0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 20, 2009, 10:23:04 pmΠαράθεση από: παναγιώτης βασιλόπουλος στις Μαΐου 20, 2009, 10:11:50 pm Η πρόσθετη διδακτική στήριξη θα πάει από τους πίνακες ωρομισθίων ενώ η ενισχυτική στα γυμνάσια θα γίνεται με καθεστώς που ισχύει τώρα για την πρόσθετη δηλαδή μέσω δευτεροβάθμιωνΗ ενισχυτική, για την ακρίβεια, θα γίνεται με το καθεστώς που ίσχυε για την πρόσθετη μέχρι πέρυσι, υπολογίζοντας και τον τρόπο πληρωμής.Για την πρόσθετη δεν είναι σίγουρο ακόμα. Τι ράδιο-αρβύλες είναι αυτές?Το μόνο που είναι γνωστό οτι η ΠΔΣ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ γίνεται από τους πίνακες. Για ενισχυτική από που προέκυψε?jak13 το οτι είσαι βαθύς και αξιόπιστος γνώστης της εργατικής νομοθεσίας (ως προς τα οικονομικά θέματα) είναι γνωστό. Αλλά αυτά τα θέματα (της ενισχυτικής) από που προκύπτουν?
Παράθεση από: παναγιώτης βασιλόπουλος στις Μαΐου 20, 2009, 10:11:50 pm Η πρόσθετη διδακτική στήριξη θα πάει από τους πίνακες ωρομισθίων ενώ η ενισχυτική στα γυμνάσια θα γίνεται με καθεστώς που ισχύει τώρα για την πρόσθετη δηλαδή μέσω δευτεροβάθμιωνΗ ενισχυτική, για την ακρίβεια, θα γίνεται με το καθεστώς που ίσχυε για την πρόσθετη μέχρι πέρυσι, υπολογίζοντας και τον τρόπο πληρωμής.Για την πρόσθετη δεν είναι σίγουρο ακόμα.
Η πρόσθετη διδακτική στήριξη θα πάει από τους πίνακες ωρομισθίων ενώ η ενισχυτική στα γυμνάσια θα γίνεται με καθεστώς που ισχύει τώρα για την πρόσθετη δηλαδή μέσω δευτεροβάθμιων
όχι ακόμη. περιμένουμε, από μέρα σε μέρα
Και ποιά ημερομηνια η ενισχυτικη ενταχθηκε στα κοινοτικα κονδυλια?
Παράθεση από: bobo1 στις Μαΐου 20, 2009, 11:05:34 pmΚαι ποιά ημερομηνια η ενισχυτικη ενταχθηκε στα κοινοτικα κονδυλια? Αυτό έγινε μέσα στη χρονιά, αλλά σημασία έχει πότε θα βγει η εγκύκλιος που να την εφαρμόζει.
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 20, 2009, 11:19:28 pmΠαράθεση από: bobo1 στις Μαΐου 20, 2009, 11:05:34 pmΚαι ποιά ημερομηνια η ενισχυτικη ενταχθηκε στα κοινοτικα κονδυλια? Αυτό έγινε μέσα στη χρονιά, αλλά σημασία έχει πότε θα βγει η εγκύκλιος που να την εφαρμόζει.Σου ρχεται ......που λεει ο λογος
επειδη ειμαι ασχετη απο αυτα μπορει να μου εξηγησει σας παρακαλω καποιος. μεχρι τωρα ωρες πδς επαιρνε καποιος ουσιαστικα αν ειχε καποιον γνωστο ή για να μη τα βαζουμε ολα σε ενα καλαθι αν εμενε σε καποια πολη που δεν υπηρχε μεγαλη προσφορα.τωρα δλδ για να κανει καποιος πδς πρεπει να εχει δωσει ασεπ κ να ειναι επιτυχων? γιατι για να σε παρουν ωρομισθιο απ'ο,τι ξερω πρεπει να εχεις μορια στον πινακα τα οποια τα αποκτας απο τον ασεπ. αρα καποιος που δεν εχει δωσει ασεπ ή τελος παντων δεν ειναι επιτυχων δε μπορει να παρει ωρες?
Παράθεση από: bobo1 στις Μαΐου 20, 2009, 11:23:38 pmΠαράθεση από: jak13 στις Μαΐου 20, 2009, 11:19:28 pmΠαράθεση από: bobo1 στις Μαΐου 20, 2009, 11:05:34 pmΚαι ποιά ημερομηνια η ενισχυτικη ενταχθηκε στα κοινοτικα κονδυλια? Αυτό έγινε μέσα στη χρονιά, αλλά σημασία έχει πότε θα βγει η εγκύκλιος που να την εφαρμόζει.Σου ρχεται ......που λεει ο λογοςΚαι μετά την τροποποίησή σου εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι εννοείς
Αγαπητέ dimstella, αφού σε ευχαριστήσω που αναγνωρίζεις ότι είμαι "γνώστης της εργατικής νομοθεσίας", θα πρέπει να αναγνωρίσεις και ότι δεν είμαι συνηθισμένος στις "ράδιο-αρβύλες".
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 20, 2009, 11:04:34 pmΑγαπητέ dimstella, αφού σε ευχαριστήσω που αναγνωρίζεις ότι είμαι "γνώστης της εργατικής νομοθεσίας", θα πρέπει να αναγνωρίσεις και ότι δεν είμαι συνηθισμένος στις "ράδιο-αρβύλες".οκ, ας περάσουμε και στο προκείμενο. Από που προέρχονται οι πληροφορίες περί αλλαγής του καθεστώτος της ενισχυτικής στα Γυμνάσια?
Παράθεση από: dimstella στις Μαΐου 20, 2009, 11:44:01 pmΠαράθεση από: jak13 στις Μαΐου 20, 2009, 11:04:34 pmΑγαπητέ dimstella, αφού σε ευχαριστήσω που αναγνωρίζεις ότι είμαι "γνώστης της εργατικής νομοθεσίας", θα πρέπει να αναγνωρίσεις και ότι δεν είμαι συνηθισμένος στις "ράδιο-αρβύλες".οκ, ας περάσουμε και στο προκείμενο. Από που προέρχονται οι πληροφορίες περί αλλαγής του καθεστώτος της ενισχυτικής στα Γυμνάσια? Από εκεί που πληροφορούνται πολλοί από εμάς συνάδελφε. Τα τηλέφωνα του υπουργείου έχουν δημοσιευτεί πολλές φορές εδώ μέσα.ΥΓ. Αν δυσκολεύεσαι, δεν είσαι υποχρεωμένος να πιστέψεις αυτά που γράφω.
Πολύ καλά συνάδελφε, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Υ.Γ Σε εκτιμώ περισσότερο απ'όσο νομίζεις, λίγο αυτό το "13" με χαλάει, θα το προτιμούσα σε "4"