0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα και παλι δεν μπορει καποιος να δηλωσει ολες τις περιοχες μιας περιφερειας? (φανταζομαι αυτη στην οποια ανηκει) αλλα, ΟΚ, ναι εχεις δικιο. καλο ειναι να ξερει κανεις, αλλα αυτο το μαθαινει συνηθως αφου την εχει πατησει.... καλη τυχη σε ολους μας
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 04, 2009, 04:35:48 pmμα και παλι δεν μπορει καποιος να δηλωσει ολες τις περιοχες μιας περιφερειας? (φανταζομαι αυτη στην οποια ανηκει) αλλα, ΟΚ, ναι εχεις δικιο. καλο ειναι να ξερει κανεις, αλλα αυτο το μαθαινει συνηθως αφου την εχει πατησει.... καλη τυχη σε ολους μαςΝαι όλες τις περιοχές μιας περιφέρειας αλλά μιλάμε για κάποιον που έχει την ευκαιρία να επιλέξει μεταξύ δύο και πλεον περιφερειων.
εγω ξερω το εξης απλο και σαφες: θελω να παω εδω,εδω και εδω ή εκει,εκει και εκει. τελος! μετα τα βαζω με τη σειρα που επιθυμω, μαρκαρω και το κουτακι για ολες τις περιοχες και αντε....καλη τυχη.
δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τετοιοι συναδελφοι που ξενητευονται για την ωρομισθια (προσφυγες,μεταναστες στο ιδιο τον τοπο τους) !!! που φτασαμε αληθεια!
καλησπέρα και από εμένα. ΤΟ Γενάρη με κάλεσαν Πελοποννησο(2 φορές), αλλά αρνηθηκα. Έχω σχεδόν 11 μορια.
Παράθεση από: Dimeos στις Ιουνίου 04, 2009, 11:56:41 pmκαλησπέρα και από εμένα. ΤΟ Γενάρη με κάλεσαν Πελοποννησο(2 φορές), αλλά αρνηθηκα. Έχω σχεδόν 11 μορια. Σοβαρά;; Και είσαι ΠΕ02;; Δεν ήξερα ότι η Πελοπόννησος έχει τόσο χαμηλή βάση... Γϊνεται άραγε να αλλάξουμε στις αιτήσεις τις προτιμήσεις μας;