0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλο βιτρίνα είμαστε ,για τα φρού- φρού και τα αρώματα και επί της ουσίας το Υπουργείο καμία λύση να δώσει.
τωρα εχω πειστει.... knkn εισαι ο ΑΡΣΕΝΗΣ!!!
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΩΣΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ( με αφορμή την τελευταία ρύθμιση για τους ΟΑΕΔιτες ... )Ένα σωστό σύστημα διορισμών θα πρέπει να είναι αξιοκρατικό .Ως εκ τούτου είναι σίγουρα λάθος το σημερινό σύστημα με τα παραθυράκια.Γιατί όταν κάποιος στον ΑΣΕΠ γράφει 15% ( ή δεν πάει καθόλου να γράψει ) και τελικά καταφέρνει να διοριστεί στην εκπαίδευση μέσω ένος παραθύρου που του πρόσφεραν ( Σιβιτανείδιος , Εκκλησιαστικά , ΟΑΕΔ ) , ενω την ίδια στιγμή κάποιος γράφει 51% στον ΑΣΕΠ και δεν καταφέρνει να διοριστεί , η υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αξιοκρατική .Η άποψή μου είναι ότι θα πρέπει επιτέλους να εφαρμοσθεί ένα σύστημα διορισμών 100% μέσω ΑΣΕΠ . Σε κάθε άλλη περίπτωση , αν παραμείνουν οι διάφοροι πίνακες , θα πρέπει να ορισθεί σαν προαπαιτούμενο για τον διορισμό η επιτυχία στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ (ελάχιστος βαθμός 50% ) και ταυτόχρονα να μετράνε όλες οι επιτυχίες στον διαγωνισμό (και όχι μόνο οι δύο τελευταίες)
Παράθεση από: xionati στις Απριλίου 30, 2009, 11:26:57 pmΌλο βιτρίνα είμαστε ,για τα φρού- φρού και τα αρώματα και επί της ουσίας το Υπουργείο καμία λύση να δώσει.Όποιος είναι κενός προσέχει το αμπαλάζ...
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 01, 2009, 03:14:45 amΠαράθεση από: xionati στις Απριλίου 30, 2009, 11:26:57 pmΌλο βιτρίνα είμαστε ,για τα φρού- φρού και τα αρώματα και επί της ουσίας το Υπουργείο καμία λύση να δώσει.Όποιος είναι κενός προσέχει το αμπαλάζ... Ποιός είπε ότι είμαι απ'αυτούς που προσέχει το αμπαλάζ?Επειδή λοιπόν δε με ενδιαφέρει το περιτύλιγμα γι'αυτό και τα γράφω αυτά.Πλησιάζουν και εκλογές και πως θα δείξει το Υπ. ότι ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση!Μακάρι να διευθετούσαν τα πολλά φλέγοντα ζητήματα και ας μην είχαν blog.Όλα τα είχε λέει η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε.
αναγκαιότητα του Μαθήματος των Θρησκευτικών