0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πιστευω οτι στις εξετασεις δεν μετρανε οι ωρες αλλα οι μερες. Αν πηγαινες 2 φορες τη βδομαδα για μαθημα, θα πρεπει και στις εξετασεις να παρουσιαστεις δυο μερες τη δδομαδα. Εννοειται οτι 11ωρο δεν συμπληρωνεται αλλα εφοσον παρουσιαστηκες τις μερες που υποτιθεται οτι ειχες μαθημα, μετρανε 11 ωρες. Το ιδιο συμβαινει και στις εκδρομες. Δεν κανεις μαθημα αλλα οι ωρες γραφονται κανονικα
Όσον αφορά τις εκδρομές, μάθημα δεν κάνουμε αλλά συνοδεύουμε στην εκδρομή. Κι αυτό εργασία θεωρείται.
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει κ βοηθήστε με για να μην κάνω κανένα λάθος κ χάσω τις ώρες μου...Εμένα ο διευθυντής μου είπε ότι αφού δεν είναι δική μου υπαιτιότητα τις ώρες μου θα τις πάρω κανονικά βάση προγράμματος κ δεν με έχει βάλει σε καμία επιτήρηση (χωρίς να του το ζητήσω φυσικά) μιας που το σχολείο είναι 1.30 ώρα μακριά κ υποθέτω ότι με λυπήθηκε...Κ μάλιστα κ τα τρία τμήματα μου κανόνισε να δίνουν την ίδια μέρα για να πάω μια φορά. Οι μέρες που κάνω μάθημα είναι Τετάρτη κ Παρασκευή δηλαδή των πανελληνίων μέρες. Ο διευθυντής είπε ότι κανονικά θα συνεχίσει να μου βάζει αυτές τις ώρες..Σύμφωνα με αυτά που διάβασα παραπάνω στο θέμα πρέπει να ανησυχώ ότι κάτι πάει στραβά στη δική μου περίπτωση ή όλα έιναι θέμα καλοσύνης διευθυντή κ συνενόησης μαζί του??please help ώστε την Δευτέρα να προλάβω να αλλάξω κάτι αν χρειαστεί.
Παράθεση από: gadget στις Μαΐου 09, 2009, 11:13:00 pmΠραγματικά δεν έχω καταλάβει κ βοηθήστε με για να μην κάνω κανένα λάθος κ χάσω τις ώρες μου...Εμένα ο διευθυντής μου είπε ότι αφού δεν είναι δική μου υπαιτιότητα τις ώρες μου θα τις πάρω κανονικά βάση προγράμματος κ δεν με έχει βάλει σε καμία επιτήρηση (χωρίς να του το ζητήσω φυσικά) μιας που το σχολείο είναι 1.30 ώρα μακριά κ υποθέτω ότι με λυπήθηκε...Κ μάλιστα κ τα τρία τμήματα μου κανόνισε να δίνουν την ίδια μέρα για να πάω μια φορά. Οι μέρες που κάνω μάθημα είναι Τετάρτη κ Παρασκευή δηλαδή των πανελληνίων μέρες. Ο διευθυντής είπε ότι κανονικά θα συνεχίσει να μου βάζει αυτές τις ώρες..Σύμφωνα με αυτά που διάβασα παραπάνω στο θέμα πρέπει να ανησυχώ ότι κάτι πάει στραβά στη δική μου περίπτωση ή όλα έιναι θέμα καλοσύνης διευθυντή κ συνενόησης μαζί του??please help ώστε την Δευτέρα να προλάβω να αλλάξω κάτι αν χρειαστεί.Μακάρι να ήταν κι ο δικός μου διευθυντής τόοοσο καλός! Κι εμένα είναι 1.30 ώρα μακριά αλλά με έβαλε κάθε μέρα επιτήρηση. Τυχερή!
Παράθεση από: gadget στις Μαΐου 09, 2009, 11:13:00 pmΠραγματικά δεν έχω καταλάβει κ βοηθήστε με για να μην κάνω κανένα λάθος κ χάσω τις ώρες μου...Εμένα ο διευθυντής μου είπε ότι αφού δεν είναι δική μου υπαιτιότητα τις ώρες μου θα τις πάρω κανονικά βάση προγράμματος κ δεν με έχει βάλει σε καμία επιτήρηση (χωρίς να του το ζητήσω φυσικά) μιας που το σχολείο είναι 1.30 ώρα μακριά κ υποθέτω ότι με λυπήθηκε...Κ μάλιστα κ τα τρία τμήματα μου κανόνισε να δίνουν την ίδια μέρα για να πάω μια φορά. Οι μέρες που κάνω μάθημα είναι Τετάρτη κ Παρασκευή δηλαδή των πανελληνίων μέρες. Ο διευθυντής είπε ότι κανονικά θα συνεχίσει να μου βάζει αυτές τις ώρες..Σύμφωνα με αυτά που διάβασα παραπάνω στο θέμα πρέπει να ανησυχώ ότι κάτι πάει στραβά στη δική μου περίπτωση ή όλα έιναι θέμα καλοσύνης διευθυντή κ συνενόησης μαζί του??please help ώστε την Δευτέρα να προλάβω να αλλάξω κάτι αν χρειαστεί.Δεν πάει κάτι στραβά. Είναι θέμα καλοσύνης του διευθυντή.Αν θέλεις διευκρίνισέ το ξανά τη Δευτέρα. Εμένα πάντως πέρσι μου έβαλε κανονικά τις ώρες, παρόλου που οι επιτηρήσεις μου ήταν λιγότερες των ωρών μου.