0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πρόσθετη διδακτική στήριξη θα πάει από τους πίνακες ωρομισθίων ενώ η ενισχυτική στα γυμνάσια θα γίνεται με καθεστώς που ισχύει τώρα για την πρόσθετη δηλαδή μέσω δευτεροβάθμιων
ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ >: προσπαθω να προετοιμασω (οσο μπορω) την αιτηση αναπληρωτων,κοιταζοντας τι επιλογες εχω και νιωθω ηλιθια.....Πώς να αποφασίσουμε χωρίς να γνωρίζουμε αποτελέσματα ΑΣΕΠ;;;Πιθανά μοριάκια πάνω από τη βάση μπορεί να μας στείλουν στου διαόλου τη μάνα Γιατί για άλλη μια φορά μας γράφουν;;;;; φυσικά θυμόμαστε όλοι εκείνες τις ένδοξες μέρες (σήμερα δίνουμε,αύριο δίνουμε....)
Παράθεση από: παναγιώτης βασιλόπουλος στις Μαΐου 20, 2009, 10:11:50 pm Η πρόσθετη διδακτική στήριξη θα πάει από τους πίνακες ωρομισθίων ενώ η ενισχυτική στα γυμνάσια θα γίνεται με καθεστώς που ισχύει τώρα για την πρόσθετη δηλαδή μέσω δευτεροβάθμιωνΗ ενισχυτική, για την ακρίβεια, θα γίνεται με το καθεστώς που ίσχυε για την πρόσθετη μέχρι πέρυσι, υπολογίζοντας και τον τρόπο πληρωμής.Για την πρόσθετη δεν είναι σίγουρο ακόμα.
Ηξερα οτι μεχρι περυσι η ενισχυτικη γινοταν απο τους πινακες ωρομισθιων.Φετος δεν εγκριθηκαν πιστωσεις για ενισχυτικη σε ωρομισθιους.Ποτε αλλαξε το καθεστως?? Με νεα εγκυκλιο??
Τί σημαινει εχει ενταχθει στα κοινοτικα κονδυλια? Πώς ερμηνευεται?
Παράθεση από: bobo1 στις Μαΐου 20, 2009, 10:45:18 pmΤί σημαινει εχει ενταχθει στα κοινοτικα κονδυλια? Πώς ερμηνευεται? Αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα: Όπως γινόταν με την πρόσθετη μέχρι πέρυσι.