0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι δεν εχω καταλαβει κατι...πως ακριβως καλουν τους ωρομισθιουςμε βαση τις προτιμησεις.εγω πχ εβαλα πρωτα νομο ηρακλειου,μετα ρεθυμνο και μετα λασιθι .θα πρεπει πρωτα να τελειωσουν οι θεσεις στον 1ο νομο γ να σε πανε στον επομενο κοκ???εγω πχ θελω νομο ηρακλειου αλλα αν ειναι να με παρουν στο τελος εννοειται οτι θα προτιμουσα καποια αλλη θεση σε αλλον νομο...πως παει ακριβως το πραγμα?
Νομίζω ότι εξαρτάται από τη Δευτεροβάθμια. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν, έπρεπε να απαντήσω αμέσως και μάλιστα μου είπαν ότι καλό θα ήταν να πάω από εκεί την ίδια μέρα. Τη δεύτερη φορά τους ζήτησα να το σκεφτώ λίγο και μου είπαν ότι μπορούσα να τους απαντήσω την επόμενη μέρα.
Παντως,εμεις οι φιλολογοι ειμαστε πολυ απελπισμενοι!Απο τυχαια συζητηση εμαθα σημερα πως εγκυος 8 μηνων ''ανεβοκατεβαινε'' ΑΘΗΝΑ-ΚΡΗΤΗ με ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ καθε εβδομαδα για λιγες ωρες ωρομισθιας!ΕΛΕΟΣ!!!
κι εγω στην περιφερεια κρητης, και επρεπε να απαντησω την ωρα του τηλεφωνηματος αν δεχομουν τις ωρες! πανικος! κανονικα, για να σε καλεσουν σε αλλο νομο, πρεπει να εχει εξαντλησει ο νομος αυτος τις επιλογες του. το λασιθι καλει παντα και απο αλλους νομους γιατι εχει πολλα κενα.
μωρε ας με παρουν (και σχετικα νωρις παρακαλωωωω)και παω και πανω στο οροπεδιο να κανω μαθημα...