0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mpori na mou pei kapoios an me 28 mines exo elpida na me paroun os anapliroti filologo-eyxaristo
Αν μιλάμε πάντως για 28 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών (επειδή με απασχολεί και προσωπικά ) έχω υπολογίσει τη σειρά ανάμεσα στο 500 με 600, χονδρικά εντελώς. Στον περσινό πίνακα και στον πίνακα του 2007 τα 28+ μόρια βρίσκονταν γύρω στο 300+ . Φέτος όμως θα διοριστούν 240 λιγότεροι από το 2007, οπότε 240 άτομα επιπλέον θα παραμείνουν στον πίνακα αναπληρωτών. Ένα ποσοστό αυτών θα ξεπερνάει ίσως τα 28 μόρια μαζί με προϋπηρεσία ή χωρίς (ανάλογα τη βάση του ασέπ). Αν λάβουμε υπόψη μας και τους οαεδίτες... φοβάμαι πως τα 28 μόρια θα πέσουν γύρω στις 200 θέσεις απ' τον περσινό πίνακα. Μακάρι το σκεπτικό αυτό να είναι λάθος και τα πράγματα να είναι καλύτερα.
Παράθεση από: tihea στις Ιουνίου 30, 2009, 09:07:05 amΑν μιλάμε πάντως για 28 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών (επειδή με απασχολεί και προσωπικά ) έχω υπολογίσει τη σειρά ανάμεσα στο 500 με 600, χονδρικά εντελώς. Στον περσινό πίνακα και στον πίνακα του 2007 τα 28+ μόρια βρίσκονταν γύρω στο 300+ . Φέτος όμως θα διοριστούν 240 λιγότεροι από το 2007, οπότε 240 άτομα επιπλέον θα παραμείνουν στον πίνακα αναπληρωτών. Ένα ποσοστό αυτών θα ξεπερνάει ίσως τα 28 μόρια μαζί με προϋπηρεσία ή χωρίς (ανάλογα τη βάση του ασέπ). Αν λάβουμε υπόψη μας και τους οαεδίτες... φοβάμαι πως τα 28 μόρια θα πέσουν γύρω στις 200 θέσεις απ' τον περσινό πίνακα. Μακάρι το σκεπτικό αυτό να είναι λάθος και τα πράγματα να είναι καλύτερα.Ναι, αλλά σκέψου ότι μειώθηκαν οι θέσεις των μονίμων
Οι αναπληρωτές φέτος θα είναι περισσότεροι από πέρσι, λόγω λιγότερων διορισμών. Όποιος είναι στα σχολεία και βλέπει τα κενά το καταλαβαίνει.
Στο σχολείο μου, στην Ηλεία, από 5 φιλολόγους μένουν οι 2, άρα 3 λειτουργικά κενά. Στις Κυκλάδες, φίλη μου μίλησε για απίστευτο αριθμό κενών. Οι αναπληρωτές θα φτάσουν τουλάχιστον στα προπέρσινα επίπεδα(1250).