0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και τι χαρτια χρειαζονται βρε παιδια για το ΠΔΣ;;βοηθειστε ρε παιδια σημερα στη
Δηλαδή, άλλη εγκύκλιος βγαίνει για την ΠΔΣ, Maryk; Συγγνώμη, θα νομίζετε ότι σας δουλεύω, αλλά τόσα χρόνια δεν ενδιαφερόμουν για τίποτα απ' όλα αυτά και έτσι έχω μαύρα μεσάνυχτα. Παράλληλα, πρέπει ν' στείλεις και βιογραφικά στα σχολεία, σωστά;
Σίγουρα δε στέλνεις βιογραφικά σε σχολεία, γιατί μια κοπέλα κάτι τέτοιο μου είχε πει. Μάλιστα, μου είπε ότι φέτος ήταν πιο εύκολο να βρεις ώρες στην Αθήνα, γιατί έδιναν μόνο 6 ευρώ και δε σε άφηναν να εργαστείς σε φροντιστήρια και έτσι, κυρίως, ωρομίσθιοι πήγαιναν ή άτομα που δεν εργάζονταν αλλού. Αυτά μου είπε!
οκ θα δουμε ποτε θα βγει η εγκυκλιος για την ΠΔΣ δηλαδη για να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες πρεπει να εχουμε διασυνδεσεις με διευθυντες σχολειων;; βρε παιδια ελεος τι ειναι αυτα τα πραγματα.ουτε στο σχολειο δεν "εγλυφα "τους καθηγητες...
Εννοείτε πως δεν έχεις να χάσεις τίποτ με μία αίτηση...Άλλωστε και μόνιμοι διδάσκουν στην ΠΔΣ...Όπως σου ξαναείπα βέβαια σε βλέπω να μας κουνάς το μαντήλι από το καραβάκι των διοριστέων...οπότε αν σε καλέσουν για ΠΔΣ μη γίνεις και συ σαν τους άλλους...Άσε καμιά ώρα και για τα αδιόριστα συναδελφάκια σου!