0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει!Εχω 19,9 μόρια πραγματική προυπηρεσία + ΑΣΕΠ λείπουν 4,1 για να πιάσω 24μηνο!Με τους οαεδιτες πιθανότατα χάνω την αναπλήρωση!Υπάρχει περίπτωση μέσω ωρομισθίας να μαζέψω αυτά τα μόρια και αν ναιμε τι τρόπο;Στους πίνακες αναπληρωτών πάντως βλέπω κάτι 4αρια αλλά δεν ξέρω αν είναι από αναπλήρωση 'η ωρομισθία!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αγωνιστικές καλημέρες στην όμορφη Κρήτη, με τους λεβέντες και της λεβέντισσές της ...Ε ρε και να διοριζόμουν στα Χανιά..., ν' απολαμβάνω το παλιό λιμάνι και να κάνω μπάνιο τα σαββατοκύριακα - καλή ώρα - στο Ελαφονήσι!Όνειρα θερινού πρωινού ...
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 22, 2009, 08:11:55 amΑγωνιστικές καλημέρες στην όμορφη Κρήτη, με τους λεβέντες και της λεβέντισσές της ...Ε ρε και να διοριζόμουν στα Χανιά..., ν' απολαμβάνω το παλιό λιμάνι και να κάνω μπάνιο τα σαββατοκύριακα - καλή ώρα - στο Ελαφονήσι!Όνειρα θερινού πρωινού ...aristo απ οτι θυμαμαι εσυ διοριζεσαι!αρα εισαι οκ!βεβαια η κρητη ειναι αλλο πραμα δεν λεω...αλλα και παλι πρεπει να πετας απο την χαρα σου!
Παράθεση από: Vania στις Αυγούστου 22, 2009, 02:03:42 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 22, 2009, 08:11:55 amΑγωνιστικές καλημέρες στην όμορφη Κρήτη, με τους λεβέντες και της λεβέντισσές της ...Ε ρε και να διοριζόμουν στα Χανιά..., ν' απολαμβάνω το παλιό λιμάνι και να κάνω μπάνιο τα σαββατοκύριακα - καλή ώρα - στο Ελαφονήσι!Όνειρα θερινού πρωινού ...aristo απ οτι θυμαμαι εσυ διοριζεσαι!αρα εισαι οκ!βεβαια η κρητη ειναι αλλο πραμα δεν λεω...αλλα και παλι πρεπει να πετας απο την χαρα σου! Eγώ διορίζομαι , ως 24μηνίτης, σε 2 χρόνια, θεού και κυρίως Υπουργείου θέλοντος, και φέτος, λόγω "αστροναυτών", το πιθανότερο χάνω την αναπλήρωση.Ωραία η Κρήτη ...
Aδύνατο ...Ξέρεις πως αναμένουν τα ντόπια "αρπακτικά";Άσε που υπάρχουν κι εκείνα της πρωτεύουσας, 2,5 ώρες δρόμος γαρ.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 22, 2009, 02:23:08 pmAδύνατο ...Ξέρεις πως αναμένουν τα ντόπια "αρπακτικά";Άσε που υπάρχουν κι εκείνα της πρωτεύουσας, 2,5 ώρες δρόμος γαρ.Αχ, μη μου λες τέτοια κι είχα ψηθεί τώρα... Δεν είναι θέμα τύχης που θα καταλήξεις στην αναπλήρωση;
Παράθεση από: elranna στις Αυγούστου 22, 2009, 02:45:45 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 22, 2009, 02:23:08 pmAδύνατο ...Ξέρεις πως αναμένουν τα ντόπια "αρπακτικά";Άσε που υπάρχουν κι εκείνα της πρωτεύουσας, 2,5 ώρες δρόμος γαρ.Αχ, μη μου λες τέτοια κι είχα ψηθεί τώρα... Δεν είναι θέμα τύχης που θα καταλήξεις στην αναπλήρωση;
Η Πάτρα είναι όμορφος τόπος.Δε θα τον άφηνα εύκολα, παρά μόνο για τόπο σαν τα Χανιά.