0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μόρια των ΟΑΕΔιτών που εργάστηκαν ως αναπληρωτές ή ως ωρομίσθιοι, θα προσμετρώνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως προσμετρώνται τα αντίστοιχα μόρια αναπληρωτών και ωρομισθίων, που εργάζονται στα δημόσια σχολεία;
Κορίτσι (να τολμήσω να πω κορίτσαρος ..) Φυσικά, πολλούς από εσάς νιώθω ότι σχεδόν σας γνωρίζω (γι' αυτό και τολμώ το αστειάκι!). Θα χαιρόμουν να μείνω και άλλο στην παρέα αλλά αύριο θα κάνω την πρώτη μου εξόρμηση στην παραλία και πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματά μου. Αφορμή για να μπω στην παρέα ήταν ένα έγγραφο που ήρθε σήμερα στο σχολείο (είμαι ωρομίσθια μετά από συμμετοχή σε 3 ΑΣΕΠ) για προσφυγή κατά οαεδιτών. Σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα και της δικής μου αντίδρασης. Φυσικά, να πω πως περιμένω και εγώ αποτελέσματα.
.....στα μέρη μου κορίτσι = κοπέλα (μήπως τελικά δεν σας ξέρω τόσο καλά;;. Ευχαριστώ μπικίνι για τις πληροφορίες. Ήρθα ήδη σήμερα σε επαφή με το άτομο που υπέγραφε το συγκεκριμένο έγγραφο και ελπίζω στο μέλλον να φανώ αρκετά χρήσιμη. Σημασία έχει πως μπορείτε να υπολογίζετε και εμένα στο συγκεκριμένο αγώνα (α ναι: και τη φίλη μου που επίσης είναι ενήμερη = κοπέλα )