0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς σου έχουν τύχει πολλά στραβά, δυστυχώς! Μακάρι να μην υπάρξει άλλο τέτοιο περιστατικό. Προσωπικά είχα ιδιαίτερα με άτομο από ξένη χώρα και πλήρωνε πάντα στην ώρα του. Επίσης η αμοιβή είναι καλό, θεωρώ, να δίνεται σύμφωνα με ό,τι έχει συζητηθεί αρχικά. Για παράδειγμα, πληρώνομαι πάντα στο τέλος του μήνα και μέχρι στιγμής (φτου σκόρδα) όλοι με πληρώνουν τότε χωρίς καμία καθυστέρηση. Όσον αφορά τη γνωριμία, βάζω πάντα ένα χρονικό όριο. Αυτό βέβαια είναι μία ώρα, αρκετή για να μιλήσω με του γονείς, αλλά προσπαθώ να έχω χρόνο για να δω και το επίπεδο του μαθητή, που θα αναλάβω. Δοκιμαστικό μάθημα, πάντως, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω ποτέ. Ειλικρινά, οι σκέψεις σου με έχουν βάλει και εμένα σε σκέψεις για το τι μπορεί να αντιμετωπίσω κι εγώ κάποια στιγμή. Πολύ δύσκολες οι εποχές!!!
η αλήθεια είναι πικρή, αν είχατε τις εμπειρίες που είχα τα ίδια θα λέγατε τι να λέμε τώρα
αλλά
Παράθεση από: George999 στις Μαΐου 06, 2013, 11:16:51 amαλλάΜάλλον διαφωνούμε λοιπόν.Η γενίκευση -και επιστημονικά και ακόμα πιο πολύ στα Μαθηματικά- είναι η δυσκολότερη ατραπός. Ας ήμαστε προσεκτικοί.-
Παρακαλώ μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση στο θέμα, πάντα μέσα στα πλαίσια των όρων χρήσης.Ευχαριστώ