0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα πήγα και έκανα αίτηση για αναπληρωτές και ήταν κάποιος από τον ΟΑΕΔ που είχε φέρει προυπηρεσία από το 1999. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στους πίνακες;
Δεν ξέρω, αλλά κι εγώ έχω το άσχημο προαίσθημα ότι θα είναι πολλοί τελικά οι του ΟΑΕΔ, που θα βρούμε μπροστά μας στους πίνακες. Το μόνο που μας σώζει είναι να έχουμε πάει πάρα πολύ καλά στον τελευταίο Ασέπ, όσοι βέβαια μετείχαμε.
Εγώ έκανα την περασμένη βδομάδα τα χαρτιά μου! Είχα αρκετές απορίες πάνω στο σύστημα των προσλήψεων γενικότερα και δεν πήρα σαφείς απαντήσεις! Για παράδειγμα η εγκύκλιος αναφέρει ": Όσοι επιθυμούν να διοριστούν ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί κατά το σχολικό έτος 2009-2010 από τον πίνακα αναπληρωτών ανά κατηγορία προϋπηρεσίας (30μηνο-24μηνο-40%) υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση με την παρούσα εγκύκλιο για ένταξη στον πίνακα αυτόν προκειμένου να καταρτιστούν οι οικείοι πίνακες."Η απορία μου είναι που δηλώνεται το 40% καθώς στην αίτηση δεν υπάρχει το αντίστοιχο κουτάκι . Μια δεύτερη απορία μου είναι αν στον ενιαίο πίνακα διορισμών που υπάρχει στο ypepth.gr μπαίνουν μόνο όσοι έχουν προυπηρεσία ή είναι και επιτυχόντες του ΑΣΕΠ χωρις προυπηρεσία. ο πίνακας αυτός καταρτίζεται με άλλη εγκύκλιο;Εχει κανείς καμιά ιδέα; thaks εκ των προτέρων
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 11, 2009, 05:01:01 pm