0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με πόσα μόρια μπορεί να ελπίζει κάποιος για αναπλήρωση;Εγώ για παράδειγμα δεν έχω καθόλου μόρια. Είναι δυνατόν με τη συμμετοχή μόνο σε ένα Ασεπ (τον φετινό) να αντλήσεις τόσα μόρια, ώστε να ελπίζεις σε αναπληρωση; Μάλλον όχι, αφού αν έχεις γράψει τόσο καλά, με τις προσαυξήσεις θα είσαι στους διοριστέους.Έχω δίκιο ή κάνω κάπου λάθος;
χμ........sun...sun... τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...
χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!παοκτσακι αρρωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλλλλλλλλα??
μόρια για αναπλήρωση: 1. προϋπηρεσίας, 2. 1/2 ΑΣΕΠ '06, 3. μόρια του φετινού διαγωνισμού αθροιστικά. δεν κάνω κάπου λάθος; στο 1. 5 μόρια, στο 2. 8 μόρια, στο 3. άγνωστα μόρια! τι κάνω;;; δηλώνω όλη την Ελλάδα ή κάθομαι στα αυγά μου; μα δεν καταλαβαίνουν ότι έχουμε ένα σωρό υποχρεώσεις και το ρίσκο μεγάλο;;; τα δίνεις όλα για όλα για το κυνήγι του διορισμού ή κινείσαι συντηρητικά κι ό,τι κάτσει! θέλω τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ ΤΩΡΑ!!!! όπως όλοι φαντάζομαι, απλά λέω κι εγώ τον πόνο μου...αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι δεκτό φυσικά
..ενα σωρο υποχρεωσεις, ναι... αλλα δε νομιζω οτι με συντηρητικη τακτικη κερδιζει κανεις, ειδικα οταν οι καταστασεις τρεχουν γυρω μας με "τριτεκνο- οαεδιτικους" ρυθμους!!!!μιλω κρινοντας εξ ιδιων....καλη τυχη