0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8_5_9_0319.phpαν ισχυει αυτό σημαίνει πως τα όποια μόρια έχει ο καθενας απο ΑΣΕΠ 2009 δε θα πιαστουν;; ???υπάρχει περίπτωση να μετρήσουν αυτόματα όοοταν βγουν τα αποτελέσματα;; (νταξει μάλλον ζητάω πολλά,!! )
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος τι χαρτιά χρειαζόμαστε για τις αιτήσεις, εκτός από αντίγραφο πτυχίου φυσικά; Θέλω να τα μαζέψω νωρίς, για να μην τρέχω.
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 10, 2009, 10:36:17 amΚαλημέρα! Γνωρίζει κάποιος τι χαρτιά χρειαζόμαστε για τις αιτήσεις, εκτός από αντίγραφο πτυχίου φυσικά; Θέλω να τα μαζέψω νωρίς, για να μην τρέχω.Και ό,τι προϋπηρεσίες έχεις, αν έχεις.
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 10, 2009, 10:52:40 amΠαράθεση από: LK στις Μαΐου 10, 2009, 10:36:17 amΚαλημέρα! Γνωρίζει κάποιος τι χαρτιά χρειαζόμαστε για τις αιτήσεις, εκτός από αντίγραφο πτυχίου φυσικά; Θέλω να τα μαζέψω νωρίς, για να μην τρέχω.Και ό,τι προϋπηρεσίες έχεις, αν έχεις. Δε χρειάζονται βεβαιώσεις προυπηρεσίας γιατί παιρνούνται αυτόματα από το σύστημα στον πίνακα.Μόνο η αίτηση και αντίγραφο πτυχίου.