κρητη φετος ο τελευταιος ωρομισθιος ειναι 12.5λογικα επειδη ειναι πρωτη χρονια ασεπ,η βαση θα ανεβει στον καινουριο πινακα ,σωστα?οταν ομως λεμε θα ανεβει,συνηθως ανεβαινει 1-2 μορια(να παει δηλ 15 περιπου) η ανεβαινει 6-7(κ παει 18 και)??Kαι εγώ την ίδια απορία έχω.Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζειΔεν είναι απαραίτητο να ανέβει η βάση της ωρομισθίας. Πέρισυ, που ήταν 1η χρονιά ΑΣΕΠ με κάλεσαν με 10,5 μόρια. Φέτος έχω κοντά στα 12 κι ακόμα τπτ, εκτός από Λήμνο που με κάλεσαν το Γενάρη αλλά δεν πήγα. Είναι καθαρά τύχη.