0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω απολυτως μαζι σου. Κι αν οι γονεις δεν πολυενδιαφερονται? Γιατι υπαρχουν γονεις που ουτε τις ωρες κρατανε ουτε τιποτα. Τοτε τι γινεται? Ως νεα στο επαγγελμα βλεπετε εχω πολλες αποριες..!
Εγώ, αν και είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών, ωστόσο γράφουμε συχνά τεστ και κυρίως με μεγαλύτερα επίπεδα όπου δίνω στους μαθητές παλαιότερα θέματα εξετάσεων. Χρεώνω κανονικά την ώρα που το γράφουν κι ας καθομαι χωρίς να κάνω τίποτα, κι ας μην ετοίμασα εγώ το τεστ. Για τις σημειώσεις, ό,τι τους δίνω το χρεώνω. Τα δίνω, όμως, όλα μαζί, βγάζω όλες τις φωτοτυπίες και τις δένω με σπιράλ οπότε τους λέω κανονικά την τιμή και μου τα δίνουν. Τώρα αν προκύψουν και μερικές μεμονωμένες εννοείται ότι δεν τις χρεώνω.
Παράθεση από: maria02 στις Απριλίου 26, 2009, 05:27:24 pmΗ απορία μου αφορά τα ιδιαίτερα μαθήματα στην Γ Λυκείου. Συχνά χρειάζεται να γραφούν κάποια διαγωνίσματα κατά την διάρκεια του μαθήματος, πληρώνεσαι κανονικά για την ώρα αυτή ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.εχω 2 μαθητριες Γ'λυκειου. κανουν διαφορετικες ωρες μαθημα αλλα οταν τους βαζω επαναληπτικο τεστ/διαγωνισμα το δινω να το κανουν σπιτι αρκει να μετρουν το χρονο και να μη χρησιμοποιουν βοηθηματα.( μεγαλες ειναι δεν χρειαζονται αστυνομευση, πιστευω ξερουν το τι πρεπει να κανουν)δεν χρεωνω ωρα για διαγωνισμα.το θεωρω αδικο.
Η απορία μου αφορά τα ιδιαίτερα μαθήματα στην Γ Λυκείου. Συχνά χρειάζεται να γραφούν κάποια διαγωνίσματα κατά την διάρκεια του μαθήματος, πληρώνεσαι κανονικά για την ώρα αυτή ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.