*

Αποστολέας Θέμα: Στάση/Συμπεριφορά/Προβλήματα στα ιδιαίτερα  (Αναγνώστηκε 329630 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Απ: Στάση/Συμπεριφορά/Προβλήματα στα ιδιαίτερα
« Απάντηση #476 στις: Μαΐου 25, 2013, 08:20:59 pm »
Έχεις απόλυτο δίκιο αν και εγώ δεν κόβω αποδείξεις! Απλά τίποτα δε λειτουργεί καλά και πάνω από όλα δε βρίσκεις το δίκιο σου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Πρόβλημα πληρωμής σε ιδιαίτερο
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:42:04 »

Αποσυνδεδεμένος virgi

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Πρόβλημα πληρωμής σε ιδιαίτερο
« Απάντηση #477 στις: Ιουνίου 02, 2013, 05:44:10 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα. Από το Μάρτιο, σχεδόν μέσα Μαρτίου, ξεκίνησα ιδιαίτερα με ένα παιδί το οποίο πρόσφατα κ τελείωσε τις εξετάσεις άρα τελειώσαμε κ τα μαθήματα. Το συγκεκριμένο το είχα από την προηγούμενη χρονιά και ήξερα πάνω κάτω ότι δεν είναι κ σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, ωστόσο πληρώθηκα κανονικά πέρυσι εννοώντας ότι είχα εξοφληθεί πού πριν το τέλος της χρονιάς. Φέτος όμως δεν έγινε κουβέντα για το οικονομικό από τη μεριά της μητέρας καθ΄ όλη τη χρονιά με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο τέλος κ εγώ να μην έχω πληρωθεί ακόμα. Τελειώσαμε τα μαθήματα και ούτε καν μου τηλεφώνησε να ρωτήσει τις ώρες πόσο είναι συνολικά το ποσό ούτε καν πως πήγε το παιδί της. Σημειωτέον ότι έλειπε και λείπει σχεδόν όλη μέρα από το σπίτι λόγω δουλειάς οπότε δε τη συναντούσα σχεδόν ποτέ. Την έχω πάρει ήδη μια φορά τηλέφωνο αλλα δεν τη βρήκα. Σκέφτομαι να την ξαναπάρω, εσείς τι θα κάνατε?

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρόβλημα πληρωμής σε ιδιαίτερο
« Απάντηση #478 στις: Ιουνίου 02, 2013, 06:01:23 pm »

Δεν πρέπει να ξαναπάρεις; Υπάρχει άλλος τρόπος να πάρεις τα χρήματα που σου ανήκουν;
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος virgi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Ιουνίου 02, 2013, 06:05:19 pm »
Εννοείται ότι θα ξαναπάρω. Και είναι και αρκετά και ήδη έχω να πληρώσω τόσες υποχρεώσεις. Μέχρι τώρα ήμουν της άποψης ότι εντάξει μωρέ..θα μου τα δώσει όποτε μπορέσει κ τέτοια.. Τελικά αν δεν πιέσεις δε πρόκειται να πάρεις τα χρήματα σου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:42:04 »

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #480 στις: Ιουνίου 02, 2013, 08:33:12 pm »
Και εγώ έχω μία περίπτωση που μου έχουν αφήσει κάποια χρωστούμενα χρήματα! Μου είχαν πει ότι θα τα πάρω στο τελευταίο μάθημα αλλά για μία ακόμα φορά έλειπαν! Τους έχω πάρει κάποιες φορές τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνουν! Αφού σκέφτομαι να περάσω από το σπίτι! Να επιμένεις αρκετά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος!

Αποσυνδεδεμένος ele@n

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Ιουνίου 03, 2013, 10:34:23 am »
Εννοείται και πρέπει να τους πάρεις ξανά τηλέφωνο!!!Και πολύ καλά λέει ο Konstantinos30 κι αν δεν τους βρεις να πας από το σπίτι!

Αποσυνδεδεμένος stavy_t

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Ιουνίου 03, 2013, 11:33:26 am »
Προσωπικά αν δεν με πλήρωνε συστηματικά από την αρχή τον τρίτο μήνα που θα χε περάσει λίγος καιρός κ δεν θα χα δει χρηματα θα ζητούσα ευγενικά να πληρωθώ. Δεν έπρεπε να αφήσεις όλη τη χρονιά να μαζευτούν πολλά χρήματα. Από εκεί κ περα αφου τώρα έγινε έτσι να επιμείνεις με τηλ κ αν εχουν δυσκολία ας κανονίσετε να στα δώσουν κ σε δυο δόσεις αλλά να εξηγήσεις πως δεν γινεται να μην πληρωθείς. Αν δεν απαντήσουν στο τηλ εννοειται να πας από το σπίτι. Μας εχουν κάνει να ντρεπόμαστε που θα ζητήσουμε αυτό που δικαιουμαστε.  Ειναι δυσκολοι οι καιροί υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες αλλά σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να διακοψουν τα μαθήματα οχι να εκμεταλλευτουν τον καθηγητη...

Αποσυνδεδεμένος ele@n

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Ιουνίου 03, 2013, 11:40:22 am »
Προσωπικά αν δεν με πλήρωνε συστηματικά από την αρχή τον τρίτο μήνα που θα χε περάσει λίγος καιρός κ δεν θα χα δει χρηματα θα ζητούσα ευγενικά να πληρωθώ. Δεν έπρεπε να αφήσεις όλη τη χρονιά να μαζευτούν πολλά χρήματα.

Επίτρεψέ μου λίγο να διαφοροποιηθώ. Μέχρι που μου έτυχε κι εγώ τα ίδια ρωτούσα. Όταν όμως μπήκα στο χορό διαπίστωσα ότι δεν είναι τοσό απλό. Απλά από εκεί και έπειτα διαρκώς βρίσκεσαι σε μια εσωτερική σύγκρουση...

Μας εχουν κάνει να ντρεπόμαστε που θα ζητήσουμε αυτό που δικαιουμαστε. 
Ακριβώς εκεί  ποντάρουν, ότι δηλαδή θα ντραπούμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Αλλά όποιος ντρέπεται κακά ζει...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Ιουνίου 03, 2013, 01:28:31 pm »
δεν ζητιανεύετε για να ντραπείτε. Δεδουλευμένα είναι....
Πάντως αν όχι σε καθε μαθημα, αν οχι καθε τελος της εβδομαδας, τοτε καθε τελος του μηνα να τα ζητατε. Αν δεν τα δωσουν να σταματησετε ΑΜΕΣΩΣ το μαθημα. Το πολυ που θα πρεπει να δεχτειτε εινα μια πιστωση χρονου 15 μολις ημερων και τέλος.

Εχει παραγίνει το κακό με τους κακοπληρωτες και κυριως με τους αδιάφορους.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος stavy_t

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Ιουνίου 03, 2013, 01:38:32 pm »
Μου χει τυχει 2 φορές να μην με εχουν πληρωσει έναν μήνα κ στις δυο περιπτώσεις λίγο πριν κλεισει 2μηνο τα ζητούσα. Και στις δυο ελεγαν πως καθυστερούσαν γιατί δεν τους πληρώνουν στη δουλειά κτλ. Ντρέπονταν όμως και στα επόμενα δυο μαθήματα με είχαν ξεχρεώσει. Οπου δουν ότι τους παίρνει μερικοί το παρατραβούν. Εχω φίλη που δεν της πλήρωσαν τον τελευταιο μηνα. Τους έπαιρνε δεν απαντούσαν πηγε σπίτι δεν της άνοιξαν και μετά από κάμποσες προσπάθειες δεν ξαναπήρε και τα έχασε. Αν δεν είναι κ δηλωμένα τα μαθήματα δεν έχουν κ κατι να φοβηθούν αν δεν σε πληρώσουν. Μπορούν να εξαφανιστούν πάντα υπάρχει αυτό το ρίσκο νομίζω στα ιδιαίτερα. Απλά ο καθηγητής αν δεν βλέπει να πληρώνεται ακόμα και αν τα ζητήσει θα πρέπει να διακόπτει τα μαθήματα.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Ιουνίου 03, 2013, 02:07:14 pm »
Επειδή κάθε περιπτωση είναι διαφορετική δεν ξέρεις αν πρέπει να σταματήσεις και πότε!

Αποσυνδεδεμένος virgi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Ιουνίου 03, 2013, 05:30:03 pm »
Με τη συγκεκριμένη μητέρα από πάντα υπήρχε ένα πρόβλημα συνεννόησης γιατί πολλές φορές προσπαθούσα να τη βρω στο τηλέφωνο  για διάφορα θέματα, καθώς απουσίαζε σχεδόν πάντα από το σπίτι, και δε μπορούσα. Συνέχεια εγώ την ενημέρωνα πχ για το αν ήταν διαβασμένο το παιδί, πως πήγαινε κτλ. ποτέ αυτή. Μου κάνει εντύπωση γιατί πέρυσι όπως σας είπα με είχε πληρώσει κανονικότατα και με το παραπάνω και μάλιστα πολύ πριν τελειώσει η χρονιά. Γενικώς είναι μια δύσκολη περίπτωση γιατί οι γονείς είναι χωρισμένοι και είχαμε διάφορα θέματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τελικά αν συνεχίσει να μην απαντάει θα πάω από το σπίτι δεν υπάρχει άλλη λύση.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Ιουνίου 03, 2013, 05:53:05 pm »
Δεν έχει σημασία όμως ότι οι γονείς έχουν χωρίσει! Υπάρχουν χωρισμένοι γονείς που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους!

Αποσυνδεδεμένος monogramma

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Μαθησιακές Δυσκολίες και Σχολική Ψυχολογία
« Απάντηση #489 στις: Ιουνίου 03, 2013, 10:54:16 pm »
Μα καλά βρε συναδέλφισσα, άφησες να περάσει όλη η χρονιά και δεν έκανες κουβέντα για τα λεφτά; :o :o
 Για χόμπυ δουλεύεις;! ::)  Πόσα χιλιάρικα σου έχουν μαζευτεί;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182725
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144