0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σύστημα με τις δέσμες (με αυτό είχα περάσει) δεν ήταν πάντα το ίδιο. Είχε υποστεί κι αυτό πολλές αλλαγές ανά περιόδους. Όταν εγώ έδινα πχ υπολογιζοταν και η βαθμολογία μας στις 3 τάξεις του Λυκείου, με διαφορετικό συντελεστή η κάθε τάξη (η γ'λυκείου είχε το μεγαλύτερο). Θυμάμαι ότι το άριστα ήταν τα 2000 μόρια. Τα 1500 τα έπαιρνες από τις πανελλαδικές, τα 500 από το σχολείο. Το θυμάμαι πολύ καλά γιατί το σχολείο μου ήταν πολύ αυστηρό στη βαθμολογία (φανταστείτε εγώ ήμουν απουσιολόγος στη
χωρίς να με παρεξηγήσετε,θέλω να ρωτήσω κάτι:εγώ που έδωσα με δέσμες αυτο με τα 1500 μόρια δεν το είχαμε και έδωσα το 1993!πια χρονιά γίνονταν αυτά με τα 1500+500?
αυτο με το 500 πρεπει να ηταν αρκετα παλιο. το πότε δεν το ξερω.ξερω ομως οτι για τα 500 μορια ηταν ο εξης υπολογισμος:Α'Λυκειου συντελεστης 5 Χ 20 = 100β' " " 8 Χ 20 = 160Γ' " " 12 Χ 20 = 240============================== 25 % 500 επι της συνολικης βαθμολογιας και 75% για την γραπτη. των απολυτηριων/ενδεικτικων
Παντως την προταση, η αποδοση των μαθητων και στις τρεις ταξεις του λυκειου ,να μετραει για την εισαγωγη στην γ-βαθμια, τη βρισκω λανθασμενη
Παράθεση από: bobo1 στις Μαΐου 14, 2009, 03:08:16 pmΠαντως την προταση, η αποδοση των μαθητων και στις τρεις ταξεις του λυκειου ,να μετραει για την εισαγωγη στην γ-βαθμια, τη βρισκω λανθασμενη συμφωνω+++++++++++++
ναι, τι ιδιο θυμαμαι και γω. δηλαδη διαιρουσες τον βαθμο σου με το 8. εκθεση θυμαμαι ειχα γραψει 157 με αριστα το 160 αρα ειχα παρει 19.625