0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και του χρόνου, δηλαδή και το σχολικό έτος 2011-2012, θα υπάρχει η αστρονομία για τελευταία φορά;
Παράθεση από: killbill στις Απριλίου 30, 2011, 09:16:53 pmκαι του χρόνου, δηλαδή και το σχολικό έτος 2011-2012, θα υπάρχει η αστρονομία για τελευταία φορά;κανείς; απλά μετράω αν θα συμπληρώνω ωράριο του χρόνου και θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να υπολογίσω και την αστρονομία..
καταργήθηκε από 2014-2015;
20 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «Είναι σφάλμα η κατάργηση του μαθήματος της Αστρονομίας στα σχολεία»Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services 0(Αναρτήθηκε στις 24/08/2011)Με προσδοκίες για μετάλλια στην 5η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής – που θα διεξαχθεί από αύριο έως τις 3 Σεπτεμβρίου στην Κρακοβία της Πολωνίας – συνοδεύει πέντε έλληνες μαθητές ο επικεφαλής της αποστολής Γιάννης Σειραδάκης. Οπως λέει, η αστρονομία καλλιεργεί το ενδιαφέρον των μαθητών για τις θετικές επιστήμες και θεωρεί λάθος την κατάργηση του μαθήματος στο λύκειο.1 Η αφορμή δραστηριοποίησής σας ως επικεφαλής των ελληνικών αποστολών στις Ολυμπιάδες Αστρονομίας;Το 2006 κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Διεθνούς Αστρονομικής Ενωσης στην Πράγα διαπιστώθηκε η ανάγκη και αποφασίστηκε η ίδρυση της Ολυμπιάδας. Εκτοτε, συμμετέχω ανελλιπώς στην εκπαίδευση των ελλήνων εκπροσώπων - μαθητών και στη Διεθνή Επιτροπή της Ολυμπιάδας.2 Ποια η ανταμοιβή σας;Η γνωριμία μου με τα παιδιά και η χαρά των μεταλλίων και βραβείων που κερδίζουν.3 Τα κριτήρια για την επιλογή των συμμετεχόντων στην αποστολή;Η επιτυχία στους πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος
Μαθητές που είχα στο γυμνάσιο, θέλησαν πέρυσι στην Α' Λυκείου να ασχοληθούν με σεισμούς και ηφαίστεια στο project.Και τα δύο τα ανέλαβε ο γυμναστής... Αυτός χρειαζόταν ώρες.
Μετά τη γεωλογία καταργούν και την αστρονομία; Μάλλον μαθήματα τύπου αοδε και αοθ είναι πιο σημαντικά από γεωλογία και αστρονομία