*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί τριτέκνων αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 27204 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georget3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Διορισμοί τριτέκνων αναπληρωτών
« στις: Μαΐου 01, 2009, 07:28:10 pm »
Η επόμενη σφαλιάρα για τους αναπληρωτές έχει ονοματεπώνυμο και θα λέγεται τρίτεκνοι.

Μια ματιά στους αναρτημένους πίνακες του e-aitisi είναι αποκαρδιωτική για όσους έχουν λιγότερα από 3 παιδιά.
Οι κινήσεις και οι στόχοι των τριτέκνων είναι σε όλους γνωστά.
Διορισμός χωρίς ΑΣΕΠ και με ελάχιστη ή μηδενική προϋπηρεσία όπως ισχύει και για τους πολύτεκνους.

Το μόνο σίγουρα είναι ότι όσοι πρόλαβαν μέχρι τώρα να διοριστούν είναι οι τυχεροί.
Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, η οποία με τον καιρό θα επιδεινωθεί.
Παρακάτω παραθέτω τα δεδομένα για τους τρίτεκνους επισημαίνοντας ότι είναι με βάση τα περσινά στοιχεία.

Τρίτεκνοι ανά κλάδο
--------------------
Κλάδος --->Τρίτεκνοι
ΠΕ01   ---> 38
ΠΕ02   ---> 350
ΠΕ03   ---> 111
ΠΕ04.01---> 98
ΠΕ04.02---> 48
ΠΕ04.04---> 17
ΠΕ04.05---> 10
ΠΕ05   ---> 29
ΠΕ06   ---> 28
ΠΕ07   ---> 21
ΠΕ08   ---> 5
ΠΕ09   ---> 36
ΠΕ10   ---> 8
ΠΕ11   ---> 293

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Διορισμοί τριτέκνων αναπληρωτών
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:01:20 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 01, 2009, 07:31:07 pm »
Η σφαλιάρα για τους αναπληρωτές έχει έρθει ήδη από τους τρίτεκνους, εφόσον προηγούνται στις προσλήψεις με ποσοστό 20%.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 01, 2009, 08:52:19 pm »
Η επόμενη σφαλιάρα για τους αναπληρωτές έχει ονοματεπώνυμο και θα λέγεται τρίτεκνοι.

........
Γνωρίζεις καμία νέα εξέλιξη , κάτι συγκεκριμένο; Γιατί όλα τα υπόλοιπα  είναι γνωστά.

Αποσυνδεδεμένος georget3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 02, 2009, 12:17:53 am »
Πιέζουν για διορισμό με μικρή προϋπηρεσία. Ακούγεται άλλες φορές για 16 μήνες και άλλες για 18. Φυσικά επιδιώκουν για τη μικρότερη δυνατή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είχε προϋπηρεσία 8 μήνες πέρσι και πάρει φέτος άλλους 8 ως αναπληρωτής με το 20% των τριτέκνων, διορίζεται αυτόματα. Το θέμα είναι πόσοι θα μπουν σε αυτή τη ρύθμιση και πόσες θέσεις θα κόψουν από τους αναπληρωτές. Σίγουρα θα είναι πολλές γιατί υπάρχουν πολλοί με τις προϋπηρεσίες που προανέφερα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:01:20 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 02, 2009, 01:09:57 am »
Ίσως φανεί λίγο σκληρό αυτό που γράφω, αλλά νομίζω πως η 'σφαλιάρα' για τους αναπληρωτές έχει έρθει από τους ίδιους τους αναπληρωτές, όταν πίεζαν για περισσοτέρους διορισμούς με προϋπηρεσία. Τώρα αυτό λειτουργεί σαν ντόμινο και πιέζουν κι άλλοι με ό,τι κριτήρια διαθέτει ο καθένας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ένα και μοναδικό σύστημα διορισμών, θα αυξάνονται τα ρουσφέτια εν είδει ρυθμίσεων.

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 02, 2009, 01:37:27 am »
Ίσως φανεί λίγο σκληρό αυτό που γράφω, αλλά νομίζω πως η 'σφαλιάρα' για τους αναπληρωτές έχει έρθει από τους ίδιους τους αναπληρωτές, όταν πίεζαν για περισσοτέρους διορισμούς με προϋπηρεσία. Τώρα αυτό λειτουργεί σαν ντόμινο και πιέζουν κι άλλοι με ό,τι κριτήρια διαθέτει ο καθένας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ένα και μοναδικό σύστημα διορισμών, θα αυξάνονται τα ρουσφέτια εν είδει ρυθμίσεων.

+++++++++++++++++++++++φωνώ!!!
γιατί δεν μας είδα να αντιδρούμε με τα 30μηνα και τα 24 μηνα....

ας αποφασίσουνε(-ουμε) τι θελουν(-ουμε) ΑΣΕΠ ή κάποια άλλη μορφής επιτηρίδα? γιατί αυτό το συστημα που έχουμε τώρα είναι ένας αχταρμάς με πολλά παραθυράκια

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 02, 2009, 08:14:10 am »
Για να καθιερωθεί  ένα σύστημα διορισμών(όπως ΑΣΕΠ) πρέπει να πιέσουν κυρίως αυτοί που έχουν μηδενική προϋπηρεσία και προσπαθούν να διοριστούν μέσω ΑΣΕΠ . Οι αναπληρωτές που είχαν πιέσει για περισσότερους διορισμούς από τον πίνακα είναι ήδη διορισμένοι - αν όχι όλοι οι περισσότεροι - κι έτσι πέτυχαν το στόχο τους. Πολλοί από τους σημερινούς αναπληρωτές ή ωρομίσθιους είναι επιτυχόντες ΑΣΕΠ και βλέπουν την ελπίδα τους να διοριστούν -έστω με τον πίνακα-  να σβήνει με τις διάφορες ρυθμίσεις που ευνοούν άλλους. Ευθύνες πρέπει να αναζητήσουμε από τους εαυτούς μας πρωτίστως.
Ο πίνακας δεν παρέχει καμία σιγουριά, όπως έχει αποδειχθεί και  παλιότερα με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας της Σιβιτανιδείου και σχολείων της ΕΕ ή με τις προσλήψεις ΠΔΣ εκτός πίνάκων .
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2009, 08:50:26 am από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 02, 2009, 10:16:02 am »
Για να καθιερωθεί  ένα σύστημα διορισμών(όπως ΑΣΕΠ) πρέπει να πιέσουν κυρίως αυτοί που έχουν μηδενική προϋπηρεσία και προσπαθούν να διοριστούν μέσω ΑΣΕΠ
Το ζητούμενο όμως είναι να συνειδητοποιήσουν και οι αναπληρωτές (μελλοντικοί και μη) την αναγκαιότητα ύπαρξης ενιαίου συστήματος διορισμών.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 02, 2009, 10:25:47 am »
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι κατά κάποιο τρόπο τιμωρούνται όσοι δεν έχουν κάνει παιδιά μέχρι τ'ωρα!!!! Ίσως πρέπει όλοι να αρχίσουμε να κάνουμε παιδιά από τα 18 μας, ώστε στα 25 να μπορούμε να διοριστούμε!!!
Ζητώ συγνώμη από τους πολύτεκνους, αλλά αυτή είναι η πικρή γεύση που μένει σε μένα....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 02, 2009, 10:27:07 am »
Πιέζουν για διορισμό με μικρή προϋπηρεσία. Ακούγεται άλλες φορές για 16 μήνες και άλλες για 18. Φυσικά επιδιώκουν για τη μικρότερη δυνατή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είχε προϋπηρεσία 8 μήνες πέρσι και πάρει φέτος άλλους 8 ως αναπληρωτής με το 20% των τριτέκνων, διορίζεται αυτόματα. Το θέμα είναι πόσοι θα μπουν σε αυτή τη ρύθμιση και πόσες θέσεις θα κόψουν από τους αναπληρωτές. Σίγουρα θα είναι πολλές γιατί υπάρχουν πολλοί με τις προϋπηρεσίες που προανέφερα.

Το έχω ακούσει κι εγώ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι τρίτεκνοι "θεωρούνται" ικανοί για πρόσληψη, φτάνει που έχουν 3 παιδιά.
Είναι κριτήριο για την εισαγωγή στην εκπαίδευση;
Οι περισσότεροι δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν ΑΣΕΠ με την δικαιολογία των παιδιών τους, αλλά τα 3 παιδιά τους έκαναν να προσληφθούν...

Προχτές μίλησα στο τηλ με περσινή μου συνάδελφο μαθηματικό 3τεκνη, που δεν έδωσε ΑΣΕΠ ποτέ και χαρακτηρίζει "κορόιδα" τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Είναι στην κόψη να διοριστεί με το 40% (2 χρόνια ΠΔΣ και 3 χρονιές αναπληρώτρια!).
"Διορίζεσαι τελικά;" τη ρωτάω. "Τη γλιτώνετε οι 40% από τους ΟΑΕΔίτες."
"Δε μ' ενδιαφέρει (!!!)" μου απαντά. "Έχω άσσο στο μανίκι μου, είμαι έγκυος στο 4ο".

Τα παιδιά είναι "άσσος στο μανίκι" των μανάδων τους;;;  :o  :o  :o
Αυτή είναι η αντίληψη των τριτέκνων για τα παιδιά!
Των περισσοτέρων, για να μην τους αδικήσω όλους.
Γιατί φέτος έχω συνάδελφο 3τεκνη χωρισμένη με 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ.
Αυτή, δηλαδή, πώς μπόρεσε να δώσει 2 φορές;;;
Για όλους τους άλλους είμαστε... κορόιδα...  ::)  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2009, 10:37:05 am από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 02, 2009, 10:30:57 am »
Έχω την υποψία ότι οι ρυθμίσεις για τους τρίκεκνους δεν στέκουν νομικά. Αν μαζευτούν μερικοί και πάνε την υπόθεση στα δικαστήρια το θέμα θα λήξει.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 02, 2009, 10:59:58 am »
Και εγώ πιστεύω ότι δεν στέκουν νομικά, α΄λλά από την αντιθετη πλευρά. Δηλαδή, οι τρίτρκνοι πλέον, αν δεν κάνω λάθος, θεωρούνται πολύτεκνοι και υπάγονται στις ρυθμίσεις που ισχύουν γι' αυτούς που έχουν από 4 παιδιά και πάνω. Άρα, κάποιος μπορεί να πει ότι πρέπει να υπαχυο΄θν και στους διορισμούς στις ρυθμίσεις των πολυτέκνων.......
(Δεν είμαι πολύτεκνη, ούτε τρίτεκνη, ο΄πυτε τίποτα)
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 02, 2009, 11:02:56 am »
Να διορθώσω. Πιστεύω πως ούτε οι ρυθμίσεις για τους πολύτεκνους στέκουν νομικά.

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 02, 2009, 11:48:30 am »

Το έχω ακούσει κι εγώ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι τρίτεκνοι "θεωρούνται" ικανοί για πρόσληψη, φτάνει που έχουν 3 παιδιά.
Είναι κριτήριο για την εισαγωγή στην εκπαίδευση;
Οι περισσότεροι δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν ΑΣΕΠ με την δικαιολογία των παιδιών τους, αλλά τα 3 παιδιά τους έκαναν να προσληφθούν...

Προχτές μίλησα στο τηλ με περσινή μου συνάδελφο μαθηματικό 3τεκνη, που δεν έδωσε ΑΣΕΠ ποτέ και χαρακτηρίζει "κορόιδα" τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Είναι στην κόψη να διοριστεί με το 40% (2 χρόνια ΠΔΣ και 3 χρονιές αναπληρώτρια!).
"Διορίζεσαι τελικά;" τη ρωτάω. "Τη γλιτώνετε οι 40% από τους ΟΑΕΔίτες."
"Δε μ' ενδιαφέρει (!!!)" μου απαντά. "Έχω άσσο στο μανίκι μου, είμαι έγκυος στο 4ο".

Τα παιδιά είναι "άσσος στο μανίκι" των μανάδων τους;;;  :o  :o  :o
Αυτή είναι η αντίληψη των τριτέκνων για τα παιδιά!
Των περισσοτέρων, για να μην τους αδικήσω όλους.
Γιατί φέτος έχω συνάδελφο 3τεκνη χωρισμένη με 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ.
Αυτή, δηλαδή, πώς μπόρεσε να δώσει 2 φορές;;;
Για όλους τους άλλους είμαστε... κορόιδα...  ::)  ::)

Συμφωνώ μαζί σου bikini..
Και εμένα γνωστή μου έμεινε εσκεμμένα έγκυος στο τρίτο ,γέννησε τον Ιανουάριο, κατέθεσε αμέσως την νέα οικογενειακή κατάσταση στην Πρωτοβάθμια και τέλη Μάρτη την καλέσανε αναπληρώτρια....
Τελειόφοιτη 1995 δεν έδωσε ΠΟΤΕ ΑΣΕΠ.
Σε συζήτηση μαζί της,της λέω δώσε στον επόμενο ΑΣΕΠ για να περάσεις τουλάχιστον για να διοριστείς με το 24μηνο και μου απάντάει ' μα.....κας' είμαι να δώσω ΑΣΕΠ???
Μιλάμε τα πήρα στο κρανίο που λένε ..Δηλαδή εγώ με 2 παιδιά και το ένα όταν έδινα, νεογέννητο "μα...κας 'ημουνα?...
Ή τόσες άλλες κοπέλες?????
Συμφώνω ότι δεν λειτουργούν  όλες οι τρίτεκνες ή πολύτεκνες με αυτό το σκεπτικό...αλλά το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο μόνο και μόνο για να διοριστείς χωρις να προσπαθήσεις καθόλου ?..δε ξέρω ....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2009, 11:50:17 am από Sophaki »
Destination anywhere ..name a place and i be there....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)