0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,έκανα κι εγώ τα χαρτιά μου για αναπληρωτής-ωρομίσθιος (ΠΕ19) και όλοι μαζί τώρα περιμένουμε για κάτι ευχάριστο!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Γνωρίζουμε τις κατά τόπους θέσεις ανά ειδικότητα; Δηλαδή, γνωρίζουμε ότι στη Μάνη πρέπει να καλυφθούν 2 θέσεις φιλόλογων και μία χημικού, στο Γαϊδουρονήσι 3 θέσεις μαθηματικών και 7 θέσεις φυσικών; (Οι τοποθεσίες και οι αριθμοί είναι τελείως τυχαίοι! )Το ρωτάω αυτό για τον εξής λόγο: Στην αίτηση δήλωσα πχ. την περιοχή Δ' Έβρου. Έχει νόημα η επιλογή μου εάν δεν προσφέρεται καμία θέση στην ειδικότητά μου; Ή πάει χαμένη; Σας ευχαριστώ!
Έχεις προυπηρεσία;
Παράθεση από: chgeorge στις Ιουνίου 16, 2009, 10:19:12 amΚαλημέρα,έκανα κι εγώ τα χαρτιά μου για αναπληρωτής-ωρομίσθιος (ΠΕ19) και όλοι μαζί τώρα περιμένουμε για κάτι ευχάριστο!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Γνωρίζουμε τις κατά τόπους θέσεις ανά ειδικότητα; Δηλαδή, γνωρίζουμε ότι στη Μάνη πρέπει να καλυφθούν 2 θέσεις φιλόλογων και μία χημικού, στο Γαϊδουρονήσι 3 θέσεις μαθηματικών και 7 θέσεις φυσικών; (Οι τοποθεσίες και οι αριθμοί είναι τελείως τυχαίοι! )Το ρωτάω αυτό για τον εξής λόγο: Στην αίτηση δήλωσα πχ. την περιοχή Δ' Έβρου. Έχει νόημα η επιλογή μου εάν δεν προσφέρεται καμία θέση στην ειδικότητά μου; Ή πάει χαμένη; Σας ευχαριστώ!Έχεις προυπηρεσία;
να σας πω, όσον αφορά τον ασεπ την προηγούμενη φορά που δώσαμε, από ότι θυμάμαι, είχανε βγει οι πίνακες και μετά από καιρό ο ασεπ. όσο για τις ενστάσεις, δεν πρέπει πρώτα να βγούνε οι πίνακες και μετά να γίνουν οι ενστάσεις? κρίμα γιατί υπολόγιζα πιο νωρίς. και γενικά, όλα ήλπιζα ότι θα γινόταν φέτος πιο σύντομα, τα αποτελέσμα, οι πίνακες, οι αιτήσεις, αλλά φρούδες οι ελπίδες μου.