0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Supreme στις Ιουνίου 01, 2009, 11:55:01 pmΠαράθεση από: LK στις Ιουνίου 01, 2009, 11:46:17 pmΜπορεί κάποιος να μου θυμίσει που αντιστοιχούν οι Α' Αθήνας,
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 01, 2009, 11:46:17 pmΜπορεί κάποιος να μου θυμίσει που αντιστοιχούν οι Α' Αθήνας,
Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που αντιστοιχούν οι Α' Αθήνας,
Αν ,υποθετικά, δηλώσω σαν π.χ. 5η επιλογή μία περιοχή και κάποιος άλλος δηλώσει την ίδια περιοχή ως 1η ή 2η αλλά έχει λιγότερα μόρια από εμένα, τότε ποιος έχει προτεραιότητα για την θέση?
καλησπέρα. μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι ρόλο παίζει η σειρά προτίμησης? τα έχω μπερδέψει λίγο....πρώτα δεν κοιτάνε τα μόρια?
οκ. ευχαριστώ πολύ.δηλαδή αν με το καλό έρθει η σειρά σου, θα κοιτάξουν τις προτιμήσεις σου. δεν ισχύει ότι αν έχεις λίγα μόρια και δηλώσεις περιοχές που οι άλλοι δεν έχουν δηλώσει (λέμε τώρα....) θα πάρουν εσένα.σωστά?
Με πόσα μόρια μπορεί να ελπίζει κάποιος για αναπλήρωση;Εγώ για παράδειγμα δεν έχω καθόλου μόρια. Είναι δυνατόν με τη συμμετοχή μόνο σε ένα Ασεπ (τον φετινό) να αντλήσεις τόσα μόρια, ώστε να ελπίζεις σε αναπληρωση; Μάλλον όχι, αφού αν έχεις γράψει τόσο καλά, με τις προσαυξήσεις θα είσαι στους διοριστέους.Έχω δίκιο ή κάνω κάπου λάθος;