0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marouso στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:57:14 pmΕμενα πέρσι με κάλεσαν ωρομίσθια 10 Φεβρουαρίου και είχα σειρα γύρω στο 500..Μα πώς γίνεται αυτό; Αρχές Φεβρουαρίου κάλεσαν πέρυσι φίλη μου με σειρά 330, συν ό,τι εγώ είχα σειρά 458 και ποτέ δεν εκλήθη.
Εμενα πέρσι με κάλεσαν ωρομίσθια 10 Φεβρουαρίου και είχα σειρα γύρω στο 500..
αγαπητοί φίλοι Είμαι νέα στο forum αλλά όχι στη φιλολογική πιάτσα.'Υστερα από δύο αποτυχίες σε ασέπ και μια αποχή, κατάφερα στον φετινό με αρκετό διάβασμα να μαζέψω γύρω στα 11 μόρια. Τί προβλέπεται για τους εντεκαμορήτες σε περιφέρειες όπως το νότιο αιγαίο; Καρδιακές ευχές σ' όλους σας για επιτυχία!
Παράθεση από: ατυχούλα στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 07:10:13 pmαγαπητοί φίλοι Είμαι νέα στο forum αλλά όχι στη φιλολογική πιάτσα.'Υστερα από δύο αποτυχίες σε ασέπ και μια αποχή, κατάφερα στον φετινό με αρκετό διάβασμα να μαζέψω γύρω στα 11 μόρια. Τί προβλέπεται για τους εντεκαμορήτες σε περιφέρειες όπως το νότιο αιγαίο; Καρδιακές ευχές σ' όλους σας για επιτυχία! Καλως ορισες στην παρεα!(πες μου οτι δε σε επηρεασα στην επιλογη ψευδωνυμου...)Λοιπον για νοτιο Αιγαιο περυσι η βαση ωρομισθιας ηταν 10 μορια.Σου ευχομαι να παραμεινει στα ιδια επιπεδα αν και ψιθυριζεται παντου μικρη ανοδος.Καταλαβαινω την αγωνια σου.Πολλοι απο μας βρισκομαστε στο οριο των περσινων βασεων σε διαφορες περιφερειες.
καλησπερα μηπως ξερει καποιος να μου πει αν αρχισε η κληση ωρομισθιων στην δυτικη ελλαδα?
Παράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 08:03:26 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 07:10:13 pmαγαπητοί φίλοι Είμαι νέα στο forum αλλά όχι στη φιλολογική πιάτσα.'Υστερα από δύο αποτυχίες σε ασέπ και μια αποχή, κατάφερα στον φετινό με αρκετό διάβασμα να μαζέψω γύρω στα 11 μόρια. Τί προβλέπεται για τους εντεκαμορήτες σε περιφέρειες όπως το νότιο αιγαίο; Καρδιακές ευχές σ' όλους σας για επιτυχία! Καλως ορισες στην παρεα!(πες μου οτι δε σε επηρεασα στην επιλογη ψευδωνυμου...)Λοιπον για νοτιο Αιγαιο περυσι η βαση ωρομισθιας ηταν 10 μορια.Σου ευχομαι να παραμεινει στα ιδια επιπεδα αν και ψιθυριζεται παντου μικρη ανοδος.Καταλαβαινω την αγωνια σου.Πολλοι απο μας βρισκομαστε στο οριο των περσινων βασεων σε διαφορες περιφερειες.Αν και το ψευδώνυμό μου αποδίδει ακριβώς τη κατάστασή μου (π.χ. δεν έχω ούτε μία ώρα προϋπηρεσίας από πρόσθετη, μολονότι αποφοιτήσασα το 2000) , ήσουν η μοναδική πηγή έμπνευσης στην επιλογή αυτή... Ευχαριστώ για την απάντηση!
Παράθεση από: ατυχούλα στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 09:04:44 pmΠαράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 08:03:26 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 07:10:13 pmαγαπητοί φίλοι Είμαι νέα στο forum αλλά όχι στη φιλολογική πιάτσα.'Υστερα από δύο αποτυχίες σε ασέπ και μια αποχή, κατάφερα στον φετινό με αρκετό διάβασμα να μαζέψω γύρω στα 11 μόρια. Τί προβλέπεται για τους εντεκαμορήτες σε περιφέρειες όπως το νότιο αιγαίο; Καρδιακές ευχές σ' όλους σας για επιτυχία! Καλως ορισες στην παρεα!(πες μου οτι δε σε επηρεασα στην επιλογη ψευδωνυμου...)Λοιπον για νοτιο Αιγαιο περυσι η βαση ωρομισθιας ηταν 10 μορια.Σου ευχομαι να παραμεινει στα ιδια επιπεδα αν και ψιθυριζεται παντου μικρη ανοδος.Καταλαβαινω την αγωνια σου.Πολλοι απο μας βρισκομαστε στο οριο των περσινων βασεων σε διαφορες περιφερειες.Αν και το ψευδώνυμό μου αποδίδει ακριβώς τη κατάστασή μου (π.χ. δεν έχω ούτε μία ώρα προϋπηρεσίας από πρόσθετη, μολονότι αποφοιτήσασα το 2000) , ήσουν η μοναδική πηγή έμπνευσης στην επιλογή αυτή... Ευχαριστώ για την απάντηση!Ατυχοτυχερούλες ..., μήπως σας βρίσκεται κανένας Αρίστος3 να κάνω κι εγώ παρέα;
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 09:35:04 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 09:04:44 pmΠαράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 08:03:26 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 07:10:13 pmαγαπητοί φίλοι Είμαι νέα στο forum αλλά όχι στη φιλολογική πιάτσα.'Υστερα από δύο αποτυχίες σε ασέπ και μια αποχή, κατάφερα στον φετινό με αρκετό διάβασμα να μαζέψω γύρω στα 11 μόρια. Τί προβλέπεται για τους εντεκαμορήτες σε περιφέρειες όπως το νότιο αιγαίο; Καρδιακές ευχές σ' όλους σας για επιτυχία! Καλως ορισες στην παρεα!(πες μου οτι δε σε επηρεασα στην επιλογη ψευδωνυμου...)Λοιπον για νοτιο Αιγαιο περυσι η βαση ωρομισθιας ηταν 10 μορια.Σου ευχομαι να παραμεινει στα ιδια επιπεδα αν και ψιθυριζεται παντου μικρη ανοδος.Καταλαβαινω την αγωνια σου.Πολλοι απο μας βρισκομαστε στο οριο των περσινων βασεων σε διαφορες περιφερειες.Αν και το ψευδώνυμό μου αποδίδει ακριβώς τη κατάστασή μου (π.χ. δεν έχω ούτε μία ώρα προϋπηρεσίας από πρόσθετη, μολονότι αποφοιτήσασα το 2000) , ήσουν η μοναδική πηγή έμπνευσης στην επιλογή αυτή... Ευχαριστώ για την απάντηση!Ατυχοτυχερούλες ..., μήπως σας βρίσκεται κανένας Αρίστος3 να κάνω κι εγώ παρέα; Ελα βρε παραπονιαρη!Εγω νομιζω πως γρηγορα θα μας ανακοινωνεις τα ευχαριστα σχετικα με την τοποθετηση σου!(κλαιν κι οι χηρες,κλαιν κι οι παντρεμενες1!)Κουραγιο λιγο ακομη!