*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι από τον ενιαίο και όχι με περιφέρειες από τη νέα χρονιά  (Αναγνώστηκε 3400 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kersoras

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 07
    • Προφίλ
Καλησπέρα! Άκουσα στο σχολείο σήμερα ότι συζητήθηκε από τη νέα χρονιά να μη δηλώνουν πλεον οι ωρομίσθιοι περιφέρειες αλλά να υπάρχει ενιαίος πίνακας, όπως ακριβώς με τους αναπληρωτές. Το ακούσατε εσείς αυτό; Και αν ισχύσει κάτι τέτοιο, το βρίσκετε καλό ή κακό;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Για ράδιο-αρβύλα το κόβω...

Το καλό που το είδες? Να ξεσπιτώνεσαι για 11 ώρες και να παίρνεις 400ευρώ το μήνα μετά από πόσο καιρό...

Πλάκα με κανεις?  :P
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Να δηλώνεις, όμως, μία περιφέρεια που ίσως να μην πάρει τη συγκεκριμένη χρονιά ωρομίσθιους;
Δεν "κόβεται η τύχη σου";
Δεν μιλάς για "γκαντεμιά";
Δεν λες "γιατί";

???  ???  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος sissi

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Για ρωτηστε και μένα που δήλωσα 2 χρονιές τον νομό μου και ΔΕΝ δούλεψα και τις 2 ενώ πριν δούλευα 4 χρόνια συνέχεια (ωρομίσθια ε) ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stellinio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Κι εγώ πιστεύω ότι μόνο θετικό μπορεί να είναι να δηλώνουμε παραπάνω από μία περιφέρειες! Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος να μην μας καλέσουν ωρομίσθιους. Κι εγώ ξέρω περίπτωση που τη δεύτερη χρονιά δήλωσε περιφέρεια στην οποία μάλιστα η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πάρει την α/θμια εκ των προτέρων και της είχαν πει ότι με τα μόριά της θα την καλούσαν την επόμενη χρονιά(δηλαδή ήταν αρκετά παραπάνω από του τελευταίου).. Τελικά δεν την κάλεσαν,προφανώς ανέβηκαν τα μόρια και κατέληξε να μη δουλέψει.

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΜΑΚΑΡΙ!!! Γιατι μ'αυτον τον ορο της μιας περιφερειας υπαρχουν ενα σωρο ντοπιοι καθηγητες που δουλευουν μ'ελαχιστα ή ακομα και μηδεν μορια, την ιδια ωρα που καθηγητες με πολλα μορια δεν εχουν δουλεια!

Αποσυνδεδεμένος kaffedaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλησπέρα! Άκουσα στο σχολείο σήμερα ότι συζητήθηκε από τη νέα χρονιά να μη δηλώνουν πλεον οι ωρομίσθιοι περιφέρειες αλλά να υπάρχει ενιαίος πίνακας, όπως ακριβώς με τους αναπληρωτές. Το ακούσατε εσείς αυτό; Και αν ισχύσει κάτι τέτοιο, το βρίσκετε καλό ή κακό;
Σορυ αλλά είμαι λίγο άσχετη... Μήπως αυτό θα σήμαινε  ότι από όπου θέλουν μας παίρνουν ασχέτως που κατοικούμε; ποιός μπορεί να το θέλει αυτό;
ή δεν κατάλαβα καλά;;;
διαφωτίστε με συνάδελφοι γιατί τώρα αγχώθηκα...

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Σορυ αλλά είμαι λίγο άσχετη... Μήπως αυτό θα σήμαινε  ότι από όπου θέλουν μας παίρνουν ασχέτως που κατοικούμε; ποιός μπορεί να το θέλει αυτό;
ή δεν κατάλαβα καλά;;;
Αν αρχικα τυχαινε να σε καλεσουν καπου ασχετα με τον τοπο διαμονης σου θα ελεγες οχι,μεχρι να σε καλεσουν απο το δικο σου τοπο κι εκει θα ελεγες ναι
Επισης θα ειχες τη δυνατοτητα να δηλωσεις στην αιτηση για ωρομισθια τις περιοχες που προτιμας κατα προτεραιοτητα
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 23, 2009, 03:18:37 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος kaffedaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ή δεν κατάλαβα καλά;;;
Αν αρχικα τυχαινε να σε καλεσουν καπου ασχετα με τον τοπο διαμονης σου θα ελεγες οχι,μεχρι να σε καλεσουν απο το δικο σου τοπο κι εκει θα ελεγες ναι
νομίζω ότι κατάλαβα... ??? αυτό το μέτρο προφανώς αφορά περισσότερο τους συναδέλφους στην επαρχία που τώρα ρισκάρουν να μην τους καλέσουν αν οι θέσεις είναι λίγες στην περιφέρειά τους...
εδώ στο κλείνον άστυ απ'όλα τα προβλήματα που έχουμε :-\ αυτό δεν υφίσταται προφανώς λόγω υπεράριθμου σχολείων. ;)

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Μπορει μια χρονια σε μια περιφερεια να μην καλεσουν και κανεναν ωρομισθιο καποιας ειδικοτητας,και την επομενη να καλεσουν 3 ατομα.Ειναι τζοκερ.
Ωστοσο θα αφορουσε και συναδελφους πολεων που αν δεν πιασουν τη βαση της περιφερειας τους να εχουν δικαιωμα επιλογης και για αλλες περιφερειες χαμηλοτερης βασης

Αποσυνδεδεμένος Πατρινος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
αν φυγεις μακρια απο το σπιτι σου για 100 ως 400 ευρω τον μηνα δεν προκειται να πας............εδω δεν φευγεις απο την Αθηνα να πας στα Μεγαρα καλα καλα

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
αν φυγεις μακρια απο το σπιτι σου για 100 ως 400 ευρω τον μηνα δεν προκειται να πας............εδω δεν φευγεις απο την Αθηνα να πας στα Μεγαρα καλα καλα

Και όμως, υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν...
Ξέρω Θεσσαλονικιά που πήγε Σάμο για 8 ώρες ΠΔΣ...
Δεν πας για τα λεφτά και το κομπόδεμα, για τα ρημαδο-μόρια πας...  ::)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος nortelo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Και όμως πηγαίνουν πάρα μα πάρα πολλοί. Φίλος μου από Θεσσαλονίκη πήγε Μεσσηνία :P

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Ανάθεμα στα χάλια μας!
Τα Ινδιανάκια της εκπαίδευσης είμαστε.Μας ξεγελάνε με χρωματιστά γυαλάκια και καθρεφτάκια και εμείς χαιρόμαστε.Αγοράζουμε τα μόρια μας και λεμε και ευχαριστώ όταν μπορούμε.Τέρμα την χάσαμε την αξιοπρέπεια μας παιδιά..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)