0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την αντιστοιχία των δηλούμενων στην αίτηση περιφερειών με συγκεκριμένες περιοχές; Για παράδειγμα η Δ' Κυκλάδων ποιά ακριβώς νησιά περιλαμβάνει; Έχω βρει τον σχετικό πίνακα για τις περιφέρειες της πρωτοβάθμιας στη σελίδα του υπουργείου αλλά για τη δευτεροβάθμια που με ενδιαφέρει δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό.Και κάτι άλλο: Στη δήλωση περιοχών στην αίτηση συμπληρώνουμε κωδικούς, έτσι;
Θα ηθελα καποιος να με διαφωτισει για το τι συμπληρωνουμε στα κενα: ομαδοπ.ειδικοτητα, ειδικοτητα, λεκτικο ειδικοτητας. Επισης εκει που λεει "επιθυμω να ενταχθω στον πινακα" εγω που κανω πρωτη φορα αιτηση με ποια κριτηρια θα τσεκαρω κατι?Αν τσεκαρω
Παράθεση από: marina21 στις Μάιος 29, 2009, 04:43:48 μμΕφ'όσον θα πάρουν 707 άτομα από τον πίνακα και είμαι στο 655 έχω πιθανότητα να με πάρουν? Αλλά αν βγουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ θα μπουν και άλλοι μπροστά μου που θα είναι επιτυχόντες ?Το 60% διορίζεται μέσω ΑΣΕΠ και το 40% μέσω πίνακα. Αυτοί που διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ είναι άλλοι από αυτούς που θα διοριστούν μέσω πίνακα. Αν 707 άτομα διοριστούν μόνιμοι μέσω πίνακα (40%), ο αριθμός αυτός δεν μειώνεται από τους ΑΣΕΠίτες (60%). Εκτός αν αναφέρεσαι σε αναπλήρωση.
Εφ'όσον θα πάρουν 707 άτομα από τον πίνακα και είμαι στο 655 έχω πιθανότητα να με πάρουν? Αλλά αν βγουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ θα μπουν και άλλοι μπροστά μου που θα είναι επιτυχόντες ?
Παιδιά θα βγω λίγο εκτός θέματος αλλά θέλω να σας κάνω μόνο μια ερώτηση.Φέτος θα κάνω τα χαρτιά μου για πρώτη φορα στην ειδική αγωγή. Μπορώ να τα κάνω και τώρα για την γενική εκπαίδευση;;;;Γίνεται;;;;