0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χωρίς να είμαι 100% σίγουρη θα σου πω πως σαν νηπιαγωγός έχεις δικαίωμα να ανοίξεις ιδιωτικό νηπιαγωγείο και όχι παιδικό σταθμό, είχα μια συζήτηση με απόφοιτες βρεφονηπιοκόμους και μου έλεγαν πως μόνο εκείνες μπορούν να ανοίξουν παιδικό σταθμό, αν παρόλ'αυτά μάθεις κάτι διαφορετικό ενημέρωσε μας, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!
Παράθεση από: titi6984 στις Μαΐου 22, 2009, 12:44:31 amχωρίς να είμαι 100% σίγουρη θα σου πω πως σαν νηπιαγωγός έχεις δικαίωμα να ανοίξεις ιδιωτικό νηπιαγωγείο και όχι παιδικό σταθμό, είχα μια συζήτηση με απόφοιτες βρεφονηπιοκόμους και μου έλεγαν πως μόνο εκείνες μπορούν να ανοίξουν παιδικό σταθμό, αν παρόλ'αυτά μάθεις κάτι διαφορετικό ενημέρωσε μας, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!Ξέρω άτομα που άνοιξαν παιδικό σταθμό και δεν ήταν βρεφονηπιοκόμοι, όπως και συνάδελφο Νηπιαγωγό που άνοιξε έναν πέρσι...Δεν νομίζω να ισχυεί αυτό που σου είπαν Το Νηπιαγωγείο για να ανοίξει (ή ο παιδικός να κάνει τμήμα Νηπιαγωγείου) χρειάζεται Νηπιαγωγό απαραίτητα για να πάρει άδεια απο το ΥΠΕΠΘ!
Για να ανοίξεις μια τέτοιου είδους επιχείρηση δεν πρέπει να έχεις σχετικό πτυχίο;Ρωτάω γιατί δεν ξέρω και είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία...Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι αυτά με τα πράσινα γράμματα. Νηπιαγωγός σίγουρα πάντως ανοίγει παιδικό σταθμό (γνωρίζω συνάδελφο που έχει), για βρεφονηπιοκόμους δεν γνωρίζω κάτι......