0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω μια ερώτηση,αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι σχετική με το θέμα...Υπάρχει πάνω-κάτω ένας συγκεκριμένος (χοντρικά πάντα) αριθμός φιλολόγων που καλείται κάθε χρόνο ? Ξέρεις κανείς ? Και αν π.χ κάποιος έχει στον πίνακα αναπληρωτων σειρά 700 κ καλούν 800 άτομα έχει πιθανότητες? Οι τρίτεκνοι είναι σε άλλο πίνακα? Έτσι ? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω μπερδευτεί...
Παράθεση από: Μέλια στις Μάιος 29, 2009, 05:07:30 μμΝα κάνω μια ερώτηση,αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι σχετική με το θέμα...Υπάρχει πάνω-κάτω ένας συγκεκριμένος (χοντρικά πάντα) αριθμός φιλολόγων που καλείται κάθε χρόνο ? Ξέρεις κανείς ? Και αν π.χ κάποιος έχει στον πίνακα αναπληρωτων σειρά 700 κ καλούν 800 άτομα έχει πιθανότητες? Οι τρίτεκνοι είναι σε άλλο πίνακα? Έτσι ? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω μπερδευτεί...Τις 4 τελευταίες χρονιές στους φιλολόγους καλούν ανά έτος περίπου από 900 έως 1200 αναπληρωτές.Οι τρίτεκνοι είναι στον ίδιο πίνακα και το 1/5 των προσλήψεων σε αναπληρωτές πρέπει να είναι 3τεκνοι, δηλ. αν σε μία σχ. χρονιά καλέσουν 1000 αναπληρωτές οι 200 θα είναι τρίτεκνοι και οι 800 μη τρίτεκνοι.
Εφ'όσον θα πάρουν 707 άτομα από τον πίνακα και είμαι στο 655 έχω πιθανότητα να με πάρουν? Αλλά αν βγουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ θα μπουν και άλλοι μπροστά μου που θα είναι επιτυχόντες ?
Tη προϋπηρεσία μας από τα ολοήμερα πώς θα την συμπεριλάβουμε?οι δηλώσεις γίνονται μέχρι 12, και οι συμβάσεις λήγουν 15 Ιουνίου.
Παράθεση από: GiannisV στις Μάιος 30, 2009, 10:13:34 μμTη προϋπηρεσία μας από τα ολοήμερα πώς θα την συμπεριλάβουμε?οι δηλώσεις γίνονται μέχρι 12, και οι συμβάσεις λήγουν 15 Ιουνίου. 8. Η διδακτική προϋπηρεσία του τρέχοντος σχολ. έτους 2008-2009 θα καταχωριστεί αυτόματα από την Υπηρεσία μετά τη λήξη του διδακτικού έτους και για το σύνολο της προϋπηρεσίας θα εκδοθεί μηχανογραφημένη βεβαίωση προϋπηρεσίας, την οποία οι υποψήφιοι θα παραλάβουν, με ευθύνη των Διευθύνσεων, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους και την κύρωση των πινάκων από οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντίστοιχα. Όλα υπάρχουν στην εγκύκλιο...