0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοιταξε εσυ η ιδια σαφως γνωριζεις το επιπεδο του ασχετα απο αυτο που ισχυριζονται οι γονεις.Αν πιστευεις οτι οντως δεν κανει καμια προσπαθεια και δεν υπαρχει αλλος λογος για τον οποιο θελεις αυτο το ιδιαιτερο μαθημα( πιθανες προσωπικες οικονομικες δυσκολιες ),τοτε μπορεις να τους "αποφυγεις" τροπον τινα λεγοντας πως πραγματι εχεις φορτωμενο προγραμμα,ενδεχομενως ξεκινας κι εσυ μια νεα δραστηριοτητα η ενα νεο επιμορφωτικο προγραμμα(ας πουμε ).
Αρα λοιπον πιστευεις οτι αυτος ο μαθητης οντως δεν προσπαθει καθολου ή οτι απλως ειναι τεραστια τα κενα και δεν μπορει να λαβει μερος στις εξετασεις για ενα πτυχιο ? Αν απλως εχει κενα ,τοτε δεν νομιζω πως ειναι κακο να παιρνει input ακομη κι αν δεν τα καταφερνει και τοσο καλα.Απο την αλλη μηπως πρεπει να καταλαβει κι ο ιδιος ο μαθητης οτι οντως τα Αγγλικα του χρειαζονται και οτι δεν του επιβαλλονται απλως απο γονεις και συγγενεις ?? Τριτον ποια ειναι η ηλικια του μαθητη? Μηπως θα βοηθουσε ενα υλικο ποιο κοντα στα ενδιαφεροντα του αν π.χ. ειναι εφηβος ?
Παράθεση από: katkat στις Σεπτέμβριος 15, 2011, 01:47:25 μμΑρα λοιπον πιστευεις οτι αυτος ο μαθητης οντως δεν προσπαθει καθολου ή οτι απλως ειναι τεραστια τα κενα και δεν μπορει να λαβει μερος στις εξετασεις για ενα πτυχιο ? Αν απλως εχει κενα ,τοτε δεν νομιζω πως ειναι κακο να παιρνει input ακομη κι αν δεν τα καταφερνει και τοσο καλα.Απο την αλλη μηπως πρεπει να καταλαβει κι ο ιδιος ο μαθητης οτι οντως τα Αγγλικα του χρειαζονται και οτι δεν του επιβαλλονται απλως απο γονεις και συγγενεις ?? Τριτον ποια ειναι η ηλικια του μαθητη? Μηπως θα βοηθουσε ενα υλικο ποιο κοντα στα ενδιαφεροντα του αν π.χ. ειναι εφηβος ? έχει πολλά κενά κ μάλλον κρύβεται μαθησιακή δυσκολία. σημείωση, τους έιχε πει δασκάλα στο δημοτικό να πανε για εξετάσεις κ οι γονείς αρνήθηκαν οτι δεν έχει τπτ είναι τεμπέλης μου τα έλεγε η μανα.α' λυκείου φέτος. νομίζω πως δεν είναι απλά τα κενά είναι γενικότερα μια αρνηση για μάθηση κ να σου πω με την στάση των γονιών του δεν τον αδικώ. δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αν θες σου στέλνω πμ.
"ε το σαββατοκύριακο δεν μπορείς?" και το άσχημο ειναι οτι κάνω ήδη μάθημα σε άλλο συγγενή (εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα) οπότε ξέρεις τι θα πουν..."ααα εκεί γιατί κάνεις μάθημα?" εχω πελαγώσει...δεν σας έχει τύχει, να λέτε οτι δεν αξίζει κ οι γονείς να επιμένουν να συνεχίσετε?
Ακούστε και κάτι καλό! Πριν τρία χρόνια είχα ιδιαίτερο στο οποίο με που τελειώσαμε την Β senior οι γονείς του ήθελαν να δώσει για Lower με προετοιμασία μίας χρονιάς!