0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω να ρωτήσω το εξής :την βεβαίωση αποδοχων απο το προηγούμενο γραφείο που ήμουν πέρυσι ,είναι υποχρεωμένο το γραφείο να μου την στείλει ταχυδρομικώς στο σπίτι μου ή να πάω να την πάρω εγώ;
Παράθεση από: euginia στις Απρίλιος 15, 2010, 02:04:31 μμΈχω να ρωτήσω το εξής :την βεβαίωση αποδοχων απο το προηγούμενο γραφείο που ήμουν πέρυσι ,είναι υποχρεωμένο το γραφείο να μου την στείλει ταχυδρομικώς στο σπίτι μου ή να πάω να την πάρω εγώ;Άλλοι τις στέλνουν και άλλοι όχι. Καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο να συνεννοηθείς.
4 Μαίου - 2 Ιουνίου
Παράθεση από: jak13 στις Απρίλιος 15, 2010, 02:36:10 μμΠαράθεση από: euginia στις Απρίλιος 15, 2010, 02:04:31 μμΈχω να ρωτήσω το εξής :την βεβαίωση αποδοχων απο το προηγούμενο γραφείο που ήμουν πέρυσι ,είναι υποχρεωμένο το γραφείο να μου την στείλει ταχυδρομικώς στο σπίτι μου ή να πάω να την πάρω εγώ;Άλλοι τις στέλνουν και άλλοι όχι. Καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο να συνεννοηθείς.Εγώ, πάλι, νομίζω πως είναι υποχρεωμένοι να σου την στείλουν.
Συνάδελφοι, ο συντελεστής 0,985 με τον οποίο διαιρούσαμε τον παρακρατηθέντα φόρο για να βρούμε τον αναλογούντα, έχει αλλάξει από πέρισυ ή παραμένει ο ίδιος;Ευχαριστώ...