0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση για την αίτηση γιατί κάτι δεν μου πάει καλά:Στο
ρε παιδια ετυχε κανεις να πρεπει να βαλει και την προυπηρεσια απο τον ΟΑΕΔ? τι γινετε με αυτη? πήγα να την ζητησω και μου ειπαν ότι θα βγει κατα τις 12 του μηνος...
Ρώτησα κι εγώ στη
Καλημέρα σε όλους Γνωρίζει μήπως κανείς αν το να αρνηθείς να πας ωρομίσθιος έχει συνέπειες? (όπως π.χ. συμβαίνει με τους αναπληρωτές που δε μπορούν να κάνουν αίτηση για ένα χρόνο... )Και κάτι ακόμα, για να σε καλέσουν για πρόσθετη (ή ενισχυτική) πρέπει να έχεις δηλώσει περιοχή για ωρομίσθιος ή είναι άσχετα αυτά μεταξύ τους? Και η πρόσθετη με την ενισχυτική τί διαφορά έχουν? (πέρα απ' το γίνονται σε λύκειο και γυμνάσιο αντίστοιχα). Υπάρχει κάποια διαφορά στα μόρια, ώστε να προτιμάται κάποια απ' τις δύο?Έχω μπερδευτεί λιγάκι... φαίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παράθεση από: Iridium στις Ιουνίου 06, 2009, 11:11:44 amΚαλημέρα σε όλους Γνωρίζει μήπως κανείς αν το να αρνηθείς να πας ωρομίσθιος έχει συνέπειες? (όπως π.χ. συμβαίνει με τους αναπληρωτές που δε μπορούν να κάνουν αίτηση για ένα χρόνο... )Και κάτι ακόμα, για να σε καλέσουν για πρόσθετη (ή ενισχυτική) πρέπει να έχεις δηλώσει περιοχή για ωρομίσθιος ή είναι άσχετα αυτά μεταξύ τους? Και η πρόσθετη με την ενισχυτική τί διαφορά έχουν? (πέρα απ' το γίνονται σε λύκειο και γυμνάσιο αντίστοιχα). Υπάρχει κάποια διαφορά στα μόρια, ώστε να προτιμάται κάποια απ' τις δύο?Έχω μπερδευτεί λιγάκι... φαίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων καμμία συνέπεια δεν υφίστασαι αν δεν πας ως ωρομίσθιος σε περίπτωση που σε καλέσουν, ούτε αν δεχθείς και μετά παραιτηθείς! τα μόρια είναι κοινά εκτός αν προσληφθείς σε δυσπρόσιτο που μετρούν διπλά. στην πδσ/ενισχυτική δεν λαμβάνονται υπόψη οι προτιμήσεις σου στην ωρομισθία. κάνεις ξεχωριστή αίτηση και η πρόσληψη γίνεται με μεσολάβηση γνωστού ή σπανίως από τον πίνακα, σε περιοχές που δεν προτιμούν...
ρε παιδια αν αρνηθεις θεση αναπληρωτη επηρεαζει τον διορισμο σου?
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουνίου 06, 2009, 07:41:30 pmρε παιδια αν αρνηθεις θεση αναπληρωτη επηρεαζει τον διορισμο σου?Όχι.
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 06, 2009, 08:26:32 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Ιουνίου 06, 2009, 07:41:30 pmρε παιδια αν αρνηθεις θεση αναπληρωτη επηρεαζει τον διορισμο σου?Όχι.E, πώς όχι ; Η άιτηση το λέει καθαρά :14. Γνωρίζω ότι αν δεν αναλάβω για οποιονδήποτε λόγο υπηρεσία εντός της προθεσμίας που ορίζεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψής μου, διαγράφομαι από τον πίνακα για το τρέχον σχολικό έτος. Αν αρνηθώ για δεύτερη φορά, διαγράφομαι για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψής μου και για τα δύο επόμενα. oΜη λέμε ό,τι θέλουμε !!!