0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για την αιτωλοακαρνανια ποια ειναι η γνωμη σου ολγαλια?να ελπιζω?
Παιδιά...μήπως ξέρεις κανείς πώς είναι η κατάσταση στην περιφέρεια Ν.Αιγαίου...; Ξέρω πως καλούν με πολύ λίγα μόρια (ο τελευταίος πέρσι με 9,9 μόρια) και πως είναι πολύ λίγα άτομα εγγεγραμμένα στον πίνακα σε σχέση με άλλες περιφέρειες...αλλά εννόω αν έχει κανείς εμπειρία όσον αφορά στο για πόσο διάστημα έτυχε να καλέσουν...για ένα μήνα,για παραπάνω...; Όχι πως είναι σταθερά αυτά,ξέρω πώς έχει να κάνει με το τι είδους κενά θα προκύψουν κάθε χρονιά...αλλά να...μια ιδέα! Επίσης ακούγεται το σενάριο φέτος να περιορίσουν τον αριθμό των αναπληρωτών και οι ωρομίσθιοι να κληθούν να καλύψουν κενά κανονικά και όχι μόνο από άδειες εκπαιδευτικών...οι γνωστές τσιγγουνιές-γυφτιές του Υπουργείου! Στην προκειμένη βέβαια μερικούς μας συμφέρει...
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 06, 2009, 09:17:58 pmΠαιδιά...μήπως ξέρεις κανείς πώς είναι η κατάσταση στην περιφέρεια Ν.Αιγαίου...; Ξέρω πως καλούν με πολύ λίγα μόρια (ο τελευταίος πέρσι με 9,9 μόρια) και πως είναι πολύ λίγα άτομα εγγεγραμμένα στον πίνακα σε σχέση με άλλες περιφέρειες...αλλά εννόω αν έχει κανείς εμπειρία όσον αφορά στο για πόσο διάστημα έτυχε να καλέσουν...για ένα μήνα,για παραπάνω...; Όχι πως είναι σταθερά αυτά,ξέρω πώς έχει να κάνει με το τι είδους κενά θα προκύψουν κάθε χρονιά...αλλά να...μια ιδέα! Επίσης ακούγεται το σενάριο φέτος να περιορίσουν τον αριθμό των αναπληρωτών και οι ωρομίσθιοι να κληθούν να καλύψουν κενά κανονικά και όχι μόνο από άδειες εκπαιδευτικών...οι γνωστές τσιγγουνιές-γυφτιές του Υπουργείου! Στην προκειμένη βέβαια μερικούς μας συμφέρει...Εγώ πάλι έχω ακούσει το αντίθετο. Ο υπουργός προσανατολιζόταν προς τη σταδιακή κατάργηση των ωρομισθίων. Αν είναι απλά προεκλογική φαμφάρα θα δείξει.
Παράθεση από: stratos91 στις Αυγούστου 07, 2009, 01:20:17 amΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 06, 2009, 09:17:58 pmΠαιδιά...μήπως ξέρεις κανείς πώς είναι η κατάσταση στην περιφέρεια Ν.Αιγαίου...; Ξέρω πως καλούν με πολύ λίγα μόρια (ο τελευταίος πέρσι με 9,9 μόρια) και πως είναι πολύ λίγα άτομα εγγεγραμμένα στον πίνακα σε σχέση με άλλες περιφέρειες...αλλά εννόω αν έχει κανείς εμπειρία όσον αφορά στο για πόσο διάστημα έτυχε να καλέσουν...για ένα μήνα,για παραπάνω...; Όχι πως είναι σταθερά αυτά,ξέρω πώς έχει να κάνει με το τι είδους κενά θα προκύψουν κάθε χρονιά...αλλά να...μια ιδέα! Επίσης ακούγεται το σενάριο φέτος να περιορίσουν τον αριθμό των αναπληρωτών και οι ωρομίσθιοι να κληθούν να καλύψουν κενά κανονικά και όχι μόνο από άδειες εκπαιδευτικών...οι γνωστές τσιγγουνιές-γυφτιές του Υπουργείου! Στην προκειμένη βέβαια μερικούς μας συμφέρει...Εγώ πάλι έχω ακούσει το αντίθετο. Ο υπουργός προσανατολιζόταν προς τη σταδιακή κατάργηση των ωρομισθίων. Αν είναι απλά προεκλογική φαμφάρα θα δείξει. Και που διοριζει μονιμους χωρις ΑΣΕΠ συμφωνα με τη φετινη εγκυκλιο, κι αυτο φαμφαρα ειναι.Και που θα διορισει αναπληρωτες χωρις ΑΣΕΠ, κι αυτο φαμφαρα θα 'ναι.