0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα παιδια... εχω ενα μικρο προβληματακι με την εγκυκλιο..την εχω κατεβασει απειρες φορες απο διαφορες σελίδες .. αλλα δεν μπορω να την ανοιξω. μηπως θα μπορουσε καποιος να μου την επισυνάψει..? ευχαριστώ εκ των προτερων
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν τώρα με τις αιτήσεις των αναπληρωτών θα κάνουμε αίτηση και για την Π.Δ.Σ., ή θα βγει νέα εγκύκλιος;
elenaaaaa τα έχεις μπερδέψει λιγάκι. Όλοι οι αναπληρωτές παίρνουν ένα μόριο ανά μήνα προϋπηρεσίας τους. Αν είναι σε δυσπρόσιτο σχολείο παίρνουν δύο μόρια ανά μήνα προϋπηρεσίας τους. Το ίδιο ισχύει και για τους ωρομίσθιους. Τα διπλά μόρια του δυσπροσίτου ισχύουν μόνο για τον πίνακα αναπληρωτών. Στον ενιαίο πίνακα διορισμών λαμβάνεται υπόψη μόνο η καθαρή προϋπηρεσία σε μήνες, χωρίς μόρια ΑΣΕΠ ή τα διπλά του δυσπροσίτου. Τα μόρια που δίνει ένα σχολείο αφορούν μόνο τους μονίμους κι εσένα όταν θα είσαι μόνιμη πια. Π.χ. είσαι για παράδειγμα στην Όλυμπο Καρπάθου αναπληρώτρια. Έχεις δουλέψει 8 μήνες. Στον πίνακα αναπληρωτών εμφανίζεσαι με 16 μόρια, ενώ στον πίνακα διοριστέων με 8 (όσο κι οι μήνες σου). Αν διοριστείς με το καλό τα μόρια του σχολείου αυτού είναι 12 +2 της χρονιάς. Τότε γίνεται αναγωγή στους μήνες που έχεις δουλέψει. Δηλαδή στους 12 μήνες 14 μόρια, πόσα στους 8 μήνες??? Ελπίζω να βοηθήθηκες....
πού μπορούμε να βρύμε τις επιμέρους περιοχές που περιλαμβάνει μια περιοχή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης;
καλησπέρα συναδελφοι τις αιτησεις για την ΠΔΣ που τις κανουμε;;